Det tar ett tag tills man inser allt det fina man har i livet.

Oj, wow, första titeln på svenska. Anledningen är för att jag är nyvaken sen en halvtimme tillbaka (det tar 2 timmar för mig att riktigt vakna) och jag sitter här i sängen med datorn och skriver. Hjärnan har inte kommit igång ännu känner jag.

Idag skulle jag iväg till jobbet, men nej. Det var bara att sätta sig i telefonkö till vårdcentralen då hela halsen är svullen och det gör svinigt ont att svälja! Min gudfar tror att jag har halsfluss, men det vettefan alltså.
Vårdcentralen ringde upp mig precis, och fan vilken otrevlig kärring jag fick prata med alltså! USCH! Men jag fick tid 10:30... ska komma lite tidigare för att ta halsprov tydligen, oh vad mysigt! uuurk.

Efter besöket på sjukan så ska jag ta och dra till banken och sätta in pengar, eller det hinner jag med nu innan besöket, woopwoop. Sedan blir det Dalarö för hela slanten i helgen! Känner att jag inte orkar med Country festivalen fast jag ville gå, min kropp är helt slutkörd. Så det blir vila i helgen, gud så skönt det ska bli!
Hinner ju inte tillbaka till jobbet innan 12:00 då vi slutar, herregud, ska ju vara på Löwenströmska sjukhuset 10:30, sitta och vänta i en evighet där för att få komma in, sen ta mig till sundbyberg för att jobba. I don't think so.

En bra sak med den här halsvärken är att jag inte känner av den vanliga mensvärken (ja jag fick den imorse, deal with it), men den kommer väl förr eller senare den också.
Oj, nu passar typ inte titeln in till inlägget... men whatever! Skyller på att det är morgon ;)

RSS 2.0