Till min familj, mina släktingar som läser detta;

Nu orkar jag fan inte längre.
Inte två dagar innan min 19års-dag, inte 1,5vecka innan min student.
Varför ens försöka ha kontakten med mig då om jag är så jävla hemsk. VARFÖR? Ja varför tar de jag borde kalla min familj ut mig bland folk, bland främlingar som jag kan vara otrevlig mot. Varför vill de ens umgås med mig. Jag är bara otrevlig, aggresiv. Ja Säbys Bitch, verkar stämma rätt bra på mig?

Kan ni inte tolerera vem jag är så bryt den jävla kontakten med mig då? Jag är ju så hemsk?
Nej jag utnyttjar bara folk, jag fräser bara åt främlingar, jag är alltid aggro. Ja VEM skulle ens gilla mig?

Förlåt då så hemskt mycket när jag bjöd min syster på trevlig middag, och blev medsläpad att träffa hennes pojkvän OCH dennes fd jobbarkompis. FÖRLÅT att det var meningen att vara en syskonkväll, och jag sa dessutom att jag var under 20 o skulle få problem, vilket jag fick.

Förlåt så jävla mycket att jag är världens hemskaste dotter, som bara är otroligt skadad av hur mina föräldrar förstört mitt liv. FÖRLÅT att jag helt enkelt inte orkar längre.

Förlåt för att jag har problem med mina knän, att det är något vajkalle på min kropp så jag inte kunde gå på fotbollsmatch med min bror, och att jag är världens jobbigaste lillasyster. FÖRLÅT att jag finns.

Till er andra, mina vänner. Förlåt att jag är en jävla argbigga. Gå åt andra hållet, lämna mig. För min familj anser att det är bäst för omvärlden att göra så. Ni kan fråga dem. FÖRLÅT att jag inte vet hur jag ska bete mig.



Vroooim Vrooim och gasen i botten

Ja men då har man kanske ett bilköp på g nu under sommaren. Känns fett med bra faktiskt!

Körkortet mitt saknar en fyrhjulad kamrat, och jag vill ha en fyrhjulad kamrat + jag behöver en om mina planer till hösten går som de ska. Dessa planer berättar jag mer om senare, för just nu är inte rätta läget faktiskt.

Är rätt glad att Frugan och Tussen vet om dessa planer och faktiskt stöttar mig, och det känns bra att få argumentera för det och liksom känna friheten , som jag kommer få ut utav det.
Åh längtar verkligen tills jag har en fyrhjulad kamrat, att trycka ner gasen i botten, känna vinden runtomkring, poppa musik, och bara vara mig.

Håll tummarna att mina planer går som de ska?

Det sista rycket innan studenten, sen så blev jag klar!

Jag var hemma idag, dels pga värk i knät men också för att vår lektion blev inställd. Fett chill egentligen liksom.
Men efter ett par timmar så insåg jag att jag verkligen borde bli klar med mina två inlämningsuppgifter jag hade kvar. Så jag tog fram dem och skrev och skickade in dem.
Nu är jag klar med allt i Gymnasiet!

Fick reda på att jag iofs har en sak kvar att skriva om, men jag räknar inte den, för den är typ frivillig ^^

Känns så JÄÄÄVLAAA skönt! :D

Studenten nästa med trasiga knän och underbara slutbetyg.
Ja, livet kan inte bli bättre känns det som nu. Bortsett från knät då...

Life sucks, and then you die

Jag är inte på humör att blogga.
Mitt knä är fucked up verkligen.
Så nej. Knaprar mina morfintabletter och lever än så länge.
Toodles.

Tatueringsplaner

Har suttit på under kvällen och genomfört min muntliga examination i Engelska C, inget IG på mina slutbetyg i alla fall!!!!!! :')

Även suttit med älskade underbara Frugan och gjort upp tatueringsplaner, ska ju få in 2 till på kroppen min :)
Använder hashtaggen #taggadattbligaddad just nu.. För vill bara att sommaren ska gå, så jag kan tatuera in dem, placering och form är bestämd. Dock osäker på den ena som är kopplad till Geisha... Den får jag fundera vidare på.

Menmen, åååh vad jag längtar!
Ikväll håller vi tummarna för Loreen i Melodifestivalen, att vi går vidare från kvalet och in i finalen där vi bara SKA kamma hem vinsten tycker jag! :D

Utbildningsdagar

Hej och ursäkta för kass blogguppdatering!
Men jag har befunnit mig på jobbutbildning i två dagar, visst jag kom hem och sov o sånt, träffade o umgicks med Junior lite, men liksom, tid för bloggen har bara inte funnits. Tyvärr?

Med den här utbildningen får jag vistas på alla bangårdar i sverige, alltså ställen med tågspår, som på det stället där jag ska arbeta i sommar! :D
Pure awesome att utbildningen är betald också, catching liksom!

Längtar till fredag då lite pengar trillar in, alltid trevligt liksom!

Jag är fullkomligt uttömd på energi, så blir tidig sänggång för mig ikväll. Gosh.
imorgon blir det muntlig examination av Engelska C kursen. Den ni... kl 18:00, yaaay....

KICK-ASS SKIVA!!

Fyfan vilken sjukt jävla UNDERBAR Studentskiva det blev!!!!!!!

Frågade Michi om hon kunde följa med och ta frugans plats, det kunde hon!
Jag och Fritsus delade på en flaska skumpa och en drink var, sen drog vi inåt. Alla var så fantastiskt fina, det var sjukt!

Och det blev extremt lyckat! Nu skojar jag verkligen inte! Det var så sjuuuukt jävla awesome!!!

Åh herregud. Jag tar verkligen smärtvågen som jag har i mina knän idag, det var det fanemig värt alltså!



TAGGA!

Ikväll smäller det, studentskivan sker äntligen och ALLTING är ordnat!
Tyvärr är Frugan min sjuk och kan inte delta, svider lite men jag förstår varför. Krya på dig raring <3

Just nu sitter jag utfläkt i soffan, precis druckit upp morgonkaffet och vaknar långsamt til liv. Det där med att sova länge idag funkade ju inte alls. Det suger getballe.....
Fritsus kommer vid 2-tiden och då börjar vi föra lite, och fixa oss ;D Längtar!

Vad jag skulle gjort idag, men gör istället

Jag glömde det i förra inlägget, så kan ju skriva om det nu?

Skulle ha spelat frisbeegolf/discgolf med min syrra+pojkvän,bror och deras polare idag. Men knäna var så urfuckade imorse, är det fortfarande lite halvt(?!) så tackade nej till det. Även till liksom inbjudan till partykväll.

Man måste vara fit for fight för skivan imorgon.

Istället har jag tvättat once again, nu är det slut på tvätt! :D Ska ta och dammsuga mitt rum + bottenvåningen. Zippisen väljer typ att släppa ifrån sig små vita efterträdare precis överallt! Sen sätts det nog igång och fixar iordning garderoben min. Bara som sysselsättning. Tänkte flytta ut alla kläder i vardagsrummet faktiskt. Ha "Kung fu Panda2" på i bakgrunden o liksom chilla?

Ja det blir nog det. Trevlig lördagskväll på er alla!

Imorgon smäller det!

Wii jag taggar galet här hemma! Problemen som har uppstått har löst sig, jag är så taggad som man bara kan bli, så nervös för att något går snett, jävla partysugen!!!

Blev medbjuden på event på Pure ikväll, likaså på Aveny. Men jag tror faktiskt jag stannar hemma. Sure jag ska dygna lite halvt så jag sover länge imorgon (för att orka med skivan), men att parta kommer bara förstöra mina chanser att ha fungerande knän...

Min 6e maskin tvätt är igång, känner mig fett duktig! Anledningen att det är 6 maskiner är för att det har tvättats lakan och handdukar, morgonrocken, zippisen... allting kunde inte köras samtidigt för det blev för tungt, bara att dela upp det. Endast två maskiner 'vanlig' tvätt *stolt*.

Har även stått i duschen i en typ evighet. Verkligen tagit hand om mig. Gud vad skönt det känns nu efterråt!
Mitt hår blev även två nyanser ljusare än det var innan jag hoppade in i duschen?! HAhaa, jag tror det var rätt skitigt. oopsie...

Nu: Mer musik, skiva-fix och sedan dammsuga och fixa garderoben! :D

Impuls-bak!

Eller kankse inte?
Jag har velat baka jättelänge nu, gjorde ju scones igår, men ah.
Nu håller min deg på att jäsa. Det står kanelbullar på agendan! De är snart klara med första jäsningen!
Åh vad jag längtar att få äta dem!

Det här sysslar jag då med en fredagskväll, som distraktion för att INTE åka in till stan och gå på Avenys Full Moon party, fast fan ååh vad det är lockande måste jag säga!
VARFÖR JUST DEN HÄR HELGEN?!

4minuter kvar nu på jäsningen, iih!

Helg är ingenting för mig ^^

Jag känner hur superkrafterna växer inom mig. Jobbar, sliter, städar, tvättar, kollar tv, chattar, allt typ samtidigt? Justja, telefonsamtal o sms i det hela också. Bara awesome helt enkelt.

For iväg till Väsby Centrum idag också, var tvungen att inhandla mer snöre till våra nomineringar på skivan, det andra tog ju slut igår. Unnade mig själv en glass också, en i bägare med tre kulor i smakerna:
-Hallonsorbet
-Vanilla & chocolate chip cookie
- blåbär

Because I was worth it!

Nu fortsatte städandet här hemma. Öppnade till och med två av altandörrarna + mitt sovrumsfönster och har dem öppet nu i några timmar tänkte jag. Huset som är så stort behöver luftas ibland också?
Gudmor lär bli glad på mig också, jag har vattnat alla blommor inomhus nu. Tänkte blaska på vatten utomhus också, de får ju inte dö ^^

Läskigt

Världens smärtvåg slog mig imorse efter frukosten. Gjorde ont precis överallt i hela kroppen, kunde knappt gå? Asläskigt!

Men det är bättre nu och jag kunde fortsätta med mitt städande och tvättande. Passar även på att springa runt i mina studentklackar (nej jag tröttnar aldrig på dem) så de verkligen sitter som en smäck, har ju köpt "steps"-strumpor att ha i dem, för att minimera skavsår.
Feel free to call me smart!

Bråkat med tekniken har jag gjort också, inte kunnat bifoga filer i diverse mejl sen igårkväll, fungerade dock nu sen jag fifflade med något? Jag vettefan vad jag gör alltså, men tillsut fungerar det i alla fall!



En asbra start på dagen!

Jag inleder ledigheten med att ställa mig och baka scones till frukost.
Senaste gången var när jag gick i årskurs 7, hehe. Somsagt, ett bra tag sen och jag längtar tills jag får hugga in i mina underverk! :')

Vaknade av mig själv vid 9, give and take a few minutes, men det var helt ok, kollade mobilen och jag har ett missat sms. Undrar från vem?
Jo, det var personen som inte betalat för skivan, tidigare kallad bitterfittan, som skrev att hon har betalat och vill ha sina biljetter. SURE STUFF WOHOOO!

Nej, men min dag är asbra, jag är inte lika stressad eller nervös längre och det käns bara så jävla underbart!

5minuter kvar av mina scones...gaaah!

Idag blir det städning och tvätt på schemat, så har jag det gjort!

My god, livet rullar på bra helt enkelt :')

And off it went

Idag fattar jag inte vad som hände med mig? Brukar vakna på alarm nr 2(observera att jag även har sovmorgon idag) som ringer 07:20, men nej. 07:30 typ rullade jag ur sängen bara för att komma igång?! Helt sjukt.

Ska alldeles strax dra på mig kläder och packa ner nödvändiga papper i väskan, sen bege mig mot skolan och fixa nomineringar till Skivan. Alltid lika kul! :D
Undrar bara hur länge vi måste hålla på för att bli klara med allting, hoppas inte alltförlänge bara.

Ska även göra mig en kaffe-to-go, den får jag fan inte glömma!

Gudföräldrarna drar iväg ett litet tag, kommer bli tomt men ah, jag klarar mig själv ändå. Inte så att jag är 3år. hehhe
Nej, nu måste jag klä på mig! (oopsie)

Blickarna stannade

Hehe, okej. Jag och min Zippis är oerhört bra vänner men det verkar som att folk i vår omgivning liksom inte är vana vid ett stort blå-vit-randigt-shabrak komma gåndes liksom?

Eller ja, det verkade som det iaf!

Hade en awesome dag i skolan faktiskt, överlevde (tack vare Zippisen), blev klar med en ritning -fett stolt! och liksom fick reda på att Jag är ledig imorgon.
Tack?
SYND bara att jag inte fick den informationen i måndags innan jag hann boka upp mig med studentkommitéen? Nej men, de grejerna måste också fixas!

Tagga skiva nurååå!!! SÖNDAG!

Zippisen och kaffemuggen

Igår kom vår älskade och oerhört saknade espressomaskin tillbaka till oss från verkstaden, det innebär: Jag kan dricka kaffe varje morgon igen!

Det är bara så bäst?

Inte för att jag håller på med "Dagens outfit" Men liksom, dagens outfit består av mina älskade zippis. Liksom, känner man sig nere, kommer fortsä'tta så då man har samma lektion i 5h30min (med lunch inräknat i den tiden) så gäller det att ha sköna kläder på sig.

Jag bryr mig inte om att den är (horisontellt) randig med breda blåa och vita ränder, att den inte är superdupersnygg, men ack så bekväm.

Nu kör vi.

Har även diskat min termosmugg så jag kan mysa i zippisen OCH avnjuta en kopp fantastiskt kaffe! Det går bra nu polarn!

- Som vanligt btw, uppdateringar när jag komer hem, sugigt internet i bunkern till skola...

JAG HAR FÅTT JOBB

Hehehe, glömde skriva detta!

Jobbet jag sökt på SJ har jag fått, whoopeeedooo! *lycklig*

75% anställning, minst 17600 i lön + semesterersättning + OB. Nicenice. Jag klagar inte fan?!

Så ni som åker tåget (fjärrtåg -SJ) i sommar, bäst för er att ni uppskattar de fint städade tågen!

Haha! Glad som fan är jag i alla fall! Ska på jobbutbildning nästa vecka redan, betald sådan, awesome! :D

Halvvägs till Bro tror jag att jag skulle dö

Det tog emot att jag var tvungen att åka till skolan idag, för att hämta pengar och gnälla på bitterfittan som envisas o drygar ut vår betalning till studentskivan.

Men jag fixade grejerna, fick bitterfittan att bli tårögd och jag ansåg mig snäll nog att gå innan hon började grina på riktigt.
Bryr mig ärligt talat inte om hon hatar mig och buhu bähä-tyck-synd-om-mig-nu'ar, hon har haft enormt mycket tid på sig att betala, öppna käften och fråga. Men nej. Är man biterfitta så är man. That's it.

Var tvungen att ringa Frugan min för att få henne att lugna ner mig, sprang runt som en tok med telefonen i vädret för att få täckning i vår bunker till skola, haha! Försökte andas också kan jag ju tala om.

Tror jag höll på att dö idag! Fanns liksom INGEN luft att tala om, shit alltså. Och imorgon är det heldag i plugget som gäller. So not looking forward to it!

Även tagit tag i mitt felaktiga slutbetyg i EngelskaC som Hermods satt på mig då jag var sjuk o inte genomförde den muntliga delen. Gosh. Hoppas de förlänger min kurs nu så jag kan genomföra den muntliga o få mitt riktiga betyg!

Ikväll ska jag typ tillägna all min tid åt Skype med frugan, här ska vi räkna och gå igenom skivans ekonomiska fel som typ uppstått? Eller alltså vi vet inte, men tar ju hjälp av min lilla ekonom så det blir nog rätt!

Plugg :)

Har suttit i sängen större delen av dagen, jobbat på framförallt med min uppsats om Doping som ska lämnas in imorgon. Känner ingen större press, vet att jag kommer bli klar snart :) Så det är chill.

Förflyttade mig dock ut på altanen med Gudmor bredvid mig, dels för att spåra lite idéer men också för att komma ut lite. Kan ju tilläggas att näsan täpptes igen mer nu när jag gick ut....

Sen blir det till att starta upp min stora dator, föra över dokument o skit på hårddisken tänkte jag (den börjar strula allt mer o mer...) o skriva klart min EUuppgift, eller nej, correction: ändra den. Samt religionsuppsatserna.
__________

Satt även och räknade på det där med pengar för studentskivan. Det saknas typ 1000kr om jag räknat rätt? Alltså jag fattar inte ens vart de tagit vägen?!
Fuck this.

Pollen

Okej, dagens pollen-rapportering: Sjukare än sjukast. Kan knappt kalla mig levande tror jag?

Usch.

Idag ska jag ta det lugnt, knäna strejkar (igen) och skit, plugga ska man också göra, ska avsluta min uppsats om Dopning tänkte jag! Den ska ju faktiskt in imorgon o sånt...
Synd bara (ta det inte fel nu) att vädret är fint just idag när jag KANSKE kan plugga? Får se hur mycket min hjärna vill samarbeta med mig liksom.

Imorgon är det meningen att vi ska rida på Idrott & HälsaB lektionen, tror jag skippar det. Pollenallergin kommer göra så att jag inte kan andas i think. Ska bara till skolan o hämta pengar så jag kan betala studentskivan.
Ditt fucktard som inte betalar och bara ska vara en stroppig jävel.
Och nej, jag bryr mig inte om hen läser detta eller icke. Inga namn nämnda.

Blod är fanemig inte tjockare än vatten.

Ska meddela för omvärlden att uttrycket "Blod är tjockare än vatten" är en ren lögn.
De man borde kalla sin familj, inte för man ens hade nån från början, ljuger o undanhåller saker för en och RÄKNAR med att man fortfarande ska vara 'täta'?! Löjligt.

GAAAH orkar inte!

En vän till mig ringde nyligen och skulle vara så där 'happy-go-happy'-äckligt-glad med mig? Jo tjena. Griniga Helen är i farten.

Med täppt näsa, svullen hals, ingen röst, irriterade ögon - ja alla möjliga förkylningssymptom möjliga så svarar jag att jag är 'not in the mood to talk'. Nehepp, det dög minsann inte. Vi snackar i en halvtimma ungefär och sen när hon är klart med sitt tjittjatter så komer frågan "Va, vänta, är du sjuuukt gumman, åååh vad är fel?!??!!"
Hahaha gud, tror jag dog xD Nej men, vissa alldeles för underbara människor är födda till blondiner, så är det bara.

Får sitta o förklara i en evighet att det är min pollenallergi som är i farten igen. Att jag går på maxdos med piller, nässpray o ögondroppar och att det här är det bästa resultatet jag någonsin kan få?
Nu garvade hon och utmobade mig?

TACK!
Men så jobbigt att alla tror jag är superduperförkyld och att jag smittar. Jag kommer icke med pesten, förkylningen from hell eller någonting, jag kommer med den vänliga allergin Pollen.

Den kalla cheeseburgaren: som verkligen förstår

Ny dag och nya tag. Och så blir det inte alltid som man tänkt sig. Life is a bitch and then you die. Ta det med en nypa salt.
Fan listan kan göras lång.

Blev en liten utgång igår, för att glömma allt sårande. Slutar upp med att man blir sårad o arg och ja, riktigt sagt förbannad?
Nej det berodde inte på hockeyn, fast den bidrog såklart till helvetet.

Tog hand om kooompis som ett svin alltid super ner och fan. Jag vill inte se mina polare bli utnyttjade, så jag hade SÅÅÅHÄÄÄÄÄR lust att slå honom. Allvarligt! *Stoneface*
Men jag gjorde inte det, fick istället fräsa åt vakten att jag hjälper henne och inte Svinet, och han fattade att jag var nykter. Tack!
JAg drack enbart en mojito o en öl igår, alltså inte mycket, men har ju alla mediciner att tänka på, och mina knän....

Slutade upp med att jag sitter typ 15min nere vid blåa linjens perrong så att jag ser att kompis kommer hem ordentligt, drar sedan till donken o köper käk så jag är vaken hela vägen hem, drar hem, slänger in en cheeseburgare i kylen och slocknar.
Idag vaknade jag 13, och kunde sova ännu längre om jag ville!

Har intagit en frukost/lunch-aktig sak, kommer inte ihåg vad Gudfar kallade det. Men gott var det. Sen såklart en hetsig diskussion as always med Gudmor om olika energikällor. Fucking worthless säger jag bara, folks ideer och starka gnutta hopp är bara löjligt ibland? Vissa saker GÅR bara inte att genomföra. That's it.

Hur alla blir kära i min lilla fyrbenting

Sitter just nu på praktiken, lunchrast! Fick kela lite med en sheltievalp medan min lunch blev klar, åååh varför just udag känner jag?! Jaja, valpen var assöt, en black&white var det. Så cool! Hade verkligen velat ha Geisha här, alltså nu tjatar jag men, jag VILL. Visade bild på Geisha för min handledare, eller njae, hon såg min bakgrundsbild o ville se fler bilder, så hag visade dem Geisha (hennes man var också här), de är kära i min lilla voffsing nu :') haha! Saknaden är stor, tur det finns bilder!

Bryter ihop

Jag har suttit hela kvällen. Med ett hopp, en jättesvag gnutta hopp om att Geisha kanske skulle komma upp till stockholm i helgen.
Men nej. Mina övertalningsförsök funkade inte.
Att sammanträffandet att jag BEHÖVER henne just nu som mest betyder ingenting.
Att jag löser boendeproblemet så fort jag får klartecken, jag fixar det betyder ingenting det heller.

Att bryta ett löfte hon vet jag verkligen hoppades på att hon skulle hålla. Det betydde INGENTING.

Just nu rinner tårarna som två jävla floder längst med mina kinder. Hjärtat bara dunkar som efter ett maratonlopp.
jag orkar fan inte längre.

Sen att hon ens erbjuder sig att betala en jävla bussresa ner, MED MINA KNÄN HELL TO THE NO(!!!), för att jag ska få träffa o mysa med MIN hund. Hur tänker hon?!
Jag vill kunna ha henne med mig, på min hemmaplan. Kunna träffa mina kompisar med hund och ÄNTLIGEN kunna vara med på alla jävla hundpickninkcar, spontana träffar m picknick i parkerna, TRÄFFA FOLK JAG KÄNNER med Geisha. Vara den duon som hon och jag varit från dag ett.
Från dag jävla ett var det hon och jag för fan.

Men du bryr dig fan inte, du bara ljuger.

Du sa när jag var nere sist:
Jag lovar att jag tar med henne upp åt dig nästa gång jag åker upp till stockholm.

Ett jävla löfte. Ännu ett till som gick åt skogen. Tack Mamma.

Praktikdags

3e dagen på min praktik ibleds idag. Låt mig berätta lite hur det går till:

jag kommer dit, får stå o vänta i en evighet på att få något att göra (frågar också men det tar tid), tar evigheters tid att få ut alla växter som ska stå utanför butiken, får vattna de jävla växterna, stå o vänta på ny syssla alternativt sitta ner på en stol i det lilla 'köket' o höra dem snacka på arabiska. Kul.

Nej men jag trivs inte alls. Hon är trevlig o så men låter mig inte göra någonting? Alltså meningen är väl at jag ska lära mig saker?
Har lust att mejla jonis o fråga HUR mycket APUn väger in i betyget. Orkar fan inte. Jag vet att jag bara ska hålla ut till på fredag o att jag har snorkorta dagar. But still. 

Sen så har min extrema pollenallergi satt igång! Börjar dagen med att kippa efter andan, känna ögonen klia, täppt i näsan, huvudvärk o har en svullen hals. Verkligen, välkommen våren....

Usch. Min buss går om en halvtimma, kanske borde ta o hoppa i andra kläder än min ziperall?

Mycket som snurrar

Okej jag ber om ursäkt för frånvaron. Men det är rätt mycket känslor och tankar som far omkring i skallen på mig?

Uppdatering om mina knän är att min läkare inte såg ett skit på röntgenbilderna och att han skickar en jävla remiss till reumatologen. Kul. Eller nej, inte, och det enda han vill ge mig är vanliga jävla panodil/voltaren/paracentamol/panodil/ibumetin/ipren. You get it.
Knäna gör ont vilket som.

Jag har fått byta praktikplats, klarar tyvärr inte av arbetet på golfbanan (snyyft!), så det sger lite getballe. Är dock i en blomsteraffär nu så det är väl rätt chill sista veckan. 9-13/14 går jag varje dag. NICE.

Mitt mål med mina studier är att trots jag fått ett rejält jävla fitt-bakslag av distanskursen så bryr jag mig inte. Jag kommer genomföra de uppsatser som jag har kvar att skriva, greja de tre veckorna som är kvar nu, och sen är jag il finito. Jaja bry er inte om min stavning, ni hajar ändå!

Just nu sitter jag med pirr i magen över vad som komma skall i veckan. Middag med syster och möjligen ska jag träffa en viss person. Alltid kul när något unexpected händer liksom!
Jag sitter även med min uppsats i Idrott och Hälsa B om "Doping". Den ska lämnas in senast lektionen på måndag nästa vecka (inte imorgon alltså), kan lika gärna bli av med den.
Sen återstår en ritning att göra klart, och 3stycken samhälls/religion-uppsatser. Äsch jag grejar det här!

Stressad

Fan. Allt börjar verkligen gå åt pipan nu, elelr jag hoppas INTE men liksom.
VARFÖR gick jag med på att stå på kontraktet till studentskivan, känns inte så jävla smart nu när jag tänker efter.
Det är jävligt lätt att vara efterklok

JAg har inget jobb, ingen inkomst, alltså det handlar om typ xxxxkr som jag kanske måste punga ut med själv för att vår studentskiva ska bli av. Nu är jag fan glad att vi skickat inkasso på de som icke betalat!

Herregud. Känner ni någon, eller några som vill gå på en studentskiva, som inte vet vilken, så är min skiva den rätta att gå på *wink wink* 20maj, AVeny på kungsgatan i Stockholm, för ynka 120kr! Perekt deal.

Känner jag er kan jag kankse bjuda på en öl för besväret också!
Kooooomsii kooooomsii!

Får mejl ikväll av ekonomiansvarige, så jag får brottas med faktura-tanten på vårt företag imorgon för att reda upp det här och få en ny faktura. Fokus är väl att få vår middag helt betald?
Fan åh jag kommer få magsår?
Låt bara detta flyta snabbt igenom och försvinna. Låt icke Inkasso anfalla mig igen. Tack. Amen.

Dagens agenda

MEdan ni alla andra som var ute och partade igår o är extremt bakis idag.
Så ska jag lägga mig o steka i solen HELA DAGEN. Den ni muddafugghas!

RSS 2.0