She's my biggest distraction

Jag skulle vid det här laget förhoppningsvis varit halvvägs genom min EngC uppsats, men nu är det så att jag inte ens har skrivit ett enda jävla ord.
Jag skyller på Geisha!

Sure, jag är mycket lugnare här nere på ön när jag har henne runtomkring mig, när jag alltid blir lugn bara av att kolla på henne, och allt sånt där tjifstjafs runtomkring. Men jag kan bara inte plugga?
Hon distraherar mig som fan, hon stör mig inte ens? Hon ligger och sover i soffan, och det enda jag vill är att lägga mig där jag med och mysa med henne?
Jag vill att det blir hon och jag igen...

Jag fattar inte hur dåligt self-control jag har, att jag inte kan fokusera, föärsöka glömma henne för bara ett par timmar.
Nu är det såhär att jag vill ta vara på VARJE timma jag har med henne här på ön, jag vill inte missa en enda om jag bara inte kan! Jag klarar inte av att skriva en uppsats på 4sidor då på engelska om hur man ser olika på skönhet och vem som egentligen har rätten att bli kallad monster. Det går fan inte.

I'm so screwed på lördag alltså, IG here I come

På ön

Mamma gick precis till jobbet, vilket innebär en helt ensamkväll med Geisha! <3
Jag har saknat såna här kvällar, bara vara jag och du mitt hjärta. Jag saknar det något fruktansvärt!

Anyhow, resan ner igår gick jättebra mer eller mindre, blev dock åksjuk av och till, så det blev inget effektivt gjort kan jag ju tala om! Mamma kom och mötte upp mig med Geisha, redan 10 minuter innan jag var framme här i Borgholm kom tårarna, och det kom bara fler när jag såg henne. Hennes lycka av att se matte igen, och bara liksom; vara hon!
Jag älskar min hund mer än någonting annat!

Idag har vi varit och handlat saker, fyndade två par skor (ett med klackar och ett par ballerina) för totalt 30kr! My god vad jag gillar kalmar o deras låga priser? Sen hittades det även en vit kavaj att ha till studentklänningen (som jag o mamma löst problemet med nu!), den är fett snygg o jag kommer lätt ha den i sommar!
Fyndade framförallt en assnygg skinnjacka som jag kommer använda nu i vår, så grymt jävla glad att jag hittade den, och sitter som en smäck gör den också! *lycka*

Nu ska jag ta och ta hand om mina hestar faktiskt, sen måste jag plugga!

Jag började på nytt för ett år sen

För ett år sen var det här första dagen i mitt nya liv, första dagen som en självständig 17åring som hade 100kr att leva på.
Jag minns den här dagen, att jag grät floder för jag tänkte på gårdagen, att jag mådde så jävla illa och inte ville finnas kvar vid livet.
JAg orkade inte.

Men nu, ett år senare, så har jag faktiskt skapat ett eget liv, ett som verkligen är mitt. Inget som är styrt av ett kontrollfreak, inga gränser förutom de jag sätter själv.
Jag fick växa upp för fort, det ska absolut ingen behöva göra, och framförallt inte på det sättet som jag var tvungen att göra det på.

Off to the island!!

Sitter nu här på golvet med mini, ska packa ihop det sista, sen beger jag mig mot min buss som ska ta mig till öland! Så jävla taggad! :D

Jag ska få träffa Geisha idag!!

Nackdelen är att jag har bestämt outfit, alltså vårjacka + munkjacka + tröjor... men det har kommit snö. Det är kallt ute, jag vettefan om jag ska ha på mig det fortfarande eller inte?
Så ska ta och packa ihop det sista, klä på mig, och se om jag ändå måste ha vinterjackan eller vinterstövlarna.... det är for fucks sake VÅR på Öland??!!!!

För ett år sen...

För exakt ett år sen så la jag mig i den här sängen för första gången. Jag visste inte hur många nätter jag skulle vara tvungen att sova här, men det här var mitt hem nu. Jag och gudfar.

Jag minns den här dagen, mår fortfarande illa över allt som hände, att veta att jag för ett år sen knappt kunde andas pga panikattackerna jag fick när jag lämnade ifrån mig MIN hund.
När jag nästan slog sönder näsbenet på min faster.
Jag mådde fan inte bra, gör det fortfarande inte!

Nu har det gått ett år, jag har utvecklats och lärt mig leva, men jag är inte på lång sikt klar med det arbetet, there's so much left to do...

Imorgon sätter jag mig på en buss mot öland, dagen efter årsdagen. Den dagen då jag för ett år sen var tvungen att ta första steget in i ett nytt liv


Fy fy på lilla mig

Jag har icke pluggat ett skit idag! hehe.
Lite med mening för min motivation försvann lite granna. Jar orkade inte för jag blir så slutkörd av att ha packat o städat. Att hyperventilera och plugga samtidigt är inte min grej...
Ska sitta o fixa hem lite filmer och serier till min externa hårddik så jag har underhållning på bussen imorgon! Samtidigt ska jag försöka packa mitt handbagage.

HEhe, fick precis pappa att lova att lyssna på min nära-döden-upplevelse jag hade igår när jag snöt mig! Han vet inte vad som väntar! Mohahhaha!
Nej, tankning var det ja!

I can see the floor again

Nu när båda stora resväskorna är undanstuvade (den ena står i duschen, för den ska med imorgon - dock ej duschandes), jag har förberett lite grejer att ha i handbagaget (lång ifrån klar än), öhm bestämt skor har jag gjort också! Samt hängt mina fd svettiga o äckliga lakan och bäddad med nya fräscha i sängen!

Tänkte att när jag packat klart handbagaget, o ställt även det i duschen (ej duschandes såklart), så tänkte jag röja lite på min byrå och skrivbord, så det ser lite snyggare ut i alla fall! Sen ska jag somsagt plugga lite! Har kommit på att jag har visst en hel del grejer att göra, varav ett engelskaC-uppdrag ska vara klart på lördag! whoopsieedoo! Har ju tack och lov tid att plugga när jag är på ön också, men skulle vara asbra om jag gjorde mycket ikväll??

Nu tänker jag gå och ta en apelsin som mellis, cuz i need it, och ta hand om mina hestar!

Var har ni varit?

Nu när jag packar och far runt som en liten tok (jiddrar vad pigg jag blev av den där duschen??) så hitar jag massvis med SNYGGA kläder som bara varit borta aslänge??
Vart har ni varit dessa veckor????

Alltså, trodde inte jag hade dem ens, trodde de kom från en dröm! Pure awesomeness helt enkelt!
Är inte klar med packandet ännu dock, eller lagt in resten av all nyvikt tvätt i garderoben, SEN blir det plugg. helt klart.
Shit nu måste jag fortsätta!

Packar packar packar...

IMORGON SKA JAG FÅ TRÄFFA GEISHA IGEEEEN!!!!
*Lycka*
Är helt nyduschad, betalt en räkning, tvättar mina äkliga sängkläder (febern är ju bort pga penicillinet, woopwoop!) och ska börja packa klart väskan alldeles strax. Eller ah, efter lunchen i alla fall!
Sen tänkte jag plugga lite minsann! Blir ensam hemma ett tag, och då ska jag se till att röja i rummet mitt, göra klart en uppgift i alla fall, samt se till så att jag har alla dokument på mini med mig ner.. eller ja, på externa hårddisken i alla fall! :)

Somsagt, håll tummarna för att det finns eluttag på bussen.

Jag borde nog ha duschat nån dag tidigare, bara det att jag varit vrålrädd att ställa mig där i duschen, med risk för att fall (yrsel) eller kvävas (har bara en andningsmöjlighet), så har kind of skjutit upp det där....men nu jävlar vad fräsch jag är! *stolt*
Ooopsie, nu är det lunch och jag borde ha kläder på mig, toodles!

Hatfaktor på Ronja!

GAAAAAAAAH!
Okej,jag sa faktiskt okej till att vara hundvakt idag. Bara för att jag vet att jag får höra senare "hur jobbigt det var att hämta henne", "hon föredrar att vara hemma" blablabla! Okej.
Men det innebär kanske att hundfan är ensamtränad, att hon fattar att ren tvätt inte är någonting att GÅ emot när man hårar som mest, att husse och matte inte är varenda jävla ljuslykta hon ser utomhus.

Jag har stått och skrikit på henne(så gott jag kunnat), brottat ner henne, retat henne till max verkligen. Men hundhelvetet, åååh jag blir tokig! 
Ska bli riktigt skönt att träffa en mer normalare voffsing på tisdag!!! Henne vet jag att jag måste träna upp för NÅGON är slack på träningen med henne så Geisha tappar allt hon kan. Blir så arg.

Nej nu ska några till låtar in på Anton, sen kanske det blir plugg!

Käre gode gud....

Jag ber till dig 
  • Att det finns eluttag på bussen ner till öland
  • Att det inte är överdrivet mycket folk så jag kan få ett eget (dubbel)säte att sitta och snora på.
  • Att jag inte blir allt för illamående för att kunna plugga
  • Att jag får med mig all och inte glömmer studentklänningen
  • Att mina små gröna växter i mitt fönster överlever och växer sig fina
  • Att jag blir klar och nöjd med plugget
  • Att jag blir frisk snart
  • Att Geisha fortfarande älskar mig så som hon alltid gjort, på vårt speciella sätt <3
  • Att jag och mamma inte bråkar allt för mycket
  • Att jag får sova
  • Att körkortsteorin sätter sig snart (seriosuly, hjälp till lite va??!)
  • Att jag har pengar snart så jag har råd med saker och ting.
Jag vill helt enkelt kunna leva lite till, lite bättre, och skapa fler minnen som jag kan greppa tag i.

I won't say anyyythiiing!

Alltså, igår så blevjag mobbad av min syster och svågis (såklart..). De tyckte jag lät hilarious då jag själv knappt hör vad jag säger eller hur jag uttalar saker och ting. *ledsen tjej*
Hade i alla fall en riktigt trevlig kväll med syster min, och jag överlevde natten (minus typ kvävningen jag hade på morgonen, HEMSKT!!).
Är hemma nu, med fetaste resväskan som ska med till öland, en nytankad Anton - full med musik (ska nog hitta fler låtar jag vill ha på honom, heheh!), och snart har jag även fixat alla kontakter på nexusen också! :) Har ju massvis med dubletter, vilket är lika med hatfaktor för mig.

På tisdag åker jag ner till min fluffis, längtar! Och mamma ska hjälpa mig med min studentklänning, whoopeedoo! (Kanske bra om jag testar den nu innan jag åker.....?)
Bussresan ner på 8 timmar ser  jag inte fram emot dock! Kan knappt andas och mår illa av minsta ansträngning, hehe. Vilka härliga reskamrater jag kommer ha som får höra mig sitta och snörvla och må illa!
Don't looking forward to it.

Nu ska jag ta och spara in min röst, poppa mer musik (högt så jag hör såklart), städa rummet och börja packa så  smått! :)

Det blir schlagerapa, penicillin, och syster ikväll!

Medan alla andra är ute och super så beger sig fattiga lilla jag hem till min syster av tre anledningar:
  • Det är melodifestivalen ikväll
  • Syster är så sällskapsjuk
  • Jag ska hämta upp lite grejer att ta med till öland
Blir till att sova där, bege sig hemåt tidigt imorgon bitti (inte överdrivet tidigt!), vara hundvakt och packa (plugga kanske, låter som en toppenidé!). 
Syster ska även hjälpa mig att fräscha upp låtarna som finns i nuläget på Anton, har tröttnat på flera låtar (läs: många) since det är ALLA mina barnskivor och skit som man förde över till datorn förut -.-' Liksom peaches, caramell, bosson???! ugh. Nej tack. Nu ska det in lite mer partymusik tycker jag! 16Gb here we come!

Nej, nu ska jag hänga klart tvätten och fixa mig, kolla bussar igen om när jag ska åka, sen medicinera mig :P

Antecknar på min iCare...

Åh jag förstår verkligen hur intressant ni måste tycka att min blogg är!!
Så kul att läsa om hur sjuk jag är, vad jag lider av, hur ont jag har osv osv...i don't believe you guys!

Idag så går jag runt och är döv, nästan bokstavligt. Hör asdåligt så det är riskabelt att tro att jag hör någonting... heheh. Sen har jag problem att prata since halsen valt att ta emot vid varje sväljning eller försök till att prata. kul!.
Näsan rinner som en galning också, så mina två bästa vänner är toarullen och nässprayen, häärligt häääärligt.


Det bästa är att jag vet att jag ska sitta på en buss i x-antal timmar på isdag ner till öland och låter såhär! Smartare val har jag ALDRIG gjort!

Dagens sysslor består av att tvätta, rensa lite i rummet och börja packa inför tisdag. Ska även höra av mig till syster och svågis om grejer jag ska ta ner till mamma...så måste åka och hämta dem tyvärr. ugh!

I'm merely alive

Jag är dödare än dödast.
Sovit flera timmar nu på dagen, alltså verkligen SOVIT!!! så grymt lycklig!

Mina öron och min hals håller på att ta kål på mig, kan knappt andas eller prata. HATFAKTOR!
mer hatfaktor att Studentmössorna har kommit men jag var sjuk och kunde inte hämta min idag!!!
Så nu får jag vänta tills EFTER lovet.

Getballe.


Penicillin och hostmedicin- det är så jag överlever

Jag mår inte bra, faktiskt. Mår riktigt pissigt måste jag säga. Var hos läkaren idag, en öra-näsa-hals-specialist som gav mig penicillin mot min öronkatarr och halsinfektion som jag har. Mysigt liksom.
Ska ta mitt andra och sista piller snart, och hostmedicinen, sen SOVA, eller ah, försöka i alla fall!
Är hemma från skolan imorgon med, orkar inte med en dag till, behöver vila faktiskt, framförallt nu när jag tar det älskade penicillinet. Blir en mer dödare människa av det!
Kanske till och med kan somna inatt för att jag slipper ligga och hosta eller ha feber??

Har hunnit ta hand om mina hestar idag också, fått tillskott på två stycken (sålt 1), kände att det var så synd om dem efter igår då jag inte matade eller tränade med dem.... hehe (observera, dessa hestar finns på www.howrse.co.uk).
Nej nu ska jag susselulla! Tjingeling!

Det blir aldrig som man tänkt sig

Vet nu hur svårt det är att skriva med ett plåster på långfingret på en sån här minidator?
Det är megajobbigt!!!
Orkar inte skriva hur det gick hos läkaren mer än att jag ska tillbaka imorgon, till en NY läkare - en specialist på öron-näsa-hals...hehehe.
Jag är mer sjuk än jag trodde
Jag har i alla fall inte influensan! Den saken är klar! Inte urinvägsinfektion heller (och jag var inte gravid heller, de kollade det för de trodde jag ljög - dags att banta?)

Nu måste jag ta hand om mina äckliga hestar, idag hatar jag dem bara. Sen ska jag knapra mer piller cuz the fever is back guys, och efter det så booorde jag plugga since jag inte hinner imorgon?
Det gäller att ha motivation folket, and I have less than zero.

På snabbvisit

Okej! Jag är hemma för dagen! I alla fall en liten stund? Min buss går snart nämligen, mot vårdcentralen (pallar inte gå i 30min...) så jag få hjälp med min hosta och FEBER. ugh.
Hoppas på att jag får hjälpen jag behöver!

Idag skulle våra studentmössor kommit, har de det? NEJ. Åh blir så ledsen, vill bara kunna kolla på min fina vackra mössa och LÄNGTA till studenten för fan!
Hoppas de kommer imorgon eller något istället? Blir så ARG om UBG (UpplandsBro Gymnasiet) fått sina idag och inte vi???!!!!! Eftersom vi är ihopkopplade till dem ang leveranser och möten och shit.. hehehe. 

På fredag ja då blir det fan inte utgång, för då ska jag och frugan (hon förtjänar en länk på hennes icke aktiva blogg, BÄTTRING FRU: www.efterskimret.blogg.se) sitta i publiken på "Miljonjakten", whoooppeeeedooo! :D längtar

2012-02-22 vafan mer ska man skriva?

Woopwoop, Helen är pigg idag! (Ja jag vet att jag ibland pratar i tredjeperson, deal with it!)
JAg har inte direkt sovit gott, men jag har i alla fall varit away from reality några timmar inatt. Alltid något!
Sängen var inte heller dygnsur när jag vaknade (huuuuuge success!), blev överlycklig att jag kunde bädda sängen med överkastet och kuddarna (hehe!), och att jag slapp duscha. 
Nu när jag tänker på saken så skulle jag velat duscha... men det hinner jag inte nu. sablar.
FYI det enda som svettades var mitt huvud, alltså hårbottnen blev svettig, men det blir jag alltid när jag har feber...no news liksom?
Idag ska jag åka en helt ny buss, mot upplands väsby! Tussen höll nämligen inte sin deal med att hämta upp mig,utan hon gick o lovade att hjälpa sin mamma med en sak (men hallåååå jag dååå??)...*rage*. Men vi löste det! Jag åker mot väsby, till en hållplats som hon åker förbi, och VOILA problem is solved!
I skolan så har jag EN enda lektion idag, och det är Svenska B, med ett bokprov på Jane Eyre. ASbra since jag har läst ut den! Känner mig redo! I eftermiddag/Ikväll blir det mer plugg och såklart Skype med Bällsusen om Hestarna!

Nu ska jag packa ihop mitt och gå ut till busshelvetena.
Jag vill också ha körkort nu.

Sova inatt?

De två timmarna jag spenderade på mitt golv imorse var de bästa på 2 veckor. Jag hoppas på en repris med fler timmar och i min SÄNG. Man kan ju alltid hoppas eller hur?.,... Aja, läggdags, feber igen (läkartid imorgon 15:30!!), vi får se hur denna natten slutar!
Tjingeling

Så. Jävla. Bra!!!

Åh jag sitter just nu i ett smått  glädjerus (fast dagen började rent  helvetiskt minst sagt).
Mitt KÖRKORT är äntligen helt 100% betalt! Nu kan jag flytta runt datumen hur jag vill cuz they're paid!
*Lycka*
Weeehooo! och jag kommer ha pengar till en eller till o med två lektioner på körskolan?? :D Allt går liksom ASBRA!
________________

somsagt, dagen började skit cuz SL har tagit bort min avgång på morgonen när jag börjar 10:10. KUL! Nej. Så fick skjuts till Kallhäll av Gudfar, satte mig på donken, inväntade Tussen som kom i en gasande bil från norrköping (försovit sig rejält för er som ville veta), plockade upp mig och vi åkte till skolan. Det bästa är  att jag bara hade feber en gång? Den försvann sen!!! :D
Är fett taggad på skolan nu, har en lektion imorgon, ETT prov (hehe onödigt jag vet), och jag är så jävla redo som jag kan vara! iiih! 

People watch out, Helen's back!

fet jävla hatfaktor

Klockan är 4:29. Min säng är verkligen DYGNSUR av svett? Jag skojar inte?! Så jävla äckligt!!! Drog av påslakanet ffrån täcket, aningen onödigt då båda var lika blöta. Alltså jag brukar inte vara kinkig gällandes svett, men det har gått för långt nu. Jag vill kinna sova!!!! Justja, om ingen la märke till det så är klockan 4:32 just nu och jag ska egentligen kliva upp 6:30. Fml.

Guess what: FEBER

Okej, jag är fan sjukling.
Jag är fan inte smart.
Jag är fan trött.
Just nu är fan mitt favoritord.
Fan på det.

Jag simmade idag, vilket kanske inte var världens bästa since jag bara blev sämre i min 'sjukdom'...hehhe. Well done Helen! Kom hem, tog fram teoriboken = somnade och sov.
Asen till gudföräldrar VÄCKTE mig när det var dags för middag, jag som har PROBLEM att sova gott. Åh jag blir så pissigt apröv förbannad på dem!!!!! *arg*
Meningen är att jag skulle plugga idag. Men aset till feber påverkar mig så det inte är sant! har hosta och snuva också!!! inte okej. Så nu gäller det att bara ta hand om mina hästar (13st är tufft!!), sen försöka sova!

Guten Morgen

Morsning korsning!
JAG ÄR PIGG IDAG!
Inte fan har jag sovit optimalt, men sovit har jag! ÅÅÅÅh så glad! <3
Sitter nu här i min säng, väntar på att Gudfar ska komma upp med hissen igen, cuz jag ska få proteinpulver. Mohahaha.
Det står ju simning på schemat idag, och det gäller för mig i nuläget att behålla alla muskler jag har, framförallt mina ben och armmuskler. Utan dem är det omöjligt för mig att bygga ryggmuskler!

Svettades bort febern igår igen, mindre fräsch med tanke på att jag var nyduschad. Men vi kör på i samma stil, cuz nu jäääävlar så ska jag kunna träna normalt!

Nå gudfar, vart är det där goda proteinpulvret som smakar mjukglass någonstans....?


Plans for tomorrow

Okej. Har precis fått i mig min middag: nudelsoppa som kanske blev lite fööör stark! heheh, men god var den och jag har ätit upp den!
Känner mig fett duktig.
Sitter just nu inloggad på fb 24/7 cuz jag försöker få tag på 'kompis' (alltså hon har inget namn här i bloggen än), jag ska visa vägen till Jakobsbergs Simhall där vi ska ha lektion imorgon.
Aka, jag måste hoppa in i duschen och raka benen. PRONTO.

Hoppas bara jag inte mår allt för illa (läs: för mycket feber) imorgon, cuz 'kompis' hittar inte överhuvudtaget...hehehe. Känn ingen press Helen, inte aaaaalls!

Nej nu sitter jag och darrar här... tänker hoppa in i mitt iskalla badrum och fixa mig. Känner mig förhoppningsvis fräschare efterråt!

Hard work work

Dagens viktigaste business är gjord:
Jag har tagit hand om mina hestar <3
Fan vilken pärs det var att åka pendeln hem. Jag mår bara SÅ inte bra!!!! *dör*
Inte så att jag har spykänslor, utan att man har en illamående känsla längst ryggraden och i magen? Det där lät helt knäppt, men hoppas någon av er hajar?
Det är i alla fall superäckligt?!

Tänkte plugga lite också, göra projektarbetet. Men är inte så jävla motiverad. Vill äta, men inte äta något istället. Funderar på nudlar.
svågis tvingade i mig en bit sockerkaka innan jag åkte, fifan vad det tog emot att äta! Sen när jag kom hem hit till Väsby, ja då har man sparat en bit äppelkaka åt mig som jag MÅSTE äta upp. Gosh.

Hur man spenderar natten.....

Är somsagt hos svågis, har mått skit HELA natten. Flera toabesök, massvis med vatten, större ringar under ögonen och en riktigt arg Helen. Glad att papi ställde in körningen idag (stackarn är sjuk), det här är fanemig inte kul???! JAG VILL KUNNA SOOOOVA!!!!

Lat-dagen #1

Det är lördag. Schlagerkväll med 'familjen'. Det bakas sockerkaka? Jag har sett klart VD och TSC. En lördag kan väl inte bli så mycket bättre väl?

Nu ska jag nog gå ut i köket och rädda sockerkakan när man hör min bror (yepp the real one) prata om potatismos och dinkelsmör(??)...heheheh. 

Tjingeling med andra ord!

Begravning eller inte, det är frågan

Igår dog Mini. Hn bara kollapsade och svågis kom bara inte in på hårddisken för att kunna rädda ALLA mina bilder :'(

Liksom min "nyaste" dator och allt, POFF gone!
DataFinnen fick ta hem Mini tillsammans med mitt bästa usb-minne + externa hårddisk. Han har iaf lyckats få över alla bilder till extis!!! :D och det verkar som att mini is back to life, men väntar med att säga det tills jag har han i knät igen!

Idag då, ja vad händer?
Jo jag beger mig av på körning med Papi once again, sen hem till svågis och terra syster lite (hehe) cuz vi ska ha melodifestivalkväll! Whoopeedo!

Hur mår jag då?
Jag har förjävla hosta, men annars priiima. Vaknade av att hela min säng vad blöt och att svetten bara rann om mig! SÅ ÄCKLIGT! blev ju en snabbvisit i duschen innan frukost kan jag lugnt säga! :O
Men feberfri nu iaf! *pepparpeppartaiträ*


Fungerande igen!

Sitter just nu vid Biggie, min 17.5" Fujitsu Siemens dator som är typ 6 år gammal.
Kan glatt meddela att den fungerar enormt mycket bättre och snabbare nu!!
'Bror/Svåger håller på med Mini just nu..tyvärr vill inte Mini samarbeta med honom.... så får se hur framtiden ser ut för honom <3

Som läget ser ut nu så ska vi tydligen blåsa allt i Mini, vilket innebär att ALLA mina bilder försvinner. Att ALLT  jag har på datorn bara POFF försvinner :'( jag har inte de sparade någonstans!!!! *cryface*
Sååå, framtiden ser tyvärr  inte så positiv ut.
Alla håll tummarna för att Mini klarar sig, han ska nu till DataFinnen som förhoppningsvis can use his magic hands och fixa Mini! <3




Hur jag än försöker är jag lika död ändå

Jag sitter nu, nyvaken i min säng, och är fan död men utvilad på samma gång?
Gick och la mig halv 11 igår, cuz gudmor och jag satt och pratade i en timma eller två (och ni som gnäller att jag har svårt att fatta signaler - ni har inte träffat min gudmor!) om livet hur jag fungerar osv.
Tror hon begrep att jag inte vill ha frågan: "Sen" längre, never liksom? Hoppas på det i alla fall!
Sen gick jag och la mig, hade skitsvårt att somna för jag frös som attan. Gissa varför? Feber är svaret.(once again
Sen vid tolv, ja jävlar så var jag tvungen att spurta till toaletten. Magen är i totalt uppror! Åhhh hatfaktor!
Idag ska jag bege mig mot 'bror'/svåger (once again; ni fattar) så han kan leka med mina kära datorer och förhoppningsvis få Word att fungera igen + att de fungerar som de ska... Något är ju somsagt knas.

Fluffigare och mysigare än nyfallen snö <3

17 November 2007
Geisha ca3månader

En middag, en semla och ett piller senare:

Så sitter jag här i min obäddade säng och är superdupertrött! 
Snackar med KusinVitamin på fb och jag har POFF en tillflyktsort från och med maj.
Känns riktigt bra att kunna komma bort
Ja sen så har jag ju självklart ett ställe att dra till på fyllan, centrala sthlm, vem klagar?

Jag har varit riktigt stel mot mina gudföräldrar idag, varför ska jag förlåta dem för igår för? De fattar ändå inte? De hade köpt med sig en semla hem till mig idag, jag som beslutat mig för att inte äta så mycket nu när jag mår skit?
Don't worry people, inte för att banta. Men hela jag svullnar upp som en övergödd gris när jag är sjuk och äter min dagliga ranson med mat. That's why.
Funderar på att faktiskt bädda min säng nu, ta körkortsböckerna och gå och lägga mig. Innan 20 tre källar i rad, awesomeness.

Vafan?

Jag skrev seriöst ett asbra inlägg för drygt en timme sen? Where the hell is it??!?!!
Blir så arg på blogg.se ibland...ååååh!

Anyhow, sitter och roar mig med att ställa mig i allt fler bostadsköer runt om i landet. Idag blev det i Väsby, Falun och Borlänge. thats right Bällsusen!
Jag vill bara flytta härifrån, idag imorgon. Jag vet inte. Vill i alla fall inte bo kvar här. Vil ha ett jobb, en bostad, en framtid. Jag vill ha ett liv.

Dag 2 som invalid

Ont gör det, så ont att jag bara verkar ligga i nån sorts dvala på nätterna?
Jag är så grymt trött (kommer försöka somna om efter detta inlägg), tårarna rinner typ hela nätterna och hela jag är kraftlös?!

Inte världens bästa känsla direkt....

Har inte testat att resa mig ur sängen, ens gå ut ur mitt rum. Vet att Gudfar är hemma och jag vill inte möta honom. Jag kommer inte be om ursäkt för igår - inte för att JAG gjorde något större fel. Han borde förstå, åtminstonde försöka förstå! Men nej det existerar inte i hans Fancy värld.
Blir så arg och ledsen. Kan lika gärna ligga kvar här i sängen eftersom jag är så pass funktionshindrad idag också, må skit och bara vara HELEN.
Har ju "Jane Eyre" att läsa klart, runt 200sidor caaaatching!


Jag tappar aptiten

Jag har ingen matlust längre. Sitter och vräker i mig mina gelehjärtan, ställt undan dem nu dock. Vill inte ha mer, vill inte ha mat alls. Nej usch.
Jag funderade på att vara hemma imorgon, pga värken, och bara sova. Vara instängd på mitt rum (smita ut och tvätta också!) och bara vara jag.
Jag vill inte ha mat. Jag vill inte ha sällskap. Jag vill bara bli lämnad ifred.
jag vill flytta.

Jag mår faktiskt SKIT och VILL faktiskt INTE

Acceptera det bara.
Dra inte upp det typ var tredje middag, och tro att jag är helt 'läkt' från mina djupa sår. Tro inte att jag inte letar, att jag inte FÖRSÖKER planera.
Tror du fan inte att jag också vill veta vad som händer sen???!!!

Det visar bara att du/ni inte känner er guddotter, att jag inte är den person ni tydligen tror jag är. Att jag kan se folk i ögonen, vara lugn och berätta allting. Pang bom på dem bara.
NEj för det är fel.
Jag håller saker till mig själv, jag berättar ingenting tills det är spikat. Jag vill inte berätta för om jag berättar så skapar folk förhoppningar för mig, som jag sedan bara kommer att krossa.
Det är alltid så.

Jag gick från matbordet, grät, haltade, trampade på så jag nästan såg svart. Sen föll jag ihop på sängen, hör dem prata om mig där ute. Vill inte veta mer. Vill ta flaskan och bara dricka för att glömma - inse att jag inte har någon. Vill öppna ciggpaketet där i bokhylan och tända en röka den, och bli lugn - men jag har lovat mig själv att inte börja.
JAg vill bara försvinna. Från jorden, från huset. I don't care. Orkar bara inte med det här längre. Livet är ett helvete och det verkar som att jag bara sjunker djupare och djupare in i det.

Dag 1 som invalid

Jag lyckas ta mig ur sängen runt halv 2 idag. Känns bra!
Stapplar ut till toan och köket, ser nog ut som en förvrängd anka?
Det gör fittigt ont att gå kan jag tala om! Sitta också....Allt gör ont.

Pratar med min gudmor som lyckas få mig Listan på en vårdcentral som är närmare mig (HELL YEAH!) och som ska få in Gardasil-sprutorna så jag kan bli vaccinerad!
Så lycklig.
Men de kommer typ först om en vecka, men så länge kan jag vänta.
Saken är den att hon fick mig att GÅ up för trappan för att hämta mitt listningspapper och ett kuvert, sen NER för trapphelvetet. SHIT vad det gjorde ont!!!!!!!
Jag lever fortfarande, men läget är kritiskt!

Är fortfarande invalid, så det är inga större problem tror jag.
Nu till mina spänningar i röven:
De har inte släppt. Mina morfintabletter hjälpte somsagt minimalt men jag har sovit från 20 igårkväll till halv 2 idag, rätt bra om jag får säga det själv?
Gudmor försöker få mig att boka tid med min Naprapat imorgon, om det finns en tid ledig, så jag kan få hjälp. Men jag vill inte. Nästa vecka på torsdag satsar jag på att gå, så ska ringa och boka om min tid alldeles strax!
Dag ett som invalid fortsätter, snöröjningen får Gudfar ta hand om. Cuz I refuse to do it!



Det gör för ont

Jag vaknar av och till. Jag gick och la mig vid 8 igår. Jag har för ont i höfterna för att kunna gå. Jag är hemma från skolan idag.
I hate my life

Jag hittade den, och sa att den var min

Återigen: En AllaHjärtansDag som singel. Forever Alone.

Min dag har varit förjävlig. Personen jag nämnde igår bestämde sig för at ha vår hatade(älskade) FRITIDSLEDARE med på mötet? Vad nu han skull med på mötet och göra undrar jag fortfarande.
Tussen var hemma och var sjuk, men det fick jag reda på först senare, såå sorry Tussen!
På köpet så har jag VÄÄÄRLDENS fittigaste träningsvärk, alltså hela röven, höfterna och ljumskarna är helt förstörda? My god vad ont det gör?!
Med andra ord så har min AllaHjärtansDag varit förjävlig, den är mest avskyvärda dagen hitills iår. Ja att ha 42° grader på nyår var fan mildare än vad den här dagen har varit för mig!

Det som ändrade min åsikt idag, skedde strax efter halv 6 ikväll:
Jag går in på mitt rum och ser den här på min säng! Åh jag som älskar Geléhjärtan och jag som är forever alone har nu sällskap under kvällen (bortsett från Fläckis såklart).

My my, vad fort en kväll kan vända!

Funderingar

Jag borde allvarligt talat kolla upp det därmed hur man får en proteinrikare kost och sånt skit? Jag borde även kolla upp hur jag får en mycket mer träningsinriktad vardag?
Jag har hittat min grej: Träning.
Sen nu så sitter jag och funderar på HUR jag ska klara av alla mina arbeten och läxor? Jag orkar inte, har ingen motivation whatsoever liksom?

Och precis nyss, fick jag ett sms:
Hej
Vi måste prata imorn
Så  om du ser mig kan du väl säga till
Wtf? Ah, ni som är kvicktänkta hajar nog vem det är? Kaaaaaaaaanske hon har rett ut sina tankar och kankse VILL reda ut det som tydligen är ett problem mellan oss? Alltså jag vet inte, vill bara att vardagen fungerar för oss igen, inte att vi blir 'systrar', eller bffs, eller ens kompisar. Men man ska iaf kunna vistas i samma rum?
Aja, det hör inte riktigt hit, men ni hajar. Jag har ganska mycket grejer att tänka på, så bloggen blir lidande.

Smiter in här en gång om dagen i alla fall!

Känner mig redo!

Åh, Körningen idag gick så sjujävla bra!!! Känner mig ganska så redo inför uppkörningen nu!
Hoppas jag klarar den mer än vad jag klarar teoriprovet!
Alltså, jag vill ju klara båda, men ah ni fattar?

Sen update om mina hästar:
Jag och Bällsusen beslutade oss för att skapa ytterligare ett konto på Howrse.co.uk, för att ah, få lite rullning på spelet? Så vi gjorde om precis ALLT som vi gjorde igår? hahahha! xD
Menmen, men jag gillar mina hästar <3

Nu äger jag 11 hästar!
Damon
Rebekah
Caroline
Äcklet
Äcklet 2.0
Kladdkaka
Zeth
Artemis
Zeus
Phoebe
Persefone
Jag fick faktiskt en sketen shetlandsponny, men den skänkte jag bort.
Ja, jag är elak, deal with it!

Nu ska jag surfa in på SL, kolla upp NÄR jag ska åka imorgon till Löwenströmska för att vaccinera mig mot Livmoderhalscancer! Segt som fan då tiderna är 8:30-9:30 och min lektion börjar 12:25... Bye bye sovmorgon!

Dagens: att göra

  • Ta hand om Damon,Rebekah,Caroline, Äcklet, Äcklet 2.0 och Kladdkaka
  • Köra med Papi
  • Behålla lugnet under körning med Papi
  • Duscha
  • Rensa upp i rummet
  • Kontakta Junior och fråga om vi skulle dansa imorgon
  • Fixa idrottskläderna
  • Tvätta (kanske)
Okej, det här är min to-do-list för idag! Att översta punkten är överstruken är för att jag redan fixat dem precis innan jag skrev detta inlägg (*Highfivar mig själv*). Nu ska jag rusa runt lite här på bottenvåningen och fixa mig, min buss går 10:04 och jag måste gå härifrån typ tio-i eller fem-i(SENAST!!)...Vill inte direkt missa busshelvetet...
Anyhow, mer updates kommer under dagen!

Hästar <3

Jag och Bällsusen Skypade.
Vad ledde det till?

Jo att vi:
  • Fangirlade
  • Spelade häst-hopp-spel
  • Spelade häst-spel
  • Startade nya konton på "Howrse" (detta fördömda spel!!)
  • Blev kära i våra hästar
  • Beroende av Howrse.
Well done Hällsusen och Bällsusen! Verkligen!

Som vanligt lär väl våra hästar dö (typ) för vi kommer glömma att logga in och ta hand om dem? Mina svälter tydligen redan????!!! Jag lovar, jag matar dem faktiskt!!!!

Här är mina hästar!
Detta är mina 'ursprungshästar', och är således blodsförvanter (aka, caroline är deras unge).
Den här hästen vill jag egentligen inte ha, men den är FULLTRÄNAD, så ah. Jag behåller typ den... Men vettefan vad den ska heta. Akhal-Teke är namnet på rasen... Och som ni förstått så går mina hästar enligt VD-tema! Funderar på Stefan...men han skulle vara Arab som Damon juu OCH detta är ett sto....
I-landsproblemen #1!

Jag överlevde!

Hahah jag skoja bara. Eller nej, alltså jag lever fortfarande, men min körning var inte så illa faktiskt.
Det gick riktigt riktigt bra idag faktiskt!

Jag överraskade Papi med att briljera på dragläget (som jag annars har problem med), och kolla i speglarna på ett effektivare sätt. Sen fick jag även en blackout, för jag blev för stressad och spänd. Så jag parkerade bilen (riktigt kasst), stängde av biljäveln (förlåt Yarisen) och gick ut. Grät/Skrattade typ för jag var så arg. Helt sjukt!!!
Men det gick skitbra idag annars!!

Ska köra imorgon också, hoppas på att det går superduperbra!! 
Nu sitter jag och Skypar med Bällsusen, länge sen sist <3

Hon hoppade, studsade... helt enkelt lyrisk

okej, imorgon ska jag fangirla.... nej stryk det. Imorgon MÅSTE jag fangirla med Bällsusen.

Shit, Vampire Diaries avsnittet var ju helt jävla underbart? Jag dog gång på gång?Allvarligt?
Jag skulle aldrig överdriva, trust me.

Efter VD så startade jag The Secret Circle, Bällsusen varnade att avsnittet var riktigt ruskigt denna vecka.Oh my. Hon hade rätt. Flög upp ur stolen (jag har inte världens bekvämaste stolar heller) ett flertal gånger och när jag kände på mig att det blev läskigt så sänkte jag volymen x) 
Isch vilken fegis jag är!

Åh, det var HÖG dreggelnivå  på Delena-actionen som skedde! Kolla bara dessa bilder.
My ovaries just exploded, like litterally.
 Nian
Ja en bild på kära Stefan måste ju komma med också, liksom KOLLA?!?!?

S[he] [was] just ano[the]r [one]

Sitter och tänker och funderar, inte på mitt arbete om EU, inte på någon läxa, inte på inställda YrkesSM (för min eller Lillebrors del iaf), jag tänker på annat helt enkelt.

Känns som att jag inte kan fokusera längre, att jag bara virrar omkring och inte vet vad jag gör??!
Det är hemskt.

Mitt arbete om EU (för er som är allvarligt intresserade) ska handla om EUs 27 medlemsländer och för- och nackdelarna till att fler länder vill ansluta sig till denna fantastiska allians.
Härligt eller hur? Argument är jag bra på, så jag hoppas jag lyckas med det här arbetet! Ska försöka göra (hehe...) en gammal uppgift också i Samhällskunskap som jag sort of förträngt... oopsie.

Imorgon ska jag ut och köra, jag ser fram emot det. Sen måste jag plugga. Funderar allvarligt på att kliva upp tidigt för att kunna plugga ifred (läs: ingen fight om internet) och vakna till liv ordentligt,och sedan ge mig iväg. Gudmor drar iofs vid 9, men ändå....
Vill bara dra iväg härifrån, dra iväg från Sverige och bara glömma just nu.
Jag vill göra ett tillägg på min tatuering också!!

Motivationen....vart är du?

Leave me alone if I want to!

Jag får allvarligt talat damp snart?
Säger till min Gudmor att jag ska plugga, att jag ska stänga in mig i mitt rum och arbeta,vad gör hon inte om inte ger mig uppgifter som hennes assistent kan göra helt jävla själv???!
Jag blir så arg ibland.

Jag som hade tänkt att vrålplugga alla mina uppsats-ämnen och projekt-ämnen. Mejla lite lärare och sånt skit. Men nu är jag 'försenad' tack vare min gudmor. Förfan, leave me alone!!!!

Anyhow, jag har vrålmassa plugg to do. Jag kommer avlida? Seriously? När fan är studenten?
JO OM 119 FREAKING DAGAR. crap liksom.

Kan vi inte hoppa ett par månader, så vi kan bli lyckliga igen?

Jag har enorma problem att vakna? Jag gillar INTE skolan just nu, fan alltså. Död människa här! Måste dessutom rusa till bussjäveln nu, tjingeling!


Naprapat + vatten = sant

Så, sitter på pendeln mot Jakan nu, påväg till simhallen för att träna lite!
Har befunnit mig hos min Naprapat igen, SAAATAAAN vad ont det gör när hon trycker!! *cryface*

Sen vill inte nexusen fungera med att uppdatera min Facebook, så snodde syrrans iPhone så jag kan göra något online liksom? *mutter*

Tjingeling, jag kommer ha träningsvärk imorgon!


Segstartad

Jag ville skolka idag när jag vaknade, för jag var bokstavligt talat död. No joke.
Så jag kröp ner i min säng igen, utan att sjukanmäla mig ELLER tala om för gudföräldrarna att jag var hemma, hehe. Men vid 9 vaknade jag och langade iväg sms samt sjukanmälde mig på schoolsoft.

Det mest värdelösa är att vi tydligen var lediga idag då vår lärare var sjuk, WOHOO liksom?

Så idag blir det ett besök hos naprapaten min och sedan simhallen med pappa, syster och 'bror'/svåger(??). Ni fattar.


Körskolan!

okej, jag sitter just i Farsta bibliotek i väntan på Papi.
Idag smäller det.
Ja halvt i alla fall.

Jag ska nämligen sätta mig, för första gången i mitt liv, i en körskolebil, och köra uppkörningsrundan! *nervös*
Jag hoppas verkligen att det går bra, var ett bra tag sen jag körde ju, och jag är lite småorolig att jag kommer sabba den här lektionen TOTALT?!?!
Usch.

Sen har jag bad news.
Det blir inget Yrkes-SM för mig. Jag och Tussen pratade om det idag och vi anser att vi hinner inte, och att det stödet vi fått från skolan bara runnit ut i sanden. inge vidare kul med andra ord.

___________

Har idag även kommit underfund med att jag hatar min klass? Att vi aldrig ska komma överens eller vara realistiska???!!!! Gosh. Talet om klassresan och våra 17000:- + 26280:- som vi har. Jag vill ha ut min del av 26280:-, i need them badly. 
Men alltså, jag vill oavsett inte följa med på klassresan? Min klass är för cp, jag trivs inte direkt och ah...NEJ.

Just nu sitter jag och försöker planera hur jag ska lägga upp mitt restrerande plugg under terminen. när jag ska plugga, hur jag ska plugga och vad liksom?
Vi har tydligen prov på fredag också?

Känns ju otroligt lyckat att jag har sån stor koll nuförtiden...

många undrar och funderar, bara jag som vet

Jag vet att det är låg bloggnivå just nu. Jag har bara inte klarat av att gära det, berätta om min dag, vad jag tänker på, whatevs liksom? Jag har tankarna på helt annat håll och jag går inte berätta om dem fär någon. För jag har ett löfte att hålla. Nu ska jag i alla fall bege mig ut till köket och äta lite (underbar) potatisgratäng, sen bär det av mot skolan och Idrott & Hälsa B!!!

Wii

Sitter och kollar på när syster o 'bror' spelar Wii-spel :D

fett kul för de suger verkligen på boxningen (inte för att jag är bättre) x) haha!


Tänker på dig hela tiden

Usch jag hatar livet just nu! Har fått nyheter om saker jag inte ville skulle hända, inte dig i alla fall. Det är fel, något så enormt fel. Åh jag tänker på och älskar dig, kom tillbaka snart <3 :C

När tårarna fryser till is

Nyduschad som jag är, stack jag ut huvudet genom dörren.
Big mistake.
Det är kallt ute, så jag började grina, vilket jag alltid gör när det är kallt ute (eller när jag petat mig i ögat med eyelinern typ...) och de frös fan fast?!?!?!

Det är bara sjukt hut kallt det är! Avlider långsamt.

Ser till att överleva tillräckligt länge tills jag träffar Michi ikväll, vi ska ha dundertrevligt, leva oss in i dimman och bara vara. 
Ska bli skönt att komma bort från verkligheten ett tag.

Morsning korsning! 4februari 2012

God morgon!

Ligger här i sängen alldeles nyvaken, men inte kan jag somna om!!! *cryface*

Har fetaont i ryggen av nån anledning, tror jag legat lite skumt inatt eller så :P

Nej snart blir det frulle och sen ringa pappa! Tjingel


Spiralen snurrar antingen neråt eller uppåt, min den står still

Har haft en riktigt underbar dag idag. Sett klart VD och TSC nu också (vilket plussar på feel-good-känslan!), Bällsusen och jag firar 3 år som bästisar, skolan gick helt chill och jag har världens mysigaste (dock ej snyggaste) tröja på mig.
Perfekt

Sen hörde K av sig, var dum mot mig. Han sitter på en pub och dricker ÖL. Jag vill också ha öl.
Sen får jag sms varje gång han beställer ny öl, och när glaset är halvtomt/halvfullt, när han tar en klunk, när han tittar på sin öl osv.... Man blir inte lite sugen på öl!!!!!
Så grymt taskigt då jag vill ha öl!!! Imorgon blir det vin för min del, innan jag och Michi drar till mp., heheh. Får la se hur påverkade vi blir av de två flaskorna och vodkan xD
I'm so gonna be drunk tomorrow!

I alla fall. Jag är lycklig just nu, riktigt jävla förbannat lycklig (förutom det där med ölen förstås).

Årsdagen

Satt och chattade med Bällsusen för ett litet tag sen.
Det är vår årsdag idag.

Tisdagen den 3 Februari 2009 fick vi kontakten för första gången. Det var en skolkväll och jag kom in på chatten runt 8 på kvällen. Vi klickade direkt tror jag nog?
Jag satt kvar efter 22, fick inte mycket sömn den natten, men helt klart värt det!
Jag fann en vän för livet!

Nu har det somsagt gått 3 år, jag kan nästan inte tro det?! Och jag har en av världens bästa vänner.

Hon må kalla mig hyenan (???),
hon slår mig ibland,
vi svullar oss i massvis med onyttigt och
vi fangirlar som bara vi kan.
Hon finns även där när jag behöver henne, hon finns alltid <3 även fast Dalarna är grymt långt bort!
Jag älskar min Bällsus, och jag saknar henne så.

Det här är vår dag, och fler årsdagar ska det bli! <3

Älskar och saknar dig Bällsusen!

Hela jag darrade, plockade upp den varma stora tröjan, då slutade jag.

Jag är tillbaka!
Ja nästan i alla fall!
Inte klar än i alla fall, en heeeeeeeeeeeeel del kvar alltså! Shit, undrar hur mycket prylar jag samlat på mig under det här året då jag bott här?! Massvis gissar jag på.

Haha! Idag (känner för att dela med mig lite) så hade jag klätt på mig underställ och arbetskläder igen. Men jag lämnade fleecen hemma för det var 'varmare' (läs: inte -16, bara -12) utomhus. Ack så fel jag fick! Jag frös och skakade och stod inte ut!
Så spurtade upp till Lillebror och frågade så gulligt (som bara jag kan göra) om jag kunde få låna en av hans mysiga tjocktröjor!
Samma storlek is the shit!
Jag fick låna hans favorittröja!
Liksom score! på det? Haha aja, jag frös inte längre efter jag fått på mig den. Bara så inte min stil, men den dög helt okej för idag! Och jag snodde med mig den hem, den är megamysig?!
Sitter här och funderar på om han ska få tillbaka den.... hmmmm ;D

Plockar upp och plockar ner, livet är i massvis med bitar

Mitt rum ser, som vanligt, förjävligt ut. Tänkte vara lite effektiv med min ack så dyrbara tid. true story.

Jag valde att börja städa rummet. Ni anar inte hur mycket kläder jag har?!??!?! VARFÖR köper jag nya kläder utan att slänga något plagg för... *mutter*

Just nu är läget att man ser golvet igen. Tänkte befria min byrå mot alla prylar som ligger där, och sedan det hemska, fruktade skrivbordet (insert horror music here).
Efter det är det planerat att städa toaletten, duschen och handfatet. Kommer ju gäster imorgon, men då ska jag ivääääg! *längtar*. Blir dans och party på MP i jakan med käre Michi!

aja, bäst att fortsätta städa så man blir klar. Tänkte plugga ikväll också. En fredag, jag vet. 
Jag är lite knäpp sådär....

Jag ser stjärnor överallt, allt är så nytt - en helt ny värld

Ojojoj vad jag älskar Nexusen nu. Eller bara halvt just nu NU?
Begriper knappt ett skit....

HAHAH lär väl ta en dag eller två innan jag kommit in i det hela, menmen! Det är sånt man får ta!
Min kära lilla telebobbo is back <3

Sitter nu i sängen och värmer mig. Det är fittigt kallt utomhus! Skojar fan inte!!!
Håller på att avlida utomhus....

Vita små moln, ej fluffiga, cirklade omkring mig imorse

Jag missade bussen imorse.
För jag halkade.
Jag sov lite till.
För jag kunde i väntan på nästa buss.
Jag åkte till skolan.
Big mistake.

VI ARBETADE UTOMHUS!!!!!!!!!
BIG FUCKING MISTAKE. jävla hemskt kallt!!

Höll på att förfrysa utomhus bland äppelträden, sågarna och sekatörerna. Hade knappt någon känsel i fingrarna eller tårna. Sen slutade vi klockan 11, inse ironin i att jag kom till skolan halv 10(?!).
Åkte med mina kalla arbetskläder - kan tala om att jag syntes idag, helt klädd i varsel-gult(!!!) - mot väsby för synkontroll. Det gick väl bra måste jag säga, Fett obekvämt att få en sån där öronpetare instucken under ögonlocket?
Skojar absolut inte.
Sen begav jag mig hit till Barkarby och 'bror''s lägenhet där Nexusen, somsagt, blivit återställd.

Håll tummarna nu att den inte krånglar mera.

NEXUSEN IS BACK!!

Så jävla pure awesomeness!! 'Bror' har flashat om nexusen och  den är mega cool just nu!
Eller ah, senaste versionen av Android och jag fattar nada. Men den FUNGERAR!!!


Sitter hemma hos 'bror' just nu, lite småtjafs med syrran som vanligt, men det fungerar fint. Får väl se när jag beger mig hemåt ikväll dårå. Blir väl snart i guess. Har ju den hemska skolan imorgon (dock är jag redan ombytt och klar inför maskinlektionen. But still!)

Snart kommer Bror hit också, lär bli galenskaper, as usual.

Jag började gå, men skosnöret gick sönder

Ikväll har jag varit allt annat än effektiv, och det värsta är att jag inte KAN jobba vidare ikväll med alla grejer. Måste ha sömn. Imorgon blir det att stiga upp halv 6, för nu ska jag ta bussen varje morgon! woopeedoo!

Såhär lång kom jag ikväll med min lista:

  • Tömma Nexusen
  • Plugga svenska
  • Läsa ytterligare 3 kapitel i "Jane Eyre" (Svenska även här)
  • Vika tvätten på torkställningen
  • Ta in tvätten från torkskåpet och vika den
  • Städa upp på golvet lite
  • Göra mina övningar naprapaten gav mig
  • hemmagym (jag gör det faktiskt! situps och armhävningar samt rygglyft! den ni!)
  • Föra över pengar för körkortsteorin till betalkontot
  • Se till att lägga undan Fritsusens pengar som hon gett mig för studentskivan
  • Se till att lägga undan pengarna för körskolan som mamma och pappa gett mig.
Motiveringen till att jag inte gör mina träningar är för att jag gjorde dem tidigare idag, och jag orkar inte.


A box will be ticked in a few minutes, or hours...or days....

Okej, ja sitter just nu med ett BERG av saker att göra. ska nog skriva upp dem i en sån där lista med rutor som man ska kryssa i om man har gjort det eller ej. 
Har ju iofs en sån funktion i Nexusen, men nej. Den ska tömmas.

Imorgon åker jag till 'bror' för att han ska se vad som är fel på min kära lilla telebobbo. Han ska tydligen lägga in android 4.2.0 på den också! wohooo, hoppas den fungerar igen därefter. Annars skulle vi två bege oss till MediaMarkt och se till så att jag får en ny telebobbo!

Det här är i alla fall sakerna jag ska hinna göra ikväll

  • Tömma Nexusen
  • Plugga svenska
  • Läsa ytterligare 3 kapitel i "Jane Eyre" (Svenska även här)
  • Vika tvätten på torkställningen
  • Ta in tvätten från torkskåpet och vika den
  • Städa upp på golvet lite
  • Göra mina övningar naprapaten gav mig
  • hemmagym (jag gör det faktiskt! situps och armhävningar samt rygglyft! den ni!)
  • Föra över pengar för körkortsteorin till betalkontot
  • Se till att lägga undan Fritsusens pengar som hon gett mig för studentskivan
  • Se till att lägga undan pengarna för körskolan som mamma och pappa gett mig.
Jag har insett att jag borde ta och åka till banken och skaffa ytterligare ett till konto. Det är inte hållbart med bara två?

Nej. Dags att sätta igång med mitt slitgöra. för jag vettefan HUR man tömmer Nexusen ens?!
Wish me good luck!

RSS 2.0