Have you've ever noticed that bullshit is just a bull's shit?

Alltså, mobbning? Jag trodde jag slapp det i gymnasiet, men nej. Jävla idioter, ni gör mig så ledsen att jag bara vill lägga mig ner och dö. GAH!

Det är den förbannade hund-klassens jävla västerås representanter (inget emot västeråsbor, men den här, jag får vråldamp?!?!??!), de sköter inte sitt ansvar!!!! Tack gode gud har de fått två nya representatnter, som är duktiga och kan sköta uppgiften, nu hoppas vi bara att de kan göra det?

Min skola ska flytta, vi blir sista årskursen som springer ut från huvudbyggnaden, sen flyttas skolan till häggvik. Det kommer inet vara Säby längre? Och Nikke funderar på att sluta, min kära lillebror <3 Nej det går bara inte :( Blir så deprimerad av det hela, men ändå inte. Svårt att förklara....

Usch. Men på fredag åker gudpäronen iväg, ensam hemma, undrar hur den veckan ska gå? Har dock sällskap i helgen av kompisen Pelin <3 Det går somsagt lite upp och ner i livet. Nej nu ska jag plugga glosor!Tjingel!

A Visitor

Sitter inlindad i min handduk, tofflor på fötterna och har en av mina bästa kompisar med mig hem ikväll. Det blir en mini-sleepover, mys <3

Skolan ska tydligen flytta till Sollentuna nästa höst, har i och för sig gått ut då, men Säby finns inte kvar då? Kommer kännas fett skumt att promota en skola i sollentuna, och inte i natursköna Bro?
Det känns fel. Hellre då att skolan skulle lägga ner helt, för det är inte en bra skola jag går på....men jag vet inte.

Det är meningen att jag och Tussen ska plugga,men båda sitter och nördar facebook...och jag sitter och försvarar mig för alla bilder som jag röker på...hmmm... jag röker ju inte, feströker bara!! Och jag tänker hålla mig till det, för jag vill inte börja, har inte råd.

Men ja, jag har mitt liv och det är jag som bestämmer vad jag gör med det. Festcigg är okej. -men inte annars. 
Nu ska jag ta och kolla  om jag har fått mejl och sånt skit, surfa runt lite, och ha det trevligt med Tussen.

TJingel!

The world is turning, I just spin round round and round

Det känns lite halvsegt att inte kunna uppdatera här för att man 1) varit upprörd som få, 2) inte haft internet p.g.a 3) sovit på Säby i två dagar!

Men livet känns bättre nu? Är dock lite fundersam över vad jag vill, och vad andra vill för tillfället, Tussen ger mig hela tiden "her smile" till mig, och jag rodnar lite smått som en tomat... ja resten kan väl ni lista ut?
Det har varit jättemysigt att sova på Säby tillsammans med nikke i två dagar, det blev hans säng för han har flest kuddar och två täcken + att vi två låg och kollade på "Ironman" tillsammans.... vi hann inte se klart den någon av gångerna dock? Vi båda somnade xD haha!

Jag har precis satt igång med plugget på allvar, nu jävlar ska jag fixa de bra betygen! En uppsats är inskickad (highfive till mig själv!) och nu ska jag ta och träna på 24 vetenskapliga namn och svenska namn + hur växterna ser ut, det går bra nu polarn! :D

Får tillbaka min telefon snart också, min saknade och älskade Nexus S! <3 Samsungen duger, men den stänger av sig lite då och då... jag är inte direkt varsam med den, det vet jag, men ändå! snart så! Då får jag tillbaka min telefon!!!!! Wiiihooo!

Det märks att jag ändrats som person förresten, jag lyckades ta ut en sticka ur fingret själv idag!!! Ni som inte vet det, så lider jag av extrem stick-fobi. 
De gör svinigt ont.
Jag grinar bara.
Jag får panik.
Jag får ångest.
Och jag klarar inte att göra det själv.

Men idag fanns det ingen hjälp, eller jo, men Tussen är inte bra på att ta ut stickor tydligen...så jag var TVUNGEN att fixa det själv...and I made it!

Ska med Tussen hem i helgen också, fest på lördag, då även Nikke-Pikke kommer tydligen, Tussen har fått han att vara min "dejt"...och enligt hennes mamma är det något på G mellan mig och Nikke-Pikke(wtf?!?!??!). Vilket, kära blogg, det inte är. Vi är väldigt bra vänner, true story, och jag älskar honom för det... men tydligen är det mer mellan oss....? Menmen! vi får väl se vart det tar oss på lördag, eller vad säger ni...? ;D

Today has been a good day!

Åh idag var jag så taggad att nita till de som jävlades med mig igår, men nitade jag till någon? Nej. Var jag lite halvt aggro och stod för mina åsikter? Ja. Känns det bättre? Nu ja. Skakade jag fyra (4) timmar efterråt?OH YES! Det första jag gjorde imorse var att desperat leta efter kontraktet, jag hittade det tillslut, det. Låg i skolan, tack vare Nikke som letade efter det (men det gömde sig för honom)... Och sen prata kort med två elever från hund-klassen samt höra efter med deras lärare om det var okej att jag pratade lite om händelserna som var igår. Så jag började prata och möttes direkt av fucktardsen, de kom inte ens ihåg vad de själva sagt igår?! Och tillsist lyssnade i alla fall klassen på mig, och de förstod tydligen att det inte var JAG som ställt till det, det var deras sk representanter som inte gör det dem ska!!!!! Jag skakade i 4timmar efter att jag pratat med klassen, mina kära pojkar muntrade dock upp mig och jag fick massa kramar av dem, de är bäst <3 usch så arg jag var! Fick skjuts av Nikke och hans mamma halv tolv, till stationen så jag kunde möta upp pappa och få webcam och headset av honom (behöver det till distanskurserna!) och sen begav jag mig till mitt andra hem. Här sitter jag nu, myst med lillasyster och väntar nu på att mami och papi ska komma hem, wiiie! MediaMarkt hörde av sig idag också! Om min saknade Nexus S...så jag ringde upp dem, satt i telefonkön i mer än en halvtimmar, fick prata med någon skum tjej som tog mitt ordernummer och så sa hon att hon ska säga till service att ringa mig. Det här var vid halv 4....nu är klockan kvart över 5!!!! Jag vill veta vad som händer med min telefon!!!!!!

fucktards.

Jag blir bara så arg. så irriterad.ledsen.

Fixa allt ni, jag säger upp allt imorgon, säger att vi inte är intresserade, slutar ägna min fritid åt att mejla, ringa, skriva under papper, besöka osv. Jag slutar med allt.
Ordna allt ni, eftersom allt jag försöker med tydligen är fucking FEL

Känns så bra att ni kommer och säger något fucking nu, att ni dyker upp i tid på mötena, att ni ens pratar med er klass?!?!?!
Vår skiva kommer bli bra, om representanterna sköter sin business!!!!!

Men nej. Imorgon blir det ett snack med fucktards-klassen, och sen vettefan alltså. Jag blir så less på allt bara. Att det kan vara så lätt att bara förstöra något som jag KÄMPAT med att bygga upp.

Fuck you.

I'm getting good at this!

Score!
Jag har bloggat i tre dagar nu, det suger getballe att jag inte har min nexus (r.i.p.), för annars hade jag kunnat uppdatera mera med den, men icke sa nicke! :(
Jag känner fortfarande av den här positiva vågen som jag rider på, fan vad skönt det känns?!

Och när man tror att man gillar någon kan det kännas lite bättre kanske?

Jag fick frågan idag, av min kompis Tussen (man får ju inte skriva ut namn, och bokstäver känns lame, så det blir smeknamn på alla här!), om jag gillar någon, alltså verkligen verkligen gillar någon.
MEN VAD SKA JAG SVARA?!
jag vet allvarligt talat inte, jag känner känslor för en viss perosn (denna person har ännu inte fått ett smeknamn), och jag rodnar, tänker på personen, messar med personen, jag vet inte, jag blir glad och lycklig av personen. Gillar jag honom?
Kanske, men jag och mitt sociala erkännande, jag bryr mig mer vad andra kommer att tycka och tänka om det blir något mellan mig och personen,än vad jag själv skulle vara lyckligast med?
Eller det där blev fel, jag blir nog inte lycklig om jag inte kommer över mitt sociala erkännande-problem, men jag vill försöka, för det verkar som personen gillar mig? Lite i alla fall.. men sen har vi inte kännt varandra så jävla länge heller för den delen....

ÅH DAMP.
jag villvillvillvillvillvillvillvillvillvillvill......vad fan vill jag?

Underbaraste älskade Ballen

Åh livet ser ner på mig från den ljusa sidan idag, som andra dagar den här veckan.
Sitter och pluggar matte, har gjort klar bilden till tävlingen och pratar på Skype med min bästa kompis, som kallas Ballen.
Så underbart, och så känner jag lukten av mat in på mitt rum, åååh underbaraste tanke!

Jag är fett effektiv, när jag är klar med matten så tänkte jag greja svenskan, det går bra nu!

Imorgon blir det motorsågsmassakern på Säby, åh underbaraste tanke, kärlek!

Brainstorming <3

Tjatja bloggen!

Eller inte? Nej men jag har värsta lusten för att blogga nu, att ha någonstans att skriva av mig igen, att veta att jag har någonting att gå tillbaka till :)
Jag är så grymt taggad inför min skolas studentskiva nu, var och bokade den igår, känns toppenbra! 20Maj smäller det, wohooo!

Men nu var kruxet att hitta ett tema till skivan, allting blir ju bara så mycket roligare med ett tema?! Och företaget som vi ordnar skivan med har en tävling där bäst (mest 'gillat') tema vinner sin studentskiva, alla middags och eftersläppsbiljetter, RUBBET!
Så taggad nu, så läsare, när jag fått igenom vårt briljanta tema, rösta på vårt bidrag? Säby behöver det <3

oh shit, satte nyss en ahlgrensbilar i halsen, uuurk!!!! men fick bort biten, jiddrar vad läskigt, kunde inte andas där ett tag! :O
Nej nu ska jag se klart bring it on på 5an, sen starta 'the proposal' tänkte jag, sen får vi se vad jag hittar på, troligen plugg, och imorgon blir det träning med Ronja!

Leendet som aldrig vill slockna

Jag har tagit en paus, en lång sådan. Härifrån bloggen, tankarna men framförallt känslorna. 
Kan ju mildt sagt säga att jag behövde det.
Fy fan vad bra jag mår nu.

Tankarna virvlar fortfarande omkring i skallen på mig, nästan som att det skulle göra ont snart, men det gör det inte, för känslorna som är kopplade till tankarna har jag drämt i väggen.
Vill inte ha dem mer.

Jag ska bara fokusera på mig, mig och mig, jag ska må bra nu, jag ska ta studenten, och jag ska skapa mitt liv, här och nu!
Det känns bra nu, bättre i alla fall.

Och att veta att projektarbetet i skolan går flera tumar uppåt, och att vår stränga rektor har beviljat mig ännu mer utökad studeiplan (WOOHOOO!), att jag begriper plugget, att studentskivan snart är fixad, känns så jävla bra!
Ni läsare anar inte, jag kan inte sluta le.

Känner mig som en helt ny människa, och den människan ska vara lycklig!

RSS 2.0