En timma kvaaar!

Sen jävlar har jag en bil ;D
Haha, nej men nästan? En hyrbil! Nackdelen är att jag INTE hittar hem från stället där jag hämtar bilen -.- hehe vi får se hur det här går!

När jag kommit hem o parkerat bilen blir det till att snabbt fixa sig (ska börja lite redan nu) och ge sig in mot stan och DAAM där partykompisen väntar. Hon bangar iaf inte! Efter det blir det Entourage, och en tidig kväll hem :) Är ju chaufför kl 10 imorgon bitti till det lilla gänget, de får ta o klura ut vart vi ska bara xD

Roadtriiip!

Mohaha! Har precis bokat en liten Toyota Aygo att hyra från ikväll 21:00- imorgon 21:00, för då blire roadtrip med syster+svågis+bror!
SKA BLI SÅÅ KUUUL!

Nu hoppas vi bara att den här lilla bilen som jag får ikväll inte är märkt med fula okq8 loggan och priset. Fett pinigt ändå att åka runt i en sån. så omärkt bil TACK.


Tråkigaste lördagen på länge

Jag har alltid vetat om att det är supertråkigt att vika tvätt o lägga in på rätt plats, något som slog mig idag är att det är förbannat tråkigt att HÄNGA tvätt!!!

Sov till 13idag, då alla bestämde sig för att väcka mig (inte okej), tvättat (korgen står bredvid mig, redo att hängas), borde ta och plugga o söka jobb, måste bara städa upp vid Biggie så jag kan sitta där.

Imorgon försöker min syrra att ragga över mig för "lekdag" som hon så moget kallar det. Elin, jag tänker INTE leka med lego!
Ibland undrar jag om jag är adopterad.

Jag fattar inte, jag är så äckligt jävla trött hela tiden, vill bara gå i ide (o slippa mitt illamående)


Vuxenpoängen trillar in

Så! Nu har jag betalat för mitt körkort, tror inte jag ska betala något mer nu, så nu är jag fullfjädrad och redo att komma ut i vuxenlivet. Kollade även på jobb idag, ska sitta i helgen med min stora dator och skicka in ansökningar, Håll tummarna gott folk.

Drar iväg redan 19:04 ikväll, kommer typ dö av trötthet, kanske ställer in våra drinkar efterråt, vi får se. Kanske bara myser med Sararo som på gamla goda tider?
Rapar fortfarande, känner mig omåttligt fräsch, kanske ska hoppa in i duschen innan jag drar? eller nej, sminka sig! Så ska det vara! :)
Och det är nog inte lämpligt att komma i förstora svarta mjukisbyxor som det står "Helen Andersson Student 2012" på till biografen & krogen? Hehehhe...

Fredag!

Ikväll var det meningen att jag skulle ut och parta? Liksom grattis till körkortet, men nej. Så blev inte planerna då alla fucktards bangade.

MEN, jag som vill vara social och ha kul (min nuvarande craving) fixade fredagskvällen ändå! Ikväll blir det nämligen bio med Sararo, vi ska se The Hunger Games! Sen efterråt blir det nån drink eller två på DAAM, mycket trevligt, mycket bra!
The Hunger Games Logo

Nackdelen är att jag egentligen kanske borde vara hemma? Min mage är i ett riktigt upror, ungefär som Grekland när hemligheten om ekonimin kom ut. Helt jävla galet, och jag känner mig bara så äckligt fräsch när jag rapar och det luktar apäckligt.
Ja, med andra ord får Sararo stå ut med mig ikväll!

Mötte upp pappa efter skolan (Tack Tussen för skjutsen) och fick en efterlängtad, ordentlig termos-mugg! Den är jättefin! <3
Detta innebär att jag äntligen kan dricka mitt te eller kaffe på ett vettigt sätt, då den jag har är rent jävla värdelös!

Nu ska jag ta och töja mina skor igen, kör lite varje dag så ordnar det sig säkert lagom till studenten! ;D

Ont.

Fan jag har FETASTE värken i magen, jag skojar fan inte!
Håller på att avlida.
Nu ska här pluggas Islam-fördjupning och något om naturreligioner. Kul kul.

Killer heels

Tog precis av mig mina killer heels och räknade med att kunna gå normalt. Stapplade fram som om jag fick ett neurologiskt krampanfall. Härligt läge!

Gick och borstade tänderna, gjorde allt man gör i badrummet (ja ni fattar grejen) kom tillbaka till rummet och fick en tanke:
Om jag nu kan ha vanliga tjocka bomullsstrumpor
i skorna, kan jag då kanske vara barfota?
*le trying it*
IT WORKED
Kan jag nu må tro STÅ upp och GÅ i dem
*le trying it*
I'M A FUCKING PROFFESIONAL!

Åh så härligt, ska töja skorna liiite till vid tårna tänkte jag, och hälen på ena skon, men sen sitter de perfekt. Snacka om att jag älskar de här skorna, min älskade underbara killer heels.

Nu ska jag ta av mig skorna och lägga dem i sin lilla låda igen, och så ska jag krypa ner i sängen och sova. Imorgon blir det skola; samhällskunskap och religion står på schemat!

Fortsättning följer..

Sitter o planerar med Frugan om vår roadtrip (ja jag la powerpoint-skiten åt sidan), det blir nog uppåt dalarna som det ser ut nu (vi söker fortfarande någon med GPS)!
SÅ JÄVLA PEPP

och jag sitter nu med Sararo i luren om en biodejt + drinkar efterråt, hoppashoppas!

Planerna skiter sig

Har påbörjat en äcklig powerpoint presentation, nu är problemet att jag inte hittar alla mina bilder som jag hade på datorn innan? Tror det ligger på externa hårddisken, vart fan ligger den nu då?

Sen har jag även kläckt min fiffelina ide till KusinVitamin om att få låna en av hans bilar under min APU period, men den sket sig. Hans andra bil är inte körbar, helvete.
Så nu står det mellan att cykla från 04:30 på morgonen, oavsett väder eller, tja gå en förbanat bra bit på morgonen och dessutom påbörja resan ÄNNU tidigare. JAG BEHÖVER EN BIL I TRE JÄVLA VECKOR

LYCKA!

WOHOOO töjningen av mina studentklackar med the killer heels fungerade! :D
Alla bara "det funkar bara på läder, inte tyg eller konstgjorda material" och blablabla. Jag vettefan vilket material mina skor är i, men det fungerade! jag får i fötterna med torra tjocka bomullstrumpor nu! :D Nu ska jag bara kunna gå med dem = töjer lite till.
Jag hatar att ha stora fötter

Kom för övrigt precis hem från vårdcentralen, har fått min första (eller andra?) Gardasil-spruta mot livmoderhalscancer! :D fick ju en för minst 3 år sen, men ah, får börja om nu. Nästa spruta sker i slutet av maj!
Nu ska jag dansa vidare med mina killer heels och hänga den andra tvättmaskinen för dagen!

Roooaaadtriiip!!

Har suttit ett tag nu och kollat in avtal på hyrbilar, ska dra med Frugan och Fritsusen på en roadtrip är det tänkt över en helg sådär, frågan är nu bara VART vi ska åka, och om vi åker iväg långt, VAR vi ska sova, förslag?
Blir tidigast om 3 veckor då folket är uppbokade, men sen så!

Förslag mottages tacksam, och blir billigare om vi är en 4e person med i bilen; Kraven är följande...
Du ska:
-
vara en tjej
- Ha härlig stil
- Inte vara först med att skrika "SHOTGUN" hela tiden
- Inte ha något emot att sova i en bil
- Absolut inte klaga på att det skrattas och pratas högt
- Kunna komma på ideer om typ matställen eller alternativa vägar
- inte vara en baksätes chaufför
Det är ett plus om:
Du 
- har samma musiksmak som mig, Frugan och Fritsusen (just deal with it), och nej, jag nämner inte musiksmaken, du ska bara veta detta.
- är en ägare till en GPS, underlättar resvägen
- också har körkort (detta innebär att du ska vara med när bilen hämtas, inget krav dock!)
- inte tar allt för mycket plats i baksätet
- inte behöver springa på toa varje halvtimma

:D

LEEEEEEEEEEDDDDDIIIIIIG!

Idag är det mentorssamtal på min skola, men lilla lyckliga jag slipper ha det, tihi! Jag har det på en rast eller på lektionen med min mentor, mycket bra tycker jag!

Så idag är jag med andra ord LEDIG! Dagen är upplagd åt att vara vikarie, TVÄTTA (jag menar det, fan kan inte nån påminna mig typ varje vecka att jag måste tvätta? Det är sjuuukt mycket tvätt nu!), plugga och göra en jävla powerpoint-presentation.
Någon sugen på att göra den åt mig, cuz I'm not.

Första tvättmaskinen är igång, jag har ringt vårdcentralen angående Gardasil-sprutorna (de ringer inte upp??!) och jag borde plocka ihop luftsängen som står på mitt golv (bällsusen, det är mer plats för den nu!)
Update: vårdcentralen ringde nyss, här ska det tas spruta (och flörta med gudmor om lånet av bil...)!

Update2: Gudmor låter mig inte köra hennes bil (whats the f-ing problem!), så MÅSTE ta mig med busshelvetet till infra under eftermiddagen men gudfar plockar upp mig (eller jag kanske får köra?) på hemvägen från hans jobb. Blir lite deprimerad, behöver köra nu i början så det sitter juu...

Dessa tre dagar..

Tänkte köra en summering lite kort (ja ni känner mig, lär bli längre) om vad som hänt de tre dagarna då jag inte varit inne här på bloggen?

I måndags var jag superlycklig över mitt körkort att jag bara sket i allting, jag var bara LYCKLIG!

I tisdags hade jag skola, segaste dagen på skolveckan. Men jag tog mig till skolan och överlevde (men det var som tortyr) de tråkiga lektionerna, jobbade ikapp lite på ritnings-uppgiften vi har. Kändes toppenbra!
Sen frågar Luleå om jag vill med på en studentskiva, SURE STUFF säger jag. Temat var i"Till Havs", jag valde att vara den lilla sjöjungfrun Ariel. Ni vet scenen där hon precis fått två ben och har ett vitt lakan på sig?
Anyhow, Man kan inte vara en brunhårig Ariel, så det var bara att fixa håret RÖTT.
Åkte in till Buttericks och köpte röd hårspray som Luleå då fick hjälpa mig att färga mitt hår med. Fint säger jag bara!

Skivan var bland det tråkigaste (fru, detta slår fan din) jag varit med om, men vi gjorde det bästa av situationen ändå.
Hem till mig, slagga och vila fötterna. ZZZzzzzzzzzzzzzzZZZZzzzzzzzzzzzzzzzz...........

I dag (onsdags) så vaknade vi, var döda av för lite sömn, satte oss i bilen och körde mot Säby. Där bytte jag och Luleå plats, jag fick bilnycklarna då jag skulle få låna hennes bil till att ta mig til psykologen med. Första gången jag körde heeelt själv.
Jag tar gärna emot bidrag till egen bil, snälla?
Var så grymt skönt att känna mig som kungen på vägen! haha! Mitt samtal gick bra, tuffade mot Säby igen, dock liiite (läs dubbelt) för fort som man får på 110km/h-motorvägen...hehe. Får lätt panik när jag ser en polisbil som kör söderut, och börjar hyperventilera i bilen, hallå 3 dagar och POFF körkortet kunde ha rykt...

Men sen har skoldagen flytit på, även fått hem ett brev från transportstyrelsen som säger att jag kan hämta mitt körkort, och en räkning på tillverkningen av mitt körkort. 250kr är värt det!

Nu borde jag ta och ladda ett avsnitt av TSC, hoppa in i duschen, och krypa ner och kolla på det. Och sova gott, för imorgon blir det massvis med plugg, men även assistans-vikarie! pengar, mohahhaa bitches!


Körkortet!

Jag kom hem från plugget idag, har fått hem ett brev från självaste Transportstyrelsen.
MITT KÖRKORT HAR ÄNTLIGEN KOMMIT!!

Så jag fick flörta med gudfar min om att skjutsa (jupp, ni läste rätt, jag hittar nämligen inte och hans bil är stoooor!) mig till posten så jag kunde hämta min rosa älskling <3
Nu har jag det i handen! Känslan är oslagbar!

Guten morgen

Åh lyckan har ännu inte avtagit, är så förbannat LYCKLIG!!

Håller på att göra mig iordning för skolan, htar tisdagar, det är absolut inget FLYT i lektionerna, så man sover i princip innan lunch (11:30) o vi slutar 15:30, kul!
Nej faktiskt inte.

Vurpade igår på curlingen, stukade tummen o slog i benet, idag känne jag inte av tummens värk, men mitt ben. DET ÄR BLÅTT!!
Fetaste blåmärket strax under knät som går en bra bit ner på smalbenet.

Så vackert :')



KÖÖÖÖRKOOOORT

I FUCKING MADE IT!!!! :D


Skenet kan bedra

Sitter just nu i soffan ute på dalarö, kändes så bra att komma hit. Sen så är det dock en förbannat spänd stämning här i luften, hoppas att den släpper snart...inte så jävla kul direkt. Igår var jag ute på krogen, blev medtvingad av Junior, träffade även på hans broder, myxket trevligt. Skulle dragit hem från stan vid 3,då jag och storbrorn gjorde sällskap till tuben.....MEEEEEN jag slutade ju upp i studentlägenheten med honpm och även Junior när han kom packad tillbaka. Fett soft med kompisar som bor så nära i stan, och så att jag slipper åka nattbussen hem själv!! Imorse begav jag mig av astidigt från Gärdet, (läs: 10:32) skyndade hem till väsby, var hemma en halvtimma och efter det så körde jag. My god, det börjar kännas i magen nu!! Skriver mer senare, puss på er

Vad var det jag sa igår..?

Okej, idag vaknade jag på den underbara soffan hos syster + svågis, och är hungrig. tar en macka med god hushållsost (här i väsby har vi ju bara gouda, ÄCKEL!), gör mig iordning och drar sedan hem till Väsby.
Linserna behöver sitta i ögonen under mina körlektioner, inte ett big fan av att köra med glasögonen..

Hem, sätter i linserna och kommer på att jag kanske borde ha med mig mina solglasögon. Jag hittade dem fan inte??!
Allvarligt, de var puts väck försvunna, var rädd där ett tag att jag slängt dem i samband med min ommöblering, men nej. Gissa vart de låg?
Under min skinnjacka, i sängen, som jag dessutom letat under.
Det var liksom inte värt att då ha sprungit runt i rummet som en tok i 15min..

Sen bar det av mot farsta trafikskola, i just Farsta. Härligt Härlig, det gick i alla fall superbra! Ska ta och fixa lite till med körningen, korrigeringar liksom. Finlir. Har en lektion inbokad där imorgon också efter skolan, ska bli skönt, liksom, The final.
Sen kör jag ju i helgen med Papi, ska dessutom sova på Dalarö natten till måndag *happyface*, så det blir körning på söndag heeeeela vägen hem till dalarö (bra, då kan jag hämta hem kläder...).
Sen måndag morgon, då jävlar folket.

Värt att tänka på och förundras över

Var i skolan, bet ihop, inte awkward alls. Hen som påstår att det är jag som undviker henom, mohaha bullshit!
Drog vid lunch, orkade inte mer med skolan och dessutom skulle min faster som jobbar inom Fältassistenterna ringa mig ang möte..
Det är detta möte som förvånar mig mest...


Jag har gått med på att träffa en psykolog, en sån där med sövande röst, jobbigt kroppspråk och idiotiska frågor. JAG gick med på det?
Känns inte bra att må såhär skit, och faster tyckte att hon jag ska till troligen skulle passa mig då faster känner henne och sånt. Plus att faster ska be henne att prata "normalt" med mig, jag blir ju bara fly förbannad om personen inte kan prata normalt med mig, sen brukar jag oftast vara ute genom dörren.
Så faster ska med första samtalet,, följa mig dit och se till så att det går rätt till (läs: att jag inte stormar ut därifrån och går vilse i vällingby). Några veckors väntetid, men det kan det vara värt!

Sen efter att ha varit hos min andra faster, familjen där alla mina kusiner bor, så drog jag hem till syster och svågis. Jag och syster har haft en tjockiskväll.
imorgon kommer jag inte äta ett skit, så tjock känner jag mig just nu? HAHA, men helt värt det dock!!
Nu ska jag ta och försöka somna till The Big Bang Theory. Myyys!

Jag flyr ett tag,flyger med svalorna till afrika

På bussen mot skolan, känslan om att det kommer bli "pinsamt" när jag och hen ses, finns inte. Har dock inte sovit ett skit inatt, legat i lätt dvala enbart. Jag är med andra ord död. Ska till faster efter lunch, andra faster ska ringa mig, slaggar troligen hos syster (vill inte tränga mig på...?<3), jag behöver bort. Långt jävla bort härifrån.

Behöver fly nu, fast man inte ska, måste bara bort

Jag håller på att gå under, på allvar.
Imorgon blir det till att åka till skolan, forever alone, och ha möte om APU, gå på svenskan, det grupparbetet, sen drar jag. Jag orkar inte.
Ska till SYV och förklara läget, måste göra det, kan inte vara "sjuk" hur länge som helst.
Ska packa väskan, övernattningskläder med, tandborsten, musiken. Mini får vara hemma, det blir för tungt.
Jag måste hitta en flyktväg, måste glömma nu, måste fixa fokus till körkortet.
Jag vet att man inte ska fly, men när du berättar lögner för allt och alla så kan jag inte stå stark ensam kvar, för du ljuger så de tror på dig, och jag hatar dig för det. Jag trodde du var min vän, trodde jag kunde lita på dig, men du har bara ljugit och utnyttjat mig. Fuck you.
Det är precis ett sånt här snedsteg jag inte ville drabbas av, ett snedsteg som tar mig tillbaka till ruta ett igen.

Dammråttorna is everywhere!

Tjolahopp!
Idag var jag hemma från skolan för at 1) jag litade inte på mina gruppmedlemmar att de skulle ha måtten jag behöver, 2) kändes onödigt med en lektion, 3) jag vill inte till skolan 4) jag behövde verkligen få sova.

Så idag var jag hemma, sov till 11 typ (fett skönt!), gjorde klart vårt SvenskaB-grupparbete (whoopeedoo!) - min del av det i alla fall!, möblerat om rummet helt och hållet och gått mordmassaker på DAMMRÅTTORNA.

Herregudminskapare, jag borde fan köra storstädning mycket oftare, jag menar det verkligen. jag hatar möblerna i mitt rum, för de skapar såna där små, minimala luftrum där dammråttor kan klämma sig in i? Ni hajar va?
SÅ jag har gått loss med sopborsten och fått bort ALLT. Flyttat ett trasigt skrivbord som väger bly, min byrå som också väger bly, min säng vägde inte bly, men jag var så slut så den vägde alltså då också bly.
Vet att ni vill veta allt det här.
Så nu är mitt rum helt plötsligt mycket, MYCKET större, är så nöjd :')
Nu hoppas vi att den här ommöbleringen hjälper mig att trivas bättre i mitt rum (jag hatar mitt rum) så jag sover och pluggar bättre nu sista månaderna!

imorgon blir det samtal med APU-läraren, jag vill vara på golfbanan i Rotan, Sollentuna Golfklubb, inte Rotebrogolfbana (den ligger längre bort och jag kan inte cykla till den = motion javisst!). Hoppas jag får på nåt vettigt ställe i alla fall, kanske något som kan erbjuda sommarjobb? We'll see about that.

Nu ska jag ta hand om mina hestar, sen kaaaanske fortsätta slänga saker från mitt rum!

Fina kvällen på den fina dagen - då det snöade.

Är helt slut idag, wow vilken dag!
For ju iväg tidigt imorse, gjorde ett speciellt litet prov så att säga! Efter det bar det iväg till "Klättercentret i Solna" med Idrott&HälsaB-kursen!
JAG ÄLSKAR VERKLIGEN KLÄTTRING!
Så kul, dock använder jag lite fel teknik när jag klättrar, så får fett mycket mjölksyra i armarna. Man dör. Bokstavligt talat!

Sen hem, kolla på VD och TSC. Som jag längtat!!!

Och nu sitter jag och diskuterar dessa avsnitt, teorier, ja whatevs med Bällsusen på facebook. Vi är bara tvugna helt enkelt.

Nervositeten är äntligen borta!

Idag ska alla säga grattis till mig, det bara är så. Alla ska även vara stolta över mig, för det bara är så.
FÖR FIFAN VAD JAG ÄR BRA! tralleritrallerira...!

Diss som sved rakt in i hjärtat

Härligt. klockan 20 ikväll fick jag reda på att jag går själv till mitt teoriprov, inget stöd inte.
Nej för det var årets Diss.
Om en mobil dör, ja då letar man reda på en laddare fort som fan för att slänga iväg ett sms, eller försöker prata sig ut situationen som man nyligen bokat in sig på FAST man sedan länge lovat mig att följa med och vara mitt stöd.

Och nej, jag är fanemig inte bitter.
JAG ÄR JÄVLIGT ARG LEDSEN BESVIKEN.

5 sanningar om mig

  1. Jag har jättelätt att stressa upp och må illa över saker

  2. Jag kan inte rapa inför folk (men kan rapa när jag är själv)

  3. Min stora dröm är att ha mindre och smalare fötter (true story bro)

  4. Jag har jättesvårt att behålla vänner

  5. Jag blir gul av att sola solarium för mitt pigment är heeeelknas!
Kanske borde göra fler såna här saker, lite småinfos om mig?
Får mig själv att tänka efter lite, och i det här fallet - tänka på något annat.

Kan glatt meddela att mina resultat bara blir bättre och bättre nu! 59/65 (70 är om man inte räknar bort 5 kontrollfrågor) är bäst hitills ikväll!

Merely alive

Jag drog ut igår, fri barrunda, stammiskrogen, ja you name it.
Fick sitta och vänta på KusinVitamin i 45 jävla minuter, kan ju tala om att jag blev sur, och inte fan hittade jag till stället han sa jag skulle gå till?

Liksom vad tror han om mig, inbyggd GPS?

Nej men, vi hittade varandra tillslut, satte oss ner med hans polare vid ett av borden på Snaps (@ medis, dra dit bara!), drinkar framför oss och the party var igång. De två körde alkoholfritt, jag fick sprit, en hel jävla massa sprit? Fler vänner till KusinVitamin dök upp, riktigt härligt gäng, och vi var inte bland de tystaste där alltså! haha!

Snaps stängde vid 1 tyvärr, eller ja kanske tur ändå, så jag och KusinVitamin gick mot bilen som stod några gator därifrån (han körde vit kväll så att han kunde skjutsa hem mig. Jag gillar min kusin!), de andra skulle dra vidare någonstans, men då jag skulle köra idag så var det inte någon vidare bra ide!
Vi gasade hemåt, jävlades med varandra, parkerade bilen och bara pratade. Ni vet, kusinprat? Serious business!

Sen gick jag in och la mig, och när jag vakna i morse funderade jag starkt på om jag borde köra? Hur mycket drack jag igår....? ANYHOW, det bar av till Älvsjö, mötte upp papi och voila, jag lever, så en dålig förare var jag inte idag?? :D hehehhe
pic.twitter.com/Jmu1R7lf
Dessa shots sa jag nej till, ångrar det lite since de tydligen smakade päronsplit(?), jag drog 2 andra tidigare på kvällen :P

UUUUTTGÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG!!

Så, mina resultat på teoriproven ser allt bättre och bättre ut: 55/70, 57/70 och 56/70. *stolt tjej*

Nu ska jag fixa iordning mig, hinna med bussen och sen blire parteeey med KusinVitamin!
Tjolahopp!



The Voice Sverige

Igår blev det ändrade planer hyx flux huller om buller!
Meningen var att jag och Frugan skulle åka och se The Voice Sverige live stå som ståpublik och hela faderuttan!
Men nej.
Frugan var sjuk.

Så jag ställde in, fick reda på att jag inte fick vara hemma(??!) lyckas få stanna hos syrran (tack!) mn sen ändrdes planerna igen. Min lilla lidingöbo kunde följa med mig!
Så hem till henne på Lidingö, fuxa oss och sen dra in! Askul kväll var det!

Sen idag ska jag bara plugga körkortsteori och på kvällen ska jag ut med KusinVitamin! Imorgon blir det körning, ställde ju in körningen idag bara för att kunna plugga gärnet, ska bli skönt att få provet gjort!

Nej nu ska jag plugga vidare!


Universitet och högskola!

Idag öppnade Antagning.se sin sida för oss alla nyblivna studenter eller ah, intresserade att läsa vidare!

Jag loggade in på mitt redan aktiva konto som är aktiverat och klart, ska göra mina anmäldningar, och POFF, sajten kraschar typ 3 ggr för mig? Alla mina val försvann? :'(
Men nu har jag sparat 7 val, går mellan falun, kalmar och stockholm.

Mestadels samhällsvetenskapligt intresse, men även idrott/fysiskaprogrammet och språk (engelska och teckenspråk).
Har inte skickat in mina val än, vill leta runt lite till.
Men mitt fokus borde ligga på mina viktiga prov, liksom?

Aja, lär logga in och söka runt lite mer, hittade ju en lågoddsare på Linnéuniversitetet i Kalmar som konkurrerade ut Falub lite granna... så I dunno really vart jag hamnar! Och så är det bostadsgaranti i Kalmar, whoopeedoo!
*lycka*

Teoriteoriteori...and the story goes on

Gah! Sitter och vrålpluggar trafikteori nu, har kristendomsprov imorgon, borde ta en paus att läsa på inför det också? Aja jag klarar mig nog, hoppas jag i alla fall!
Dör lite på det här programmet jag har, vissa frågor kommer flera gånger, bra det att jag svarar samma sak på de frågorna, tyvärr var de fel (första gången jag fick just den frågan).
Jag tvivlar starkt på att jag klarar provet alltså... uppkörningen - javisst. Teori - naaaeeeej....

Orkeslös

Jag svarade inte i luren på hela kvällen igår, bara till de jag ville prata med. Resten av er... ja jag orkade fan inte med er.
Jag avlider snart, vill bort BORT från jävla säby, från jävla fucking livet just nu. Jag vill rymma till en drömvärld.

imorse när jag vaknade KUNDE jag verkligen inte resa mig upp, jag var helt psykiskt utmattad, ungefär som förra året i februari. Jag klarade verkligen inte av det. Igår blev bara för mycket. Jag drog, jag flydde, för jag visste att jag inte klarade av det.
Och jag var hemma idag, för det var det enda jag orkade med. Tröstade mig själv med att klä' på mig hela min studentoutfit, blir assnyggt (längtar, 8 juni kom nu??)! Drog till svågis som skulle fixa trafikteori på Mini, nu har jag något att leka med 24/7 typ. Åh jag är så stressad, orkar inte längre...

Bloggbristen

Ojoj! Förlåt att jag inte har bloggat, ser att ni däremot inte slutat kika in här Man tackar!
Har fullt upp med plugget, inte orkat sitta vid datorn heller, så mina hestar mår inte speciellt bra om man säger så. Pluggar körkortsteori så det sjunger om det, SNART smäller det fan! *hejjagärsåjävlanervös*

Börjat rensa mitt rum också, inför ommöbleringen. Lär blir asbra när jag är klar! Hoppas på det i alla fall. Kan ju inte plugga i rummet så som det ser ut nu liksom? Måste bara få med gudfar på tåget since frysjäveln ska ner i källaren och jag FÅR inte flytta den till mitt avsedda hörn som jag tänkt ställa den i? Snart flyttar jag den med eller utan honom, så får han flytta ner den i källaren själv!
Så det så!

Somsagt, i helgen och nu slutet på veckan; ni lär inte få några extrema uppdateringar, för jag är rätt så stressad med körkortsteorin! Måste få den att sitta, vill verkligen klara den!
Håll tummarna för mig?!

Sparat, inskickat, klart!

Åh vad glad och lycklig jag är nu!
Mitt projektarbete är klart, sparat, inskickat och KLART!!!
Känns så jääääävla skönt!!!

Som jag slitit med det här arbetet! Jag och Ronja! My god, ÄNTLIGEN!!! Nu hoppas vi bara på att handledaren inte väljer att jag ska ändra ännu mer än vad jag har gjort! Det är personligt, grammatiskt korrekt och så jävla superbra att jag dör. Är så megastolt alltså!

Nu kör vi, PLUGGET!!! <3

Motivationen är inte längre försvunnen. Välkommen tillbaka!

Åh är så lycklig just nu!
Blev precis klar med hela min metod och inledning på projektarbetet som jag haft flera veckor på mig att bearbeta! Nu återstår diskussion och resultat kvar liksom, och lite underrubriker! sen så, klart!
Ska bli så jävla skönt att slippa rapporthelvetet och fokusera på powerpointhelvetet!

Fick frugan att lova att hon ska läsa igenom arbetet också, få en objektiv blick på det hela. Lite nervös över betyget från henne liksom: Frugan the almighty?
Nej, nu ska jag ta och fortsätta, inte mycket kvar nu!

Känn ingen press

Körde igår, körde idag. Jag är härmed klar med alla moment inför uppkörningen!
Känns riktigt bra faktiskt! Men är så jävla apnervös som jag någonsin kan bli, vill typ inte längre? Iiihhh, så mycket hänger på MIG liksom, under de där 40minutrarna?
I'm so gonna die

Det gäller att jag har huvudet kallt och tar det lugnt, så klarar jag det. Eller det vill jag i alla fall inbilla mig.
Tänkte skriva klart mitt projektarbete ikväll, sen blir det ett eller två prov trafikteori + läsning i boken.
Här ska det inte liggas på latsidan denna vecka!-

Ska dansa med Junior imorgon också, lär väl bli att ta med boken och sitta och läsa den hemma hos honom typ? Man vill ju helst klara det på första försöket.

Sen så fick jag reda på att Papi inte kommer sitta med mig i bilen, för min egna skull, men att han vill. Och att jag inte FÅR skriva något på facebook, twitter eller tala om för någon av vännerna (sorry guys!) innan han fått reda på det.

Det känns ändå jävligt rätt, det är han som offrat tid att köra med mig, och hjälpt mig genom allt det här!

Ytterligare en fredag som blir spårad <3

Shit alltså, igår, vad hände egentligen? Hahahha. jag skulle ju dra hem tidigt och så, men det blev inte riktigt så.
Jag kom hem vid 04:40, gick och la mig 5, vaknade och klev upp 8:30.
Med andra ord var jag en död människa större delen av dagen idag!

Men igår, wow liksom. VIPen var helt klart värt det, gänget jag var med, my god vad kul det var! Blev två flarror cider och ett glas vin till på krogen, och dans såklart. Ja typ allt som händer på dansgolvet och lite till!

Idag var det körning pån schemat, gick verkligen SKITBRA! så jävla stolt över mig själv!!! :D
Åh körkortet snart! Sen imorgon så ska jag köra igen, hoppas på at köra lika jävla bra, men ack så trött jag var idag. Och kaffe fick jag först efterråt....
Sen dess har jag befunnit mig hos syster min, umgåtts, spelat spel och kollat på melodifestivalen. Tuppade av i soffan gjorde jag också, så har fortfarande inte sett "Puss in boots"....
Nu ska här sovas, och sen är det troligen godnatt världen! Somnar till Big Bang theory i think!

3½ glas vin senare...

Och jag börjar fixa mig inför att ta bussen 22:04! Det här blir en bra kväll, körning kl. 11 imorgon bitti! Awesome!

VI SES I DIMMAN!

Utgång ikväll!

Först var det sagt att vi skulle dra ut ikväll, Jag, Junior och massa fler.
Sen drog jag mig ur.
Så jag ska vara med på en middag här hemma istället med gudföräldrars kompisar, fine liksom?
Men det ändrades igen.
Nattklubbschefen för N-tourage messade mig och bara, Tja VIPen är reserverad för dig o ditt gäng ikväll + ett bord.

Liksom inget man säger nej till? Hahahha! Så vi är typ 17 pers eller något  som lilla JAG fixar in med VIP, och som ska befinna oss på N.tourage ikväll! Nice som fan! Lyckades dra med 2 pers från klassen också, alltid lika trevligt! Ah, så jag är där vid 23 typ, släpper in mig och gänget, är där, sen drar jag hem.
Har ju körning imorgon och måste vara nykter.
Det suger såklart lite getballe, men lika bra, för jag har inte mycket pengar kvar och det är 2 veckor till den 21a då jag får lön?

Så en "Vit" kväll ikväll, sort of, Det blir ju vinglas här hemma först ;) och sen en öl eller drink på klubben! toodles!

Smartaste draget idag

var att klä  på mig mina svarta jeans, mina sneakers och min nya studenthoodie! <3 kärlek på den alltså!! 

Åkte till skolan, mös somsagt i min studenthoodie (100dagar kvar nuu!! eller nåt, inte jag som räknar...), hade en lärare heeeela förmiddagen. Klassråd och religion, härligt värre. Men det flöt på riktigt bra, och jag tror jag klurat ut en praktikplats åt mig nu!
Jag satsar på golfbanan här i rotebro! *cross your fingers people!*
Raggade  skjuts av Tussen hem, får ju gäster nu ikväll, så måste fixa och dona lite granna innan de kommer. Tänkte få in lite pluggtid innan också, för gudfar sköter sig så fint i köket utan mig?? :D

Jag i mina underbaraste klädesplagg igår, så jävla mysiga! Tror jag kommer bo i dem.....

Tillskotten!

Jag har ju glömt att visa, men efter flera års längtan så är de somsagt gjorda!
pic.twitter.com/SWccIrbr

Hashtag oväntat.

Alltså fan. Okej.
Idag har jag tjänat pengar, det är ju en bra sak liksom? Meeeeen jag skulle ju tillägna HELA denna fucking dagen till att varva körkortsteori med projektarbetet? Vafan?
Tydligen så hade gudmor räknat med  att jag skulle vara assistent idag, inga problem mig emot, men alltså, hon kunde sgat något? För när vi snackade om det så sa hon att hon skulle ha en assistent här idag (alltså kunde jag plugga!), men nej.
It was quite a suprise really...

Men nu sitter jag här, med en mängd arbete att göra på KORT tid. Känns inte bra alls, inte för fem öre liksom?
Så det blir till att kötta projektarbete i en timma nu, facebook stängs av och jag fokuserar, sen duschen och läggdags.
Vad fan hände med min idealiska lediga-för-att-plugga-dag?

Morsning korsning!

Har precis kommit hem och ätit frukost, nu ska jag banne mig plugga  hela dagen tänkte jag! Projektarbetet framförallt. När man har heldagar och massvis med plugg är det att rekommendera att använda den tiden att komma ikapp!

Igår hänge jag med Tussen hem efter skolan, för jag skulle tydligen med till Salem och handla ett par soffor + två puffar. Minst sagt underhållande!
Vi drog iväg, väääärldens backar i Salem, fett snygga hus också, lastade in sofforna och drog till Vallentuna igen. Därifrån blev det hem till Tussen, lasta ur sofforna (otympligare soffor får man leta efter!), vila och chilla lite.
Sen tog jag även hål i öronen

Like litterally. Har ju redan ett hål i vardera öra, och i julas fick jag det i julklapp av Tussen m. familj att ta två hål till.  Jag har velat det jättelänge! Så jag var pissigt nervös, höll Tussen i handen, medan hennes mamma använde pistolen och prickade in på markeringarna vi målat dit. Jiddrar vad obekväm smärta det var! hahha! Men andra hålet kändes knappt? Så  nu blir det till att sköta hand om de hålen i 8 veckor, sen får jag byta örhängen! :)

Fick skjuts hem av Tussen nu på morgonen när hon skulle till skolan, fett skönt att vakna upp tidigtoch veta att jag inte sovit bort halva dagen! :D

Tatueringsdags igen?

Okej, jag sa EN tatuering, jag vet. Men nu har jag funderat länge på om jag ska utöka den jag har med en textrad eller göra en ny - en till alltså.
Och nu, NYSS bestämde jag mig.
Det blir en till tatuering.

Vad?: Det säger jag inte, för jag är inte heeeeeeeelt säker ännu. Text är det iaf!
Vart?: Det står mellan två ställen, somsagt, jag ole-dole-doffar mellan dem- allt beror på motivet
När?: När pengar finns, och troligen när sommaren är slut.
Varför?: Jo för det känns bara så jävla rätt.

Det är INTE på handen jag ska tatuera mig nästa gång! Cool bild dock!

Jakten

Okej, jag har en vit studentklänning, en vit kavaj, en vit studentmössa med gröna detaljer, och min master plan är att ha ett par gröna klackar till denna outfit!

Jupp ni läste rätt, GRÖNA klackar!
Skiter fullständigt i om jag redan är 180cm lång, men jag vill ha klackar, punkt slut. Nu är kruxet bara att jag måste hitta dem.

Så kära läsare, ni kan väl ta och skicka i kommentarerna en länk till ett par gröna, nu snackar vi klargröna, inte lime, inte mossa, inte träsk, utan GRÖNT, gräsgrönt typ? något mörkare, NI FATTAR.
Kan ju ta och tilläggas att jag har 41-42  så underlättar om inte största storleken är 36... hehe, men 41 somsagt, pleeeeeeeeeeeaaaaaaaase, håll ögonen öppna?

Pakten.

Ibland blir det mer eller mindre deprimerande inlägg, ibland happy go happy, och sen blir det de här knasiga inläggen som bara är helt random!

Igår blev det laserdome och sumobrottning på gympan! Seeeen blev det dans med Junior på skansen. Eller ja, vi drog till PizzaHut och käkade middag först (myys!) sen skansen såklart!
Vi skulle dansa hela kvällen den här gången, och jag skulle dansa ALLA danser jag kunde tydligen...
Jag dansade totalt sett 3 danser, cuz resten var för komplicerade för mig. Hehe...

Men det gick verkligen superduperbra!!!! Ska tillbaka på måndag igen, I have no choice.
Efter det blev det TGI Fridays i kungsträdgården och vi ingick en pakt jag och Junior. Alla "bartenders recommendations" i drinkmenyn ska vi ha gått igenom innan sommaren är slut. Vi behöver inte båda dricka samma, men vi måste smaka av varandra hela tiden. Liksom fair deal? Ah, så det blev totalt 4 stjärnor igår, och nästa måndag blir det minst 2 till! hahah!
Hej kära Lever, jag gillar dig. Bered dig på att bli marinerad!
Sen skulle vi egentligen åkt hit till väsby och slaggat, men han kom på den briljanta iden att jag hänger med till skolan och slaggar där, sure thing. Jag hade ju sovmorgon?

Och nu imorse när jag vaknade upp så har jag blåmärken på min överarm i form av fingrar... jag undrar vad fan som hände...?


Everybody do mistakes, even we two

Om jag gjort något jag borde ånga, men inte egentligen gör det?
Vart fan betyder det att mina känslor finns då?
I want it to kind of happen again...

Läggdags!

Hahah sitter och har en väldigt givande konversation på facebook om vad som hände i fredags natt! hahah, så kul :')
Alltid lika kul att skapa nya kontakter, right?
Vi kan glatt konstatera att jag inte är en sk. 'torrboll' iaf ;D

Nu ska jag kolla upp när jag åker imorgon bitti, sen ställa klockan på lämplig tid så jag hinner städa rummet, cuz imorgon ska jag till Skansen och dansa med Junior igen! hahah! Får la se hur det går :P
Toodles!

G+!!!!!!!!!!

Alltså okej, jag skrev helvetesuppsatsen, den blev 1sida och 2/3 lång, den skulle vara 4 sidor lång.
Jag sket fullständigt i det.
Skickade in skiten, snacka om att jag var nervös, och VOILÁ min lärare rättade det!
Mitt betyg blev G+!!!! :D

Så. Jävla, Skönt.!!!!.
Sitter nu och pluggar körkortsteori, smäller snart ju! Och jag kan ingenting!
hahahha, känner att jag kommer faila hårt...

Detta lär gå åt helvete

Okej, jag har skrivit 1 1/3 av uppsatsen, bra jobbat?
DET ÄR EFTERMIDDAG NU FÖR FAN! typ middag juuu!!!
Åh! Blir så lack på mig själv att jag inte längre kan, att ingenting fungerar längre.
Att jag helt totalt blivit värdelös.
Fick syster min att hjälpa mig en bit med uppsatshelvetet. Vi brukar skriva likadant, och det är hennes genre jag skriver om? Eller ah, hon ärväl mer insatt i den. I ALLA FALL! Åh hatar att jag babblar bort allkting hela tiden. 
Det jag vill säga:
Helen, skicka in den jävla uppsatsen, fast den inte är 4 sidor, bli av med den, få ett IG and be fucking proud!
Fast ja, det där sista kan jag ju inte? För jag är inte ett dugg stolt över mig själv, över min prestation här, ingenting?

Och jag vet att jag kanske inte borde vara på bloggen när jag har rätt brottom att skriva skiten, men ibland behölver man en paus. Jag tar inte pauser för att jag är bakis (för det blir jag inte)  jag tar inte pauser för att jag VILL, jag tar pauser för att jag BEHÖVER det, och fan vad jag hatar uppsatsen.

burn in hell fucking essay.

Jag önskar att jag levde, på riktigt

Shit igår, fan vad snygg man blev på filminspelningen! Jag var statist, but still! Oerhört snygg, eller vad säger ni?
Sov typ ingenting på 36timmar, kanske inte mitt  smartaste drag att köra en all-nighter i fredags kanske?...hehe
OCH JAG ÄR INTE SÅDÄR BLEK, DET  ÄR LJUSET!!! (#MÅR ILLA)
pic.twitter.com/tkzACgNo

Nu sitter jag här hemma framför min älskade (hatade) dator och ska skriva klart en 4-sidors uppsats (jag har bara skrivit ½ sida....) med inriktingen: "Who is the real monster? Is it Victor Frankenstein himself or his creation? Is it Lord Henry or Dorian Gray, or perhaps even Basil Hallward? Who deserves the label ‘monster’?"
Alltså jag hatar uppsatshelvetet just nu!
Måste bli klar dock, deadline ikväll 23:59, satsar på att bli klar någon gång under eftermiddagen, så håll tummmarna. Har inte riktigt kommit in i mitt 'flow' ännu.
Sen har jag ju massvis med plugg att göra utöver den här förjävla uppsatsen. Kul.
Önskar att jag hade fluffbollen i knät nu, att hon var med mig och gav mig det stödet jag behöver. *avlider*

Tillsammans var vi uppe hela natten

Shit, jag är hema i stockholm nu. Utan hund och med ett stort tomt hål i hjärtat!

Anyhow! under bussresan ringde min käre vän Junior och undrade vart jag var, mitt klassiska svar var:
på en buss någonstans i Sverige
Åh så genialisk jag känner mig!
Anyhow, han undrade om jag hade lust att hänga med han ut och dra ett par öl och ha en LUGN utekväll, sure thing tnkte jag, det är värt det?
Bara det att det blev inte en LUGN utekväll! hahahah!
Först drog vi till Hellströms på söder, sen blev det Entourage i Kungsträdgården och efter det Lobby på sveavägen!
Jag skojar inte; SÅ. JÄVLA. VÄRT.

Vi var på Lobby fram till 05 då de stängde, eller ja, vi stack några minuter innan stängning. Det blev absolut första tåget hem för min del, ensam, och när jag kommer till Rotan så går det inga busshelveten!!!!!
Så jag ringer min Pappa, för jag trodde han skulle jobba (oopsie, jag tänkte inte på att det var lördag), klockan är nu typ 06:00, (förlåt pappa!) för att jag kunde INGET nummer till taxi.

Han lyckades få fram taxi 020's nummer (studentrabatten ffs!) och jag bokade snabbt en bil som kom 2 minuter senare. Hääärligt, 121kr stationen hem, great. Helt värt det dock, då jag totalvägrar att GÅ från stationen hem!

Nu ska jag kravla mig ur sängen, DUSCHA, vakna till liv, ÄTA och sen fixa mig, för idag ska jag på filminspelning!

Toodles!

Studentförberedelser

Mamma sitter just nu borta i sin syhörna och svär lite grann över min studentklänning. hehhe, den vill inte riktigt som hon vill så att säga!
Var precis tvungen att testa den, det har blivit framsteg!

Den är ju lite för stor i bysten, så mamma roar sig med att sy in den åt mig, samtidigt som jag far runt halvnaken här i lägenheten och sitter vid datorn.
Har aldrig varit snyggare att ha en vit (genomskinnlig)studentklänning med rosa bh och svarta trosor under!

Idag ska vi åka till tippen typ, dumpa lite prylar som mamma behöver bli av med, och innan (eller efter) så ska vi åka till mitten här på Öland där min bror med familj bor. Ska få träffa mina brorsdöttrar (woopwoop!) och Deras storebror :)
Sen ikväll måste jag packa min väska, kanske blir väskor, med grejerna som min syster vill ha upp till stockholm samt mina grejer såklart!
Toddles!

RSS 2.0