Jag tappade hakan och den slog i golvet

Min syster ringde mig. Talade om en nyhet och jag tappade hakan. Riktigt rejält.
Allvarligt?

Det är typ incest? Nej men alltså, känslomässig incest, för mig. Det går fan inte? Eller alltså, jag borde inte skriva det här, men nej? Seriosly.
Ikväll blir det dålig bloggning, cuz jag måste återhämta mig från chocken (och guida Lillebror till akuten uppe i Järvsö).

I all hast, massvis med ändringar i sista minuten

Jag vaknade imorse. Kände direkt att någonting var fel. Ack så rätt jag hade.
Var bara att slita bort sängkläderna, fram med vanish-sprayen och vänta. Varför ska alltid madrasser vara vita för??! Kan de inte vara röda så man slipper se det hemska?

Denna jävligt onödiga incident innebär att jag är tvungen att tvätta mina lakan. Idag. För min tvättkorg bokstavligen svämmar över.

Ack detta tragiska liv.

Hade gympa idag också. Känner mig fett träningsmotiverad! Vill bara fortsätta nu nu nu!!!!
Ska lätt göra hemmagym varje dag. Som bevis blir det updates här på bloggen! Bra, right?

Fast vi sätter inte upp några mål, cuz de kommer jag att skita i. Huvudsaken är att jag tränar!




Sitter i mörkret ensam med mackan i handen

Det är frukostdags. Det är mörkt. Hela min kropp skriker NEJ. Jag vill fortsätta sova ju.

I'll bite you with my fangs

Igår träffade jag K igen. Mysfaktor verkligen!

Återigen fick han bestämma vart vi skulle - eller tja...jag har mer eller mindre inget val - och det blev till att spela biljard!
Gud det var verkligen år och dar sen man spelade! Bäst av 5 skulle vi köra.

Ma gjorde ju några slarv genom att ha ner hans och sånt skit, så han ledde första omgången, men jag knep de tre sista matcherna (sista vann jag verkligen, de andra två gick ut på att han hade ner 8 i fel hål typ...hehe)!!

Kul var det!
Sista tåget hem till Dalarö skulle gå 23:52 från södra stationen... men K träffade på nån gammal polare som drog med oss till N-tourage! Mygod vad roligt det var verkligen!!

Det blev lite för många öl dock...snurrade rejält i skallen på mig och jag hade knappt ätit något under dagen. Smart.

______________

Nu ä'r jag hemma i Väsby igen. Med blåmärken lite här och var på kroppen och i formerna av bitmärken. Hmpf! "jag bits inte" - jo men tjena! ;D

Ensam med fyrbentingarna

Just nu är jag hundvakt åt Morgan och Svea medan familjen är och hälsar på A på sjukhuset (operation). Har typ ingenting att göra, eller jo funderar på att läsa lite i "jane eyre" så jag tar mig igenom boken. När familjen kommit hem så kommer jag typ att dra iväg, ska träffa K och vi ska ta en öl typ, umgås helt enkelt!! :) *glad*. sen kan det tilläggas att det bara är skit på TVn idag. #tråkigt......

its hovering above my head

Känslan är förtfarande kvar. Osäkerheten också. Rädslan. Någon som vill byta? Är på Dalarö i alla fall, känns skitbra och jag tänker ibte på det lika mycket, men ändå. Obehagligt.

.

I'm scared, really fucking scared. It just can't be the truth, it can't...

Serious

Vi satt vidmiddagsbordet. Mina gudföräldrarundrar hur pluggandet gick. Det går  bra ljög jag så fint. Hemligheten är att vi lyssnar på musik och facebookar + drömmer oss bort i online-shoppingens värld.

Helen <3 Tussen

Tick tack tick tack...

Sitter och väntar på att klockan ska ticka ytterligare lite till. Behöver bli att klockan slår 13:10 så jag kan ringa trafikskolan!

ska ju boka en lektion som jag ska köra, Papi med i bilen så vi får reda på vad jag behöver träna på inför min kommande uppkörning! *längtar*
      Men somsagt, 15minuter kvar..

Jag och Tussen ska hem till mig idag och plugga och söka jobb. Det blir nog söka jobb mest. Får väl se hur det går. Hoppas vi hittar någonting faktiskt! Man vill ha en inkomst sådär när man...flyttar!

Jupp, the news is out. Menmen, jag säger inte VART än så länge! mohahah....

Nej men man kan ju passa på att skriva ut och ansöka lite... även klura lite på vart jag vill vara på praktiken nu i vår.....

urbotatråkigt styrelsemöte

Sitter på älskade centralens värmebänkar. Kärlek på högsta nivå! 18:35 går tåget mot solna och världens tråkigaste styrelsemöte som pågår till 21 ikväll. Jävla f***or som inte kan närvara EN JÄVLA TIMME tidigare så att jag nu knappt kommer få någon sömn inatt. Slår vad om att de tänker äta samtidigt och vi INTE kommer iväg 21:00......... jävla hatfaktor nu. Tur man går ur styrelsen vid årsmötett!!

dagens förhatade planer

Sitter på Sandys vid Odenplan och käkar lunch. Ångrar att jag tog en sub med kycklingcurry-röra. Salladerna såg vrålgoda ut!!! *ånger*. Tänkte bege mig mot naprapaten, tar typ 5 minuter dit, sen får jag vänta fram till 14:00. Helt klart värt det. Sen blir det plugg på stadsbiblioteket, i väntan på frugan. Möta frugan och byta grejet. Sen det jävla styrelsemötet. Hemma sent ikvälm, och det gillas INTE!

POFF Kirrat och klart

One small step for Helen
one giant leap for Life.

Tussen blev helt chockad idag. Tre dagar och POFF. Hennes blick var helt  jävla blank, skojar inte. Sen går vi x-antal meter till Torpa och då bara "wihuuuu *glädjeskutt*" - Tussen was back.

Denna chockerande nyhet inbegriper även mig, att mitt liv börjar ordna upp sig så smått!
Så lycklig.
Delar med mig av denna intressanta nyhet när man själv (och C) tagit modet till sig att berätta för sina föräldrar (in my case: gudföräldrar).

Pure awesome

Jag kanske klarar mig nu? Bara kanske...

Fick ett glädjande sms av Tussen. 2200:- (typ) i månaden och jag har bostad i sommar/höst....ja ett tag i alla fall. I norrköping. För mig gör det ingenting. Jag har någonstans att bo. Jag är lycklig. Och jag trivs med och älskar både Tussen och C - de är för gulliga!

Känns som livet allvarligt börjar ordna upp sig lite nu, känns bra. Faktiskt.

Tack Tussen <3

Skvaller

ÅÅÅÅåååååhhh! Jag bara älskar skvaller! Ta det inte fel, men jag älskar att höra skvaller, inte föra det vidare. True story!

Nyss kom AssistentM in i mitt rum och bara "Helen vill du ha den här tidningen?"
JAg bara: "Jaaaa, tack gärna"
AssistentM: "haha varsegod, jag läser den bara en gång!"

Aka, jag har underhållning ikväll utöver mitt kära(hatade) samhällskunskapprov i Statsskick.

Plans.

Okej.
Ni som är 18+ och gillar att ha kul.
Hjälp mig nu.

Fredagen den 24 Februari ska jag ut på krogen (whatever you want to call it). Jag vill dra ihop ett härligt gäng för vi ska ha en oförglömlig kväll! Förhoppningsvis blir det drinkar och dans - vad mer kan man begära? :D

Varför detta dårå?
Jo för då har det gått ett år. Ett år sen mitt liv kraschade - bokstavligt. Ett år sen då jag var tvungen att försöka stå¨på egna ben. Och jag har lyckats.
I'm still standing, och jag vill att ni hjälper mig att byta ut det hemska minnet mot något bra. Ett härligt minne med många skratt, danser, berättelser - ja allt istället för något som jag ska vara ledsen över.

Några toppenkänslor som jag kan ta med mig på resan ner till öland dagen efter, där det inte ens är säkert att min syster är just då...
Tjinga till om ni vill med och har förslag på vart!

PUSS

Ni får vänta på hyllan, vänta där ett tag, okej?

Jag har länge funderat på att byta bort mina älskade Gucci-glasögon mot ett par plastbitar i ögonen.
Förra veckan ringde jag och bokade tid för linsutprovning för månadslinser (hade engångslinser förut) och idag var det dags.


Nu ska jag ha linser till torsdag den 2februari, så glasögonen läggs på hyllan sålänge. Förhoppningsvis fungerar dessa utmärkt, håll tummarna?


Sometimes I just get these worthless ideas

Att gå och lägga sig tidigt idag för att få mer sömn än vanligt visade sig vara en rätt värdelös idé då man fortfarande — efter 2 timmar — inte har somnat.

Vetekuddarma slängdes ur sängen för man började svettas...det är tamigfan värre än att frysa (speciellt om man är nyduschad) :(


vetekuddar

För att undvika föregående nätters frossa har jag idag tagit en VARM dusch, samt värmt mina två älskade vetekuddar + vete/lavendertofflor. Asbra!

snabba puckar och så blev det måååål!

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon, true story. Gick ut och åt frukost sen in i rummet igen och fixa sig. Skulle ju möta pappa inne i stan. Måste ju medge att mina skills är sjujädra bra! :D pratade i telefon med mamma - jupp ni läste rätt. Min mamma. Hon ska hjälpa mig med min studentklänning, den behöver sys in lite. Så under sportlovet åker jag ner till Öland igen, träffar mitt hjärta igen <3 :') jag längtar! Hon ska även kolla upp vad jag lider av, vad för slags infektion jag kan ha i kroppen...kan ju inte vara sjuk den här terminen!! :O men jag glömde i alla fall bort tiden lite..såå jag fick mer eller mindre KUTA till busshelvetet. Jag hann, okej? Sen mötte jag pappa, var skönt att se han igen. Att veta att han lever liksom? *phew*. Dock inte kul att veta att ens förälder inte mår bra, inte alls. Aja, nu är jag hemma i väsby igen, gidföräldrarna blev lite oroliga för mig, men no biggie. Vill ställa mig i en varm dusch nu, LÄNGE och sen kolla på film. Det är en sån söndag liksom. JUSTE dagen har inte bara variy ett helvete, fick mitt lönebesked också, SCORE(!!!!) säger jag bara!

Feber...IGEN!

Allvarligt. Tyck synd om mig? Jag har FEBER igen. Kände av den när jag var påväg in till stan för att möta papi, men den försvann (som tur var!!!). Nu ligger jag här, nerkurad i min säng och har världens feber igen!! Vad fan är fel på mig?!?! :'(

kul.

Kul att man tas för givet när.man beslutar sig för att vara hemma ikväll. Inget större val än att säga ja till att vara hundvakt. Jag har inga problem med att passa Ronja, men jag kunde väl få säga ja eller nej först? Halvligger nu i soffan och degar. Inte ätit middag, nothing. Har ingen lust heller.... :(

Helen<3Yarisen

Ja då har man övningskört igen! Blev lite i Farsta, lite i Älvsjö, samt självaste storstaden! Det gick suveränt, några fel som vanligt, men BRA! Fick köra på sveavägen, och Papi försökte få mig att fickparkera på SJÄLVASTE SVEAVÄGEN!! inte en av hans smartaste drag måste jag säga... hehe! Efter körningen så tog jag mig till shoppinggatorna, hade spanat in en tröja på GinsTricot som jag ville ha...gick ut därifrån med ett linne + halsduk UTÖVER den uttittade tröjan. Skitbra. Sen så 'vågar' jag inte bege mig hemåt till Väsby då K och jag tänkte träffas idag. Men jäveln är sjuuukt bakis och vägrar svara på sms så jag vet inte riktigt! :)

I will never stop suprising myself

Jag kröp ner i sängen vid 8, hade svalt alla piller som behövdes svälja, sen somnade jag. Pang bom bara. 21:25 vaknar jag med ett ryck. Helt jävla klarvaken. Min säng är dygnsur. Jag ligger i strumpor,trosor,mjukisbyxor och ett linne, allt var dygnsurt!! Helvete vad jag hade svettas! Det positiva är att jag inte har feber längre! Det begativa är att jag ska försöka somna om i en jävligt blöt säng.....

Feber

Vi sitter och äter middag.
Jag ser extremt hängig ut, Gudmor utbrister:
Helen, tror du att du har feber?
J: jag vet inte, tror det...
*gudfar går runt bordet till gudmor och känner på hennes panna - ingenting. Går till mig och känner på min panna:*
HERREGUD du är ju jättevarm!!!

Tja... mitt mellannamn borde vara "sjuk",.... tror minsann att det är 40-graders feber på g igen!

Helvete.

Crying a river, the memories are starting to come back

Slängde iväg ett sms till min pappa, det stod: R?
Han skulle ringa upp mig när han hade tid, vilket innebar ca 1 min efter smset hade levererats.

Vi pratade i en timma. Och jag grät.
Jag hatar mitt liv.

Vi pratade om allt, vad som hände, vad som ska göras nu. Att jag egentligen inte gillar att bo här med mina oförstående gudföräldrar, att jag egentligen önskar att jag ibland inte var född.
Att jag tar på mig alla extra-arbeten bara för att få glömma, att få fokusera på annat. Att känna en smärta som jag kan lida av istället för det enorma hålet i hjärtat.

Min själ är trasig och kommer alltid att vara det.

Ringde älskade underbara Tussen, jag grät, snorade ner min tröja, kunde knappt andas. Det kallas panikångest-attack. Vi pratade i dryga 40min, hon föröskte lugna ner mig - och lyckades tillslut!
Hon ville att jag skulle ringa Lillebror, att prata och berätta för honom.  Han vet inte allt, men nu lär jag behöva förklara för honom. He has the right to know everything about  me.
Så på tisdag, ja då lär jag gråta igen. Jag kommer berätta allting för honom. För att vi ska kunna samarbeta på tävlingen och förstå varandra. <3

Det är såna här tillfällen då jag önskar att mina bästa vänner bodde närmare varandra. Att Bällsusen bara kunde ta en rask språngmarsch hem hit och krama om mig, att Frugan bodde granne med mig och bakade cupcakes till mig. Att Tussen alltid fanns där med mig och att Lillebror alltid låg i sängen bredvid och kunde få mig att skratta.
Jag hatar  livet.
________________________________________________
Fredagen den 24 Februari kommer jag vara stupfull. Alkoholen ska få mig att glömma, att bli glad igen. Jag kunde glömma under Dalarna vad jag gjorde, jag vill bara glömma det som har hänt. Ett år sen snart, I'm still standing men jag mår fanemig inte bra.

Home alone

När klockan ringde imorse så var jag död. Lyckades ta mig ur sängen, skrev en lapp till gudföräldrarna, in på schoolsoft och sjukanmälde mig. Sen dess har jag sovit. Jag är fortfarande status död, men lite bättre. Dags att kliva upp, äta något och starta med dagens ranson av plugg. Wie liksom.

I can't, I just freaking CAN'T do it!

Allvarligt.
Jag är 'klar' med min jävla bokanalys. Nu ska jag bara skriva en uppsats.
Kul.
Eller inte.
Ska skriva ett dagboksinlägg om en text ur boken.
Jag läste precis klart den texten.
Men jag kommer inte ihåg någonting.

Jag är helt jävla hopplös nu med plugget. På det hela så ska jag lyckas göra två powerpoint presentationer (projektarbete och SvenskaC C-uppsatsen) + själva C-uppsatsen i SvenskaC.

Jag ska klara av SM med allt jävla plugg. Allt mentalt?
Jag har tagit på mig för mycket igen. Jävla skit.

Juste, städade min garderob idag, den är fin nu. Ska leta reda på mitt brev från 'antagning.se' också! Och göra ansökan till högskolan + universitet till i höst. Skadar inte att söka liksom.
Vill ha någonstans att bo och något  att göra i höst....

Nu ska jag plocka ihop mina grejer. Jag vill sova nu. Orkar nämligen inte mer. För jag kan verkligen inte!

Time just pass by

Alltså allvarligt. Nu är jag i värsta depp-mode. Jag kan bara inte plugga?! Allvarligt? Mår illa av att ens röra böckerna, det kommer smygande redan när jag ser dem!
Att bara veta att jag har ett läxberg som växer gör mig så illamående. Att mina knän fuckar ur just nu när jag behöver dem som mest. Att det  mesta är positivt men inte kan glädjas åt- det suger tamigfan getballe.
No offence, jag gillar getter, de är söta, men getballe är en heeeeeeelt annan sak!

Har kopplat in min old-school mp3 i mina högtalare+ba, Melissa Horn som spelas. Känns underbart, vill lyssna mer på henne, ja på sån musik! (tips mottages tacksamt!).  Tänkte göra ett halvtappert förösk med Engelska C just nu. Bli klar med helvetet. Få ett G i kursen. Vill bara bli godkänd. Vet att jag kan prestrera bättre, men klarar det inte. Inte nu.

I'm sorry, but I'm just such a busy woman.

okej, jag bloggade inte senare igårkväll. Men jag bloggar nu? *happyface* Please?

Jag har sämsta pluggmoralen ever. Allvarligt, kan inteplugga överhuvudtaget. Tänker för mycket på annat, tänker för mycket på andra. Tar på mig för mycket.
Det är helt enkelt för mycket.

Usch, hatar det här. Har ett helt jävla uppdrag i EngC som ska in på fredag, tror jag det var? Hopplöst fall liksom? Tänkte föröska mig på det nu ikväll, började på bokanalysen igår faktiskt, men den är ett helt helvete. Sen är det en uppsats som ska skrivas! Dock finns ingen limit på hur många ord (whoopieedoo!) så ah. Jag kör på G i EngC, låter bra? Japp.

Idag kom min studentklänning hem förresten!! Den är så fin, så vacker, och den finns här hemma hos mig! Har prövat den och den sitter som en smäck verkligen!!! :D Dock är den lite för stor över bysten, men det är det inga problem med att sy in alls! Så underbart! :D
Frugans prytlar kom ju samtidigt då vi sambeställde, så ska möta henne på måndag så byter vi grejer. Får jag min födelsedagspresent då?

Nej, nu ska jag till tvättmaskinen (mina arbetsbrallor blev fett gula nu efter tvätten, har ju såna reflexbrallor. Awesome!) och hämta mina kläder. Sen: plugg. efter det dusch och säng. Fast jag börjar bli trött nu, kanske skippar plugget och bara sover istället?Kan plugga imorgon faktiskt.

Natriumhydroxid, Jodopox och Kopparsulfat

Sitter just nu hemma i köket hos Tussen, vi har precis meckat klar med henne kemi-experimet i kursen NaturkunskapB. Mycket trevligt, jag var sekreterare och hon labbråttan. Precis som det ska vara.

Skolan har flytit på. Blrjade dagen med att bli upplockad utanför huset, drog till donken för frukost. Fick inte min bagel -men fick en annan macka istället! Skola, hade en mer eller mindre boring religion-lektion som jag inte alls var inläst på! Sen var det växtprov. Jag som aldrig brukar fuska, hade ärligt talat med mig en lapp idag.

Annars hade jag ALDRIG klarat det! True story bro!

Nej nu sitter Tussen och glor lite halvt elakt mot mig, jag har lagt beslag på internet-sladden cuz nu ska det pluggas engelska!! Tjingar in här ikväll igen ;)

Oväntat

Att jag nu på morgonen väljer att dra på mig morgonrocken för en gångs skull, och sedan hitta Frippe sovandes på soffan. Lika oväntat att jag även kan messa med Tussen på morgonen, hon brukar sova då. Ännu mer oväntat är att K är vaken och extremt pratglad så med honom messar jag också. Denna morgon var mer eller mindre oväntad! Nu ska jag iaf packa ihop det sista, sen göra kaffe till älskade Tussen och vi beger oss av mot donken drivethru och skolan! <3

Jag kommer få skit för det här...

Okej, jag har pluggat växter idag.
Det var allt.

Jag känner mig så extremt duktig idag så det inte är sant!!! Kunde fan vara helt jävla klar med allting nu, om jag bara hade haft motivationen på något heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt annat än där tankarna varit idag?
They've been litterally everywhere!

Imorgon blir det till att gå upp en halvtimme senare, får ju skjuts av Tussen imorgon!! Woopwoop!! :D Ska med henne hem efter plugget sen, ska hjälpa henne plugga och förhoppningsvis själv även bli klar med lite uppgifter jag har att göra (läs: religion, svenska BC, engelska C).
Vår deal  är att när hon kommer, så går jag ut med min termosmuggg med kaffe till henne. Snacka om att ha en taxichaufför som är billig i drift (aja nästan, jag bidrar ju liiite ;) )

Planering...

Woopwoop! Jag sitter fortfarande fast med alla växtnamn. Superkul!

Blir  uppsats-research och bokanalys efter maten troligen! Tänker jobba ikapp lite liksom! Imorgon får jag dessutom skjuts hem av Tussen, så då har jag extratid att plugga därmed! :D Så jävla bra! Sen på onsdag drar jag med halv-ett bussen för att åka till naprapaten.

Jag kommer dö på onsdag btw, allvarligt? Hela ryggen är som stål, och min naprapat är LITEN, jag skojar inte, jättekort och ser supersvag ut. Visst det är ju bara ytligt, men my god vad hon kommer att få kämpa. Sen ska tydligen hennes handledare komma in också och kolla på min ovanliga rygg. Härligt värre....



snabb uppdatering!

Då min älskade stora dator nu bestämt sig för att gå all-in på att jag ska plugga - genom att stänga av internet. Så får det bli en snabbis nu via mobilen. Har ju gjort första halvan av provet redan -glömt bort utseendet dock! Och andra halvan är ett rent helvete! Sitter och föraöker läsa in dem nu, sen blir det bilder och efter det övrigt plugg (läs: religion, svenska B&C, engelska C). Härlig måndag!

First stop: LUNCH

Det här har jag hunnit med (räkna nu med att jag var tvungen att ta mig upp ur sänge, klä på mig, äta frukost, borsta tänderna!!):

Läsa in växtnamnen som glosor, börjat kolla  på några i bild-häftet.

känns som om den här dagen kommer bli  riktigt lång...

Träningsvärk.

Alltså igår, jag var helt mör i kroppen. Det kändes förjävligt.
Idag orkar jag knappt lyfta Nexusen.

Hatfaktor på träningsvärk - but it's worth it!

Startade filmen "Catch and release" igår, men jag hann typ se 5 minuter av den innan jag somnade. Har sovit fram tills nu, så trött var jag minsann!!
Ska ta och klä på mig kläder (gudföräldrarna uppskattar inte att jag går runt naken tror jag..) äta lite frukost, sen så blir det plugg som gäller! Tänkte sätta alarm på nexusen, så ringer den när jag måste ta pauser, typ som ett schema liksom?

Har ju redan anmält att jag inte kommer vara med på styrelsemötet ikväll, pga plugget, så nu måste jag sätta fart. Plus att det känns som att högen bara växer varje sekund!
Gud hemska tanke!

Thoughts and feelings are everywhere!

Jag kan inte sitta stilla för en sekund idag? Helt jävla hopplöst. När jag vaknade imorse bredvid K, så satte jag mig upp klarvaken och kunde bara inte ligga still längre?!
Då kan det berott på att jag var jättejättejättepissnödig men inte kunde gå på muggen....

Just nu sitter jag är och snackar med Frugan om vår smink-beställning från E.L.F. mycket trevligt, inte speciellt dyrt heller så jag är nöjd! Öhm, imorgon blir det plugg i mängder, skojar inte. Måste lära mig 30-tal grenar sisådär utantill? Och jag är inte den som fuskar på prov, så det lär gå åt helvete på tisdag m.a.o.

Nej nu tänker jag bannemig starta en film, ta med stora datorn till sängen, och somna. Trött är jag och klockan är halv nio. Alltså tillåtet att krypa ner! <3

The date

Okej, jag är hemma nu. Hemma i Väsby. Tjingeling liksom!

vet att alla är sugna på att höra skvaller, om hur kronprinsessan Viktoria väntar tvillingar, att en tjej på tunnelbanan bröt av klacken på sin fake-lubutoin-sko. Men jag tänker inte berätta något om det! Tji fick ni.

Det jag ska berätta om är min dejt  jag hux flux  flög iväg på igårkväll!
Begav mig av mot södra station, där jag får vänta i typ 1 min på honom, han anläder i en ljusgår, asnygg Audi (modellnamn ska insättas här). Jag hoppar - för en gång skull- smidigt in i bilen och vi gasar iväg mot Heron!
  • Hämtar ut biljetterna till The darkest hour, som faktum är inte var en skräckis fast den är klassad som det! Den var riktigt bra! :)
  • Jag får inte betala min biobiljett.
  • Sen gick vi till ett av fiken för att ta en kaffe innan bion - två latte tack.
  • Den fick  jag inte heller betala.
  • Off we go till biosalongen, men först, köp av cola!
  • Självklart får jag inte betala denna heller
  • Vi kollar på filmen i våra assnygga 3D-glasögon, lite lips-to-lips-action, ja fokus på filmen somsagt!
  • Filmen är slut, vi kör iväg och hamnar borta i Årsta, mys med honom i bilen (tänk inte för snuskiga tankar nu va?!)
  • Får frågan: Vill du att jag skjutsar hem dig till Väsby eller ska du sova hos mig inatt?
  • Jag hade ingen aaaaning!
  • Slutar upp med att han får bestämma - voilá! Jag slaggade i Skanstull inatt!
  • Satt och kollade på amerikans fotboll och berättade våra livshistorier för varandra till 5:20 imorse.
  • Meningen var att vi skulle sova, men hoppa typ 1-2timmar framåt i tiden, först då sov vi!
  • Jag vaknar halv 8 imorse.
  • Väcker honom 9:20.
  • Myspys
  • Stan + frukost/lunch
  • Kyss hejdå
  • Jag är hemma och ler som ett fån.
Tja det var min dejt det! Och jag ångrar ingenting, glad att jag åkte dit faktiskt och mötte honom.

And off we go!

Jag är fixad från topp till tå. Inte överdrivet, men snyggt (så att man känner sig snygg liksom, ni tjejer fattar?)!
Gudfar ska skjutsa  in mig till Rotan, därifrån ska jag sitta på pendeltåget mot stockholm södra, där K hämtar upp mig med bilen. Sen ska vi typ ha 1h slötid eller vad det nu var innan filmen börjar. *hejpirrimagen!*

Nej allvarligt, det ska bli kul. Mindre kul att filmen kommer vara läskig. "The darkest hour"....wow yes vad jag kommer sitta klistrad vid honom. Förhoppningsvis harjag växt ur min fegis-kostym så jag kan kolla på filmen!
Håll tummarna åt mig va?



Jag ska på dejt

Jag ska på en dejt ikväll, som involverar bio, mig och K. 
Jag är nervös som fan. Men mitt största dilemma är VAD jag ska ha på mig.
*cryface*

Ångest

Sitter och messar med K. Får frågan om jag vill gå på bio med honom. Får inte tag på Frugan min, får min syster att ringa istället. Ångest över vad jag ska välja?
Frågade honom precis vad han ville se... får svar på hans filmsmak med andra ord!
Inväntar nu svaret, det pirrar typ nervöst i magen?
Skulle verkligen behöva Bällsusen och Frugan just nu....

Mumsfilibabba!

Okej, jag och Gudfar drog iväg imorse till K-Rauta i Häggvik för att handla trä. Skojar inte?
Vi ska tydligen bygga ett underrede  till en bordsskiva som står i källarvåningen. Men jag dissar honom, jag vill inte bygga :(
När vi var inne i K-Rauta så skulle vi köpa brickor, skruvar och muttrar, de hade värsta "lösgodis" hyllan med dem, så jag blev fett godissugen *cryface*.
Och när vi skulle få en ur personalen att kontrollmäta våra plankor så kommer SNYGGASTE killen ever? Jag överdriver inte?! Han var vrålhet! Heheh, kan inte rå för det alltså! När gudfar står och betalar så gick jag mot bilen, då kommer han, snyggingen, och bara
"tja, ville bara säga vad snygg du är"

Nu hör det ju till saken att jag inte alls är snygg idag? Körde på vinterstövlar, jeans, hoodie, min rosa skidjacka, mössa och oborstat -utsläppt- hår. Vackert, verkligen.
Men alltid lika trevligt att få komplimanger de gånger man känner sig som fulast <3

pic.twitter.com/X8pJJn6o
le hårdsmälta lösgodiset

Hjärtstopp

Gudfar kom in i mitt rum med två vita kuvert. Båda var i A5 format, varav det ena var ganska så tungt. Jag vände på dem, kollade avsändarna: Visma Collectors och Förarprov-Trafikverket.

Mitt hjärta stannade vid första namnet.
Öppnade det feta kuvertet från Trafikverket, läste alla papper grundligt. Det var räkningarna för mitt kommande körkort.
Helt plötsligt kändes det inte lika kul att ta körkort.
Sen läste jag sista inbetalningsdag, på teoriprovet var det den 16 Mars 2012, för uppkörningen 26 Mars 2012. 
Då började hjärtat slå igen.

Sen var det dags att öppna det dreadful kuvertet från Visma Collectors. Halvvägs genom öppnandet kommer jag på att det måste vara den sista räkningen för min studentmössa+kläder!! Tog upp papperet och läste: jupp, jag hade rätt!
Hjärtat slår nu i rätt takt igen.

Gudfar kom in i rummet igen, han hade också blivit rädd av Visma-brevet och ville kolla så att jag mådde bra. Sa åt mig att lägga dem som en kommande betalning och berättade hur jag skulle göra det. Sen gick han.
Loggade in på banken och fixade. Nu dras Visma den 29 Januari. Teoriprovet den 2 Februari. Uppkörningen den 7 Mars.

Score, jag tjänade precis massvis med vuxenpoäng, och mitt hjärta är friskt igen!

Beställningsorders

Heheh, jag och kära Frugan har suttit hela kvällen och knåpat ihop olika beställningar som vi ska beställa tillsammans! Beställningen från Nelly är precis inskickad och nu håller vi på att beställa smink från E.L.F..
Kan rekommendera E.L.F. då de har svinigt låga priser och massvis med produkter till en bra kvalite!!

Snart så är vi klara med den ordern också, så det blir peeerfeeekt! :D

GRATTIS TUSSEN!!! <3

Okej, världens bästa Tussen har idag, fredag den 13 januari KLARAT uppkörningen och har därmed KÖRKORT!!!!
GRATTIS!!!! <3

FREDAG den 13 Januari

Okej, hej otursdagen som ännu *pepparpeppar* inte bringat någon större katastrof för mig?
Jag är lite halvt skrockfull, men jag har aldrig direkt trott på att 13 är 'otursnummret', men någonting säger mig att jag ska vara aktsam varje gång det är Fredag den 13. 
Det brukar inte hända någonting, men skadar inte att vara lite extra försiktig då jag är så klumpig liksom?

Idag så hade jag sovmorgon, SUPERSKÖNT, sen drog jag iväg till Plantagen Barkarby för att kolla in krukväxter. Vi passade på att ta en fika när vi var klara, men min latte var mera mjölk med kaffepulver än kaffe med extra mjölk, hajar ni?
Weird shit

Hade samhällskunskap efter det och vi snackade politik!!!! :D Åhvad jag verkligen ÄLSKAR det!! Funderar seriöst att joina ungdomsförbunden nu igen... cux i love it? Men det blir nog efter SM... orkar inte ha mer att göra nu.
Dränks snart?

Nu blir det plugg som gäller, lite engelskaC plugg faktiskt! Behöver börja någonstans bland virrvarvet och helgen är tillägnad plugget. Kul.

Buona notte miei piccoli amici

Nu vettefan om det blev helt korrekt äkta Italienska. Google-språkverktyg fick bli min räddning ikväll faktiskt!!

Så skönt att duscha, känner att jag borde ägna mer tid i duschen, typ imorgon, raka benen och skit. Känna mig fin liksom? Tror fan jag gör det.

Nu: Krypa ner bland lakanen för att få sova fler timmar inatt då jag har SOVMORGON IMORGON!!!! <3

Bostadsköer, plugg och fuffens

Känner att min 'blogg-spirit' har sjunkit lite halvt sådär!
Måste bli liiiite bättre!

I alla fall. Idag har varit en onödig dag. Mitt schema är onödigt. För pressar vi ihop alla tider så kan vi vara lediga i en hel jävla dag, typ två egentligen!!! :O Men godkänns det.... nej. *sadface*

Har suttit och fyllt i bostadsköer för studentboende i uppsala alldeles nyss, tänkte fortsätta med det i helgen efter pluggandet! Har ju fullt upp med växtprov, samhällsprov, teoriprov (mars dock, men vill lära in det så det sitter), Engelska C, SvenskaC C-uppsatsen (ett rent jävla HELVETE man ska genomgå!!!).. Dör snart?
Men ser till att varva tiden faktiskt! Bostadsköer is the shit liksom.
Behöver bostad till i höst, vet ni någon HÖR AV ER.

Sen har jag ju förstås fuffens för mig hela tiden. Jag sitter med massvis med hemligheter som jag inte delar  med någon. Eller jo, några, men inte många! Den ni!! hehehhe.
Nu ska jag tala om för en viss person som är speciellt pratglad ikväll att jag ska hoppa in i duschen och inte kan messa då. Guess who?

Teoriboken!

Hämtade äntligen den efterlängtade teoriboken av Jullebulle idag. Suttit och läst 100 sidor nu ikväll. Tänker läsa in hela på en gång, sen dela in i kapitel som jag ska nöta in. Låter bra? Alldeles utmärkt!

KÖRKORT

Ja ni trodde jag hade tagit det va, att min dagliga frånvaro var pga det.
Tyvärr

Men idag, för typ 10 minuter sen, så bokade jag teoriprovet och uppkörningen!!!!

Ni anar inte hur lycklig jag är, så grymt awesome, och snart är det också!!! :D
Eller ah... beror på hur man ser det.

I Mars någongång kör jag upp.
Kommer inte meddela vilket datum (bara till ytterst få utvalda) för att få mindre press på mig. Men såklart meddelar jag så fort jag har det!


Jag vill också ha mitt rosa kort, NUNUNU!!



YrkesSM

Börjar med ett ordentligt jädra FÖRLÅT att bloggen uteblivit på en dag (typ). Sov över på skolan igår nämligen, där har man inget internet och Nexusen krånglar som fan!!

Blev bestämt igår i alla fall, att jag ska tävla för Säbyholm i YrkesSM i maj i år!!! :D <3 Men inte med Tussen, utan det blir med Lillebror som lagkompis och Tussen som coach. DEt blir nog topenbra. Nu jävlar alltså!!!!

SÅ TAGGAD


Godnatten!

Insåg precis att jag behöver duscha, PANIIIKK! och att jag kommer få på tok för få timmars sömn inatt. Hemska tanke! Ingen skolväska packad, NADA. 
I'm so in trouble!!

Så medan du sitter där framför din datorskärm så står jag och hets-duschar/borstar tänderna/fixar för att kunna sova inatt. 

skit säger jag bara.

Twitterkonto

Jag uppdaterar aningen enklare på min Twitter på dagarna. Dels pga klagomål från Fritsus på facebook och sen för att, ja enklare!

så kika in på:

www.twitter.com/hallen31



Känslan att saker och ting löser sig

Har precis suttit och pratat med älskade Tussen i en halvtimma nu!
Sitter även med Frugan på Skype och pratar.
Sitter även och dreglar över (ännu) en studentklänning.
Har även avslutat hela excel-listan som vi behöver till studentskivan.

Jag tror minsann att saker och ting håller på att lösa sig!
Känns förjävligt skönt!

Ont i ryggen

Jag har varit ute och irrat runt i stan. Först fotografiska med undebara fotografier av Nick Brandt. Sen mötte jag upp Frugan för att vi skulle till naprapaten!
Jag har en konstig rygg.

Tydligen är det onormalt att inte ha en svank...och att vara så stel i ryggen som jag är + ett rörligt bäcken!
Lång lista, jag vet. Alla tar ni fram sina iCares och antecknar detta.
Men hon tröck som satan på flera punkter, gjorde skitont, har ont som in i helvete i ryggen nu - och det är tydligen bara mild värk. Halleluja liksom.
Knäckte en kota också, för hon lyckades inte knäcka den andra (som hade behövts).... ska tillbaka dit onsdagen den 18e! Woopeedoo! :D
Längtar

Nu: vetekudde

Bonne nuit ma chérie

Ren och äkta franska, den ni!

Nej men allvarligt, nu ska jag krypa ner i sängen, cuz imorgon blir det Fotografiska muséet och Nick Brandts utställning!!!!! Och ja, Naprapaten efter det! (Knäcka min ryg för er som inte vet vad en naprapat är)!

Så full rulle imorgon med andra ord, självfallet har jag plugg att göra när jag kommer hem. Så Imorgon lär det bli mobilbloggar och bättre inlägg på kvällen när jag är vid min dator.

Fantastiska bilder, jag löängtar verkligen verkligen verkligen till imorgon!!!!

Nostalgi med träpinnar och gamla trasiga hattar

Ja, sitter och surfar runt på lite bloggar nu, med mitt tråkiga liv som jag lever här *nynnar på en melodi från Djungelboken om jag inte missminner mig*. Sen ser jag Ronja, ni vet fläckis som jag bor med, springa omkring utanför mitt fönster med en smal pinne.
Stackars pinne har ett hemskt öde framför sig!
Den var tjock i ena änden, och smal i den andra, och POFF bara i skallen min: HARRY POTTER.

Allvarligt, det hände.
Sen började jag tänka ut alternativa namn på HP-serien (jag älskar HP btw...), kom fram till mer värdelösa förslag, men när jag surfad in på någon blogg så hittade jag ett liknande alternativ till mina mer värdelösa förslag. Det är om Serien skulle handla om någon annan än självaste Harry Potter (som btw aldrig varit en riktig tonåring, what happened with the finnar liksom??!?!?). Så, Snapes bokserie skulle heta:

1. Severus Snape and the year I had to keep that little kid safe from getting killed by a bewitched broom.
2. Severus Snape and the year I had to keep that little kid safe from getting killed by a book.
3. Severus Snape and the year I had to keep that little kid safe from getting killed by a former rat.
4. Severus Snape and the year I had to keep that little kid safe from getting killed by a disguised bad guy. 
5. Severus Snape and the year I had to keep that little kid safe from getting killed by his own thoughts.
6. Severus Snape and the year I had to keep that little kid safe from getting killed by the death eaters.
7. Severus Snape and the year I died trying to keep that little kid safe.


Så fantastiskt fin nostalgitrip jag tog, tack vare Fläckis och den där pinnen...

Längtan

Just nu sitter jag med en enorm längtan tilll:
  • Imorgon 14:45 då jag har tid hos naprapaten med Frugan
  • Tisdag då jag får komma tillbaka till skolan och alla vänner igen
  • Helgen för att fira käraste, underbaraste Junior som fyller 18! <3
Och jag sitter även med min kära argumenterande uppsats och skriver nonsens. Valde titeln:
Rätten att få vara en butter, grinig, skrikande och tårfällande tonåring ibland.
Vettefan om jag kommer få ihop en BRA text om det, men bäst att ge det ett försök?

Åker hemmifrån 12:34 för att vara exakt imorgon, då jag ska luncha med Frugan, sen då naprapaten. Så hinner plugga innan dess då jag ska lyckas ta mig upp 8........ Uppsatsen ska bli klar då tänkte jag! + Ska börja med EngC uppdraget också, för att sen kunna fokusera på restrerande skolarbete.
Smart va?

Nu: Inga planer whatsoever!

FINALLY

Åh jag sitter här med tårar i ögonen, projektarbetet är äntligen helt 100% KLART!!!!
Ni anar inte vilken lycka det här är för mig! Jag har kämpat som fan hela hösten med Ronja, skrivit och kämpat för att få ett slutresultat jag kan vara stolt över,
and I made it!
Jag sparade ner arbetet på ett usb, rusade upp på övervåningen och fick min gudfar att skriva ut det åt mig, och jag höll fan på att börja lipa när jag fick det i handen. Så fint ,
jag är så grymt jävla stolt över mig själv!
Vi fick det att funka, du och jag Ronja.
Fan vad vi är bra.
Du må vara en grinig kärring,
men jävlar vad jag älskar att ha fått möjligheten att jobba med dig!
<3 <3 <3 <3

Snart klar! *phew!*

Det tar på energin att sitta och skriva källförteckningar! Grymt jobbigt alltså!
Men blev precis klar med dem, innehållsförteckningen är klar och nu är det en 'fin' framsida som gäller. Sen skriva i loggboken vad jag gjort, och *poff*, skickas iväg till handledaren! :D

Känner mig så grymt stolt. Sen kan ju mina kära vänner som läser det här, höra av sig och hjälpa mig med en powerpoint-presentation som jag ska ha på redovisningen! :D

8 Januari 2012

Ja, Godmorgon på er!
SItter, nyduschad (jag har fått för mig att duscha varje morgon och kväll nu, inte av hygieniska skäl, utan av mysfaktorn?!?!??!
Jag har alltid undrat vilket planet jag kommer ifrån.
True story

Idag är det plugg på agendan! Ska bli klar med projektarbetet idag tänkte jag, sen fixa excel-listan för studentskivan (samt kolla vilka som inte skrivit på kontraktet), sen måste jag verkligen verkligen göra engC och svC!!!!
Och jajuste, jag har växtprov, krukväxtprov, samhällskunskapprov också som jag måste träna på. Helvete.

Om någon vill byta så är det helt okej med mig!! - ja om det innebär mindre arbete från min sida!

sömn

Säger bara såhär: nexusen kommer sättas på flygplansläge under nätterna hädanefter. K messade med mig fram till 2inatt!!!!!! Och jag wordfeudade också en hel del, usch varfööör! Är död idag, skit.

"Var kreativ :)"

Vilket fint sms jag fick av K va?
Gosh, alla som säger att jag är kreativ har FEL, jag skojar inte... Hahahha jag sitter här och stirrar på Nexusen och bara "whuuuut???!?!"

Han får nöja sig med en bild (no dirty here inte!), mohahah!

Haft en jättetrevlig kväll med gudföräldrarna + deras vänner, jättetrevligt verkligen! :D Bråkar lite med min stora dator, Mini är den enda vars internet fungerar (tippar på virus/trojaner hos stora datorn...). Projektarbetet går framåt, håller på med källförteckningen, och det blir AWESOME!

Ska strax krypa ner, bara säkerhetsspara allting på externa hårddisken, se till så att all tvätt är ordentligt hängd, badrummet (you know, the usual), sen SÄÄÄÄNGEEEEN!
Förlåt, en snabbdusch att skölja av sig innan sängen, har ju rena lakan = mysfaktor!

Three months to go!

Igår beställde jag hem koden. Koden för att kunna boka teoriprov och körprov!
Om tre, TRE (3), månader kan jag äntligen ha mitt efterlängtade körkort!!! <3

Jag ska dessutom alla teoriböcker av min vän Jullebulle, så det är pure awesomeness!


Är  hemma i Väsby nu. en tvättmaskin är igång, jag sitter och nyser och snörvlar mig (en rejäl förkylning på G anar  jag!) och vi ska tydligen ha gäster över på middag. Kul. Jag som tänkte låsa in mig på mitt rum för att plugga???
Blev btw ingen träff med K idag, cuz  det blev för sent ute på Dalarö + han är tränare i ett lag som tagit sig vidare i sin fotbollsturnering (något sånt i alla fall...). Så vi ses en annan dag istället, men om jag nu börjar bli sjuk, så kommer jag vara tvungen att ditcha honom IGEN?`
Ibland undrar jag var han däruppe vill mig, verkar bara som han vill sabotera i alla fall!

Nu ska jag sitta och fixa med mitt projektarbete, som jag förresten blev helt KLAR med igår. Så skönt verkligen! Men har källförteckning, framsida  och innehållsförteckning klar + jag behövde fixa det i word (har ju inte det på mini... bara på stora laptopen).



Change of plans

Okej, bilen fuckade totalt ur igår när Mami körde hem och hon VÄGRAR låta den lämna tomten. Papi vill inte köra med sin firmabil mer än nödvändigt så det blir snart hemfärd för mig. A kommer hit om några timmar, jag borde vara borta då. Tårarna känns i ögonen, men vill inte låta dem trilla. Inte än.

Time for bed

Nu är det sängdags för mig! Vågar inte pusha sömnen för långt bak med risk att jag förlorar den igen? Och imorgon blir det kanske ingen körning på söder då Yarisen (älskade lilla söta Yarisen) krånglade lite nu när Mami åkte hem! FAN! Jag som vill köra så mycket som möjligt ju! :'( aja det löser sig nog...godnatt.

Vampire Diaries s3e10

JAg har officiellt precis dött. Herrejävlar säger jag bara.
Mer Delena action åt folket, fast Ian Somerhalder kan gärna komma och pussa på mig!

Shit, jag behöver få tag på Bällsusen, men ungfan är på filmkväll, behöver skrika gråta svära ja fan allt med någon! Spricker snart!!!!! Ska försöka se The secret circle s1e10 (??) ikväll också, men Mini hackar när jag streamar och pallar inte tanka hem det... fast jag kanske borde det?

Aja, SHIT VAD BRA DET ÄR!!! SE VAMPIRE DIARIES!!!!


http://www.starzlife.com/20110526/nina-dobrev-and-ian-somerhalders-off-screen-romance/

Tror inte på det här, men my god vad awesome!

Projektarbetet

Sitter med mitt projektarbete just nu, tänkte skriva klart det förhoppningsvis idag, min handledare ska ju få det nästa vecka, så hon kan läsa igenom det och sånt. Det är ju bara en preliminär rapport, men jag vill fortfarande göra den så bra som möjligt nu?
Hajar ni?
Just nu är jag fast på resultat, det står att det är huvuddelen av rapporen, but fuck it, den är den kortaste delen? Min metod och min inledning är fan längre? efter resultat kommer diskussion, den kan jag ockås skriva megalångt på.
Vad är det för fel på mig???

Gosh. Skriver så bra jag kan, sen ska jag kolla över det en gång till, se om jag kan ändra någonting, sen skickar jag bara in det till min handledare, så får vi se vad hon säger! :D

Övningskörning

Mina fingrar är jättejättejättekalla verkligen!!!
Blir så varje gång när jag är ute och övningskör! Helt sjukt!
Men det gick bra idag, jag lever, blev för stressad (why god, oh god whyyy???!) igen och flippade ut lite, men hemvägen gick jättebra!

Pratade med Papi igår om när jag ska köra upp, så ska beställa hem koden för uppkörningsmockagrejset så vi kan boka tid om tre månader. Spänningen är oliiiiiidlig!!!

Nu ska jag ta och plugga vidare, men imorgon ska jag ut på Söder och köra (I hate you högerregeln) och sen kanske träffa K... hehehe ^^

Puss <3

Chasing Liberty

Ligger här i min FANTASTISKT sköna säng på Dalarö och är skitnöjd med livet. I alla fall just nu! Hehe... Har suttit uppkurad i soffan och kollat på "Chasing Liberty" och HERREGUDMINSKAPARE vad jag har dreglat och stidsat och pipit, han är så GRYMT SNYGG!!!! Bara för det kommer jag inte på hans namn...JO! Matthew Goode tror jag bestänt, efternamnet är korrekt i alla fall. My god vad jag bara SÅ ska se den filmen igen, helt klart min typ av film, true story!! I skallen på mig just nu: ska jag dissa hockeyn förr att få behålla min sömn och kunna köra imorgon? Eller ska jag kolla hockeyn och vara en zombie....fan svårt val! OM papi eller mami kommer upp och väcker mig kollar jag hockey, annars sover jag! :D

Morgan

Ligger på den rödaktiga mattan på Papis kontor och myser med Morgan! Eller ah, han tvättar sig just nu (fräsching, jag vet). Vi har käkat och sen lagat tvättmaskin vid Globen, ska åka hemåt till Dalarö strax, sen ska vi övningsköra!

Dygnsrytm

ÄNTLIGEN!
Det är party här i min säng just nu! Somnade vid typ halv 2 eller något sånt och sov fram till tjugo i tio!! Fattar ni hur lycklig jag är? :D :D :D
Dygnsrytmen är åteställd, weeeeeeeeeeehoooooooooooo!!!!

Känns mycket bättre nu när jag vänt på madrasserna också, nu är sängen inte lika hård, dock lika obekväm, men inatt alltså, jag sov som på små moln! <3
Känns så jävla skönt att vara utvilad för en gångs skull!!!!

Idag blir det till att sitta och ringa naprapaterna som jag och Frugan tänkte gå till, sen bege mig av mot älskade Dalarö <3



Denna obekväma säng...

Jag hatar verkligen min säng?
Den gnisslar för benen är lösa (för gängorna där skruvarna sitter har blivit nedslipade eller något sånt skit), den är för hård, den är för obekväm, min madrass är för liten.
Jag kan hålla på i en evighet?


Ska ta och bädda rent i denna hatade säng, för sen ska jag in i badrummet och borsta tänderna, kanske duscha *sniffsniff* JAPP, duscha också!
Det finns ju inget bättre än att vara nyduschad och krypa ner bland rena lakan????!

Imorgon ska jag ringa naprapaten som vi förhoppningsvis får gå till på måndag, och sen ringa Papi, för vi ska ut och övningsköööra!! För jag ska vara på Dalarö fram till lördag. Då bitterfittan A kommer hem och spyr hat-parfym över mig.
Jag har ju inget problem med henne. Åh vad det här är svårt!

JUSTE! Jag har sökt 3 jobb idag, den ni! Och fler ska sökas!

Naprapat

Det är ett nytt år, med nya möjligheter, men värken i min rygg kvarstår.
Har tänkt på det länge nu, att gå till Naprapat Högskolans Klinik, de är ju fan utbildade, övervakas av sina handledare och kanske kan hjälpa mig med min rygg? Har ju fittigt ont i den :'(
Försöker få med Frugan också, får se vad hon säger om det.
De har ju massage där också!
180/200 kr är inte mycket för en sån behandling?

Hoppas de kan hjälpa mig, för i så fall återvänder jag dit garanterat och får hjälp med ryggen, vad nu som är fel med den? :)
Har någon av er kära läsare gått dit, eller hört talas om någon som gått dit?
Kommentera gärna och berätta *nyfiken*

Allergi mot virus?

Precis vad kanske ALLA drömmer om så har jag, fröken Helen dårå, blivit allergisk mot virus.
HURRAY!
Nackdelen är att jag inte blir motståndskraftig mot dem, jag blir drabbad även jag, och därför reagerar jag så starkt på det viruset jag har i halsen.
Okej rörigt värre, vi börjar om.

Min läkare jag var hos skickade mig på halsprov #1 innan besöket, sen blev det halsprov #2 och halsprov #3 under besöket.
Domen lyder:
Du har en virusinfektion i halsen som du är allergisk mot, ät Ipren i 10 dagar så försvinner det

Jo man tackar. Häääärligt. VAFAN, hur kan man vara allergisk mot ett virus?!??!?!
Det är käre virusets fel att jag varit sjuk sen november månad också, för kroppen kan inte stöta bort det, därför har jag blivit sjuk som en allergisk reaktion............typ.
Vi säger så.....


Off to the hospital!

Vet att mina sjukdomsinlägg är det mest intressantaste ni någonsin läst!
Eftersom min hals är totally messed-up så var jag så duktig och ringde vårdcentralen. Nu jävlar ska jag bli frisk tänkte jag!

Sjukdomshelvete

Bara deal with alla svordomar, jag orkar inte med att prata korrekt längre.
Orkar knappt prata alls, so whatever.

Hade ju världens hosta några veckor innan jul (ni kan ju kolla tillbaka så ser ni hur hemsk den var!) men den försvann, istället fick jag små hostattacker då och då, som jag bara vill slippa.
Under nyårsnatten, som i inlägget en bit ner här på bloggen, så fick jag ju feber och huvudvärk. Alltid lika härligt!
Idag, när jag fan inte kunde sova, jo jag sov, men pissdåligt!!!! Så vaknar jag upp med en KLUMP i halsen. DEt gör skitont! :'(
Kan inte prata ordentligt heller, typ hes och jag måste pressa fram orden.
Kanske dags för mig att ta mig till vårdcentralen?

På köpet har jag och gudfar blivit beordrade att åka och storhandla. Jippiieeee...
När dagen är slut så finns inte jag, jag lovar och svär.

Shit, help me. I'm so gonna die.

Vad var det jag sa!

HELVETE. Jävla skit. Somnade nog strax efter 7 och sovit pissdåligt, men SOVIT, sen bestämde min blåsa att jag var pissnödig (great...) och nu kan jag inte somna igen!!! Klockan är för i helvete kvart i 3!!!!! :'( Jag hatar min säng, jag hatar mitt liv. Just nu hatar jag ALLT så deal with alla svordomar!

Helens godnattstund

Nu har jag fått nog mer eller mindre.
Sitter här i min säng och intar min middag - Nudlar och prinskorv. mumma!

Tänkte kolla på någon/några filmer så jag fördröjer sömnen lite till, vore inte så toppenkul om jag vaknade vid 4-5 imorgon?
För er som ville veta så spillde jag precis ut massvis med nudlar i min säng. DOH!
Gud vad jag är trött nu, vad jag hatar min säng för den är så obekväm och vad jag längtar efter att få sova!
Käre papi ringer/smsar vartannat för att se till så att jag är vaken. ENligt honom ska jag vänta till 7(!!!!!!) innan jag går och lägger mig = aka jag kollar på film!

Om det blir fler inlägg idag vettefan, kanske något inatt om jag inte kan somna, men annars så smyger jag in här imorgon igen! 
Puss på er


fröken piggelin.........NOOOOT

Har precis pressat i mig ett äpple, Granny Smith som vanligt. Nu börjar det göra lite ont i bröstet när jag andas, vafan är det här?! Ingen feber i alla fall, men jävlar vad trött jag är! Några tips på bra filmer som man kan ligga och dega framför? <3

Snark

Jag sitter på kölsgolvet och försöker hålla mig från att somna. Fan ingen sömn inatt!!!! Kröp ner i sängen halv 6 imorse, sen ringde pappa vid 11 och väckte mig så jag har chans att somna ikväll! Längtar till 4-5 då jag får gå och lägga mig! Värker som fan bakom ögonen och i huvudet för jag är så trött! Blev inte mycket plugg idag inte heöler, orkar helt enkelt inte. Usch

Hatfaktor

Allvarligt talat. Min fina 17" från Fujitsu siemens håller på att ge upp för alltid. Viöle inte starta på över en timma inatt, och nu fungerar inte internet längre. Jävla pissskit! Jag som behöver den till alla skolarbeten ju! *morrmorr*.

Still sleepless

Efter många panikattacker under kvällen angånde SM och skit jag inte vill gå in mer på nu,
så har jag inte kunnat somna (igen).
Gick in på Bellas blogg och hittade detta underbara quiz som jag självklart gjorde!!
www.thefandom.net

Puuuure awesomeness!!

Peace and Love

Jag är ingen festprisse, eller jo, kanske, lite?
Men ingen som hänger på krogen varje helg i alla fall, men musik gillar jag. Något som Peace and Love bjuder på varje år! 
Har i år ansökt om att bli funktionär på festivalen uppe i Borlänge (granne hos käre Bällsusen!!) och hoppas nu att bli en av det gänget! :D
Håll tummarna nu kära läsare?

Har btw kommit hem till Väsby nu, efter lite Pizza och Bananasplit med min syster, mycket trevligt! Dock failade jag hårt inne på PizzaHut när jag skulle betala:

Servitrisen: "Ska jag ta allting på det här kortet?"
Jag: "Ja tack" *Går 2 sekunder...* "NEJ, vänta, bara det som står på kvittot!!"

Kan ju tilläggas att min syster dog av garv, det gjorde även de vid borden runt om....

42° feber är en PERFEKT början på året!

Tja, året slutade/började inte så värst bra i alla fall. Hade ju enorm huvudvärk under gårdagen som kom och gick, drack lite alkohol (sa alltså nej till en hel del!!!) Och FRÖS som bara den! Jag hade solklart feber. Under tolvslaget hackade jag tänder, gick sedan in och kände mig jättevarm fast jag frös som fan!
Papi gav mig en kram och blev jättechockad av hur varm jag var....då jag skulle få låna Ts säng behövdes den bäddas med mina lakam, men Papi ordnade det, sen kröp jag ner.
Tårarna bara rann, febern var högre än någonsin, och Papi var jätteorolig för mig.
Lyckades tillslut somna och T hade tydligen smygit in i rummet för att byta om -då låg jag och hackade tänder och grät floder. Så Papi hade kommi upp, tagit tempen på mig (42° DEN NI!!!) och tvingade i mig två Alvedon, samt funderade på om han skulle ta av mig mitt täcke! Men det fick jag behålla i alla fall!
Sen har både han och Mami tydligen kommit in till mig under natten för min feber var ju allvarlig! Den sänktes dock med 3° tror jag de sa, så jag fick sova till halv 2 idag.
Febern kom tillbaka, likaså huvudvärken, men övergick sedan till ENORMA svettningar. Jag simmade bokstavligen, så strax innan middagen (jag hade endast druckit en kopp te under dagen, ingen mat för mig inte!) Så blev det duschen för mig - sen mat! Mår betydligt bättre nu, men har yrsel när jag står upp, annars mår jag bra, och hoppas på att 2012 blir mitt år! <3

RSS 2.0