Såna där kakor, rån och god citronkräm

onödig skoldag idag tycker jag, Sämst helt enkelt. Och Lillebror mår inte bra, inte bra alls! Och jag kan inte hjälpa honom, känns inte bra ett dugg det heller!!

Sitter just nu, har suttit här i en timma, och förösker plugga, åtminstonde börja med uppsatsen till EngC.
Ingen vidare framgång kan jag tala om.

Pratat med Papi i tele idag.. kom underfund med att jag inte kan åka ut till älskade underbara Dalarö på flera helger :'( Började nästan gråta minsann!!!! Men ska försöka pallra mig dit en söndag, typ i helgen? För att få köra och kramas lite. Saknar dem faktiskt! <3

Nu sitter jag här och jag känner verkligen hur min påse med kakor ROPAR på mig att ta en till kaka. Snart mår jag illa... take them awaaaaay from meeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

Tänkte göra ett separat inlägg om 100MONKEYS konserten snart, när bilderna är vattenstämplade!

Etthundra apor i det kalla huset

Sitter på på pendeltåget mot Årstaberg nu, ska därifrån irra mig iväg till tvärbanan och Mårtensdal?! Vann ju bilbetter till 100monkeys som spelar på Fryshuset ikväll, ska bli skönt att tänka på något annar sant lyssna på BRA musik! Vet att min vän Becca vill se dem, så kommer vara gullig att fota åt henne :D Fett nyfiken på vilket förband det är....dör av nyfikenhet verkligen!!! Skriver nog något sen. Eller något.

Kära (hatade) mattelärare

"Detta mejl är inte trevligt, inte grammatiskt korrekt, helt på svenska, eller fritt från svordomar, men det är sant. Det är vad jag tycker och tänker och jag ber om ursäkt för påhopp, men jag som elev har rätt att säga vad jag tycker och tänker, och jag som elev som ska tenta av MatteB om 17 dagar behöver känna mig redo, vilket jag inte gör för fem öre. Och nu jävlar ska jag klara kursen."

Kanske är aktuellt för ett besök hos Rektorn på tisdag när jag kommer tillbaka till skolan. Kanske är dags att detta får ett slut.
Att jag som är 180cm lång ska väga 64 kg pga en matematikkurs är sjuk! Att jag ska behöva lida av magsår, sömsvårigheter och konstant stress är också sjukt! Att man inet ens ska få den hjälp man behöver efter 1½ år i kursen är bara fångt.

Jag står för det jag skrev till henne, jag vill inte leva såhär längre, kan det inte bara sluta?

Gymnasiemässan dag1

Helen + skavsår + 14-19 pass + gymnasiemässan = helen + barfota -> perfekt

Det där var min eftermiddag på gymnasiemässan, lite stensättning och barfotalekande i sandlådan förekom också! Imorgon blir det till att ta hand om kungspytonen Gucci, och på kvällen ska jag med på Julbord. HÄRLIGT!

Vår rektor <3

Vår nya rektor är ju bara för underbar!
Hahaha, sure jag har lite agg mot honom, men det har jag mot alla typ?
Idag drog jag och resten av gymnasiemässe-gänget till det "nya säby", alltså dit skolan ska flyttas, och tja... lite pros men mest cons kan man säga.
En mörk, ful, tråkig tegelbyggnad som skollokaler med sämre toaletter än vad Säby redan har nu? Yiieeses!

Det underbara med det hela är att vi är tre bilar som åker, två bussar och rektorns bil, vi åker med Steffe i  moderna bussen, husmor kör gamla bussen och rektorn kör rektorns bil. Enkelt.
Sen ska vi ut på Järvafältet och Bög's gård (en av de "nya" lokalerna för hundträning...), och då kör husmor vilse för hon tappar oss, rektorn kör på upprepad helsträckning och STANNAR på busshållsplats, samt ställer sig utan blinkerns i väggrenen?
HAHAH gud vad kul vi hade i Steffes bil! Satt även och kommenterade hur mycket fel han gjorde, så han lärde sig lite mer. Sen så bryter Rektorn mot lite trafikskyltar och skit, det är ju hur enkelt som helst!

Sen ska jag och piff&puff få skjuts till Rotan för vi skulle hem och ska guida Steffe från Häggvik till Rotan, vi säger åt han att köra upp på E4N, medan Tussen (lilla älskade Tussen det var fel väg!) skriker "VÄNSTER" så vi kommer ut på E18N... så vi fick åka till Kista istället.

Underhållande dag med andra ord!

Känner mig busig....

...för jag sitter på golvet och pluggar trädnamn (prov imorgon) och käkar en frusen lussebulle! MUMS!

Kan glatt tala om att de smakar supergott och mycket mer saffran + de räcker längre! :D

Utgång 2x+1

Nu undrar jag hur jag ska ha råd med allt?

Utgång med Fru, Utgång med Kusin och julbord med pappa (som pröjsar) men är samma kväll bjuden på 18års-partaj i Täby?
Någon som är villig att offra sig och mata min plånbok med lite mer kosing? Någon?...............





Tydligen inte :'(

Vart tog mitt liv vägen

1) Efter det som hände i februari trodde jag inte att jag kunde få tillbaka mitt liv.
jag hade fel

2) i början av åk3 i gymnasiet så sa jag "I can do this, jag har startat om på nytt nu!"
Well, det hade jag ju.

3) Med två distanskurser, övrigt plugg, Yrkes-SM och körkort att göra så känner jag mig väldigt överarbetad.
Den enda rätta saken jag sagt idag.

Och nu sitter jag här och frågar mig själv hur jag kunde låta det här hända, jag tar ju för fan själv ifrån mig mitt egna liv?!

Effektivitet är mitt mellannamn

Nej nu skojade jag bara med er, jag har två mellannamn :)

Sitter på golvet i mitt rum, ett stökigt sådant sedan Bällsusen varit här (saknar dig gumman), och har matteboken uppslängd på basen och plugar gärnet inför tentan den 14 december med dans-musik på högvolym!

Helen <3 Bas

Tog bara en liiiiten paus (på sisådär 2 timmar..) från pluggandet, men nu kör vi igen! Imorgon blir det samma sak där med! Wopwoop!

The fun is over

Om en halvtimma går jag och Bällsusen ut genom ytterdörren. Beger oss mot centralsttaionen där hon ska kliva på ett tåg tillbaka til Falun.
Det har varit så underbart härligt at ha hene här i 5 dagar, vi har gjort så mycket men ändå så lite, fattar ni?

Det är sjukt vad jag gillar den här tjejen!

Vi har sett Breaking Dawn part1 2 gånger under premiärveckan, vi har garvat åt samma saker, käkat en jädra massa onyttigt i min säng, plöjt igenom en drös med Vampire Diaries avsnitt från säsong 1 och vi har haft det kul!
Och nu åker hon...

Känns lite sad men vi ses snart igen, och vi har lika kul via Skype, så ja...men ändå?
Känns alltid som en bit saknas när hon inte är här?

Nu ska jag granska mitt rum (som var städat i onsdags när Bällsusen kom), och se till så att hon inte glömmer någonting!

Stadsbiblioteket

Woophidoo!
Alltså igår. unbelievable! Hahah gud så vi flummade runt. Och idag är en heldag på stan planerat, med besök på stadsbiblioteket för att lukta på gamla böcker och Bengans för att handla lite skivor, oh mat såklart!

Nexusen är lite kidnappad av och till av BallenBus...vet inte om jag gillar det eller ej, hon spelar ju mitt "Unicorn Dash" (kärlek!! <3), hahaha, nej men nu ska vi borsta tänderna (viktig info detta!) och sen blir det mot stan!


Sen går vi i tankarna om att gå och se Breaking Dawn part1 imorgon, mohahaha! ;D

Galenskaper på G!

Sitter med BallenBus i sängen, alldeles nyss var det sängarNA, hahhaa, herregud, hon är jättetrött, det är väl jag också, men hon är weird, seriously?
Ändå frågar hon mig vad som är fel med henne?
Nej skojar bara.

Hade nationellt prov i SvenskaB idag, det gick bra tror jag! hoppas inte jag har lullat bort mig för mycket bara... BallenBus satt på Tusens rum och kollade serier på datorn.... Sen efter skolan (vi slutade ju) så stack BAllen och jag till kallhäll, handlade onyttigt, en massa onyttigt!!! för 208kr, jämnt och fint.
Bra bra.

Nej nu ska vi tydligen käka daim-tårta, mumma!

15-11-11 Tagga!

Hallå där alla bakom sina skärmar, kul att fler hittar hit?
Känner att jag är fett dålig på att uppdatera er, men skyller på att det inte går att uppdatera enkelt och smidigt från en Android telefon.

Har haft en bra dag i skolan, dock så har inte mitt lock för högra örat lossnat ännu, hur ska detta gå? Känner mig så döv, efterbliven nästan?
Nu är jag hemma  och har plockat in all min tvätt som jag tvättade igår, det var MASSA strumpor i den, jag skojar inte? Hur länge sen var det jag tvättade egentligen?!

Håller på att städa för fullt i rummet just nu, Bällsusen kommer ju hit imorgon!!!! :D Nästan en hel vecka är hon här, 5 dagar faktiskt!!! Vi börjar med att gå på bio imorgon, Breaking Dawn part 1!!! Sen får vi se vad vi hittar på, inget är bestämt faktiskt!

Nej, nu ska jag ta och fixa till skrivbordet lite, och byrån, alla dessa viktiga papper som jag lägger där, hur smart är jag egentligen?
Aja, Bällsusen om du läser det här, så inse hur mycket jag anstränger mig för din skull?? :D

The Hunger Games

Ja  jag är verkligen värdelös på att blogga.
Jag är även värdelös på att hålla tillbaka tårarna.

THE HUNGER GAMES trailern är ju helt fantastiskt fenomenal?!?!??! Alltså gud vad  klockrent de har fått till den, så jävla perfekt. Jag gråteR? 23 Mars kom nu?

Helt meningslöst inlägg, men kolla in trailern, så underbar!!!!! <3

På onsdag kommer Bella, tjohooo!

Middagsdejt!!

Hej bloggen!

Jag är lite smått stressad, fingararna bara flyger över tagenterna här på datorn (stackarn, han är ju lite trög också så det ser megakul ut när bokstäverna tittar fram en och en, hihi). Min buss går 17:03 in till stan, ska ju på middagsdejt med systrarna Joelsson, taggad som fan!
Dock stressad....

Har hunnit vara inne på banken och till vårdcentralen idag! Fixade mitt studiebidrag (morr!!!) och betalade en skuld till kära gudföräldrarna, sen på vårdcentralen tog jag influenca vaccinet. Nu hoppas vi på att jag håller mig frisk i vinter!!

Oj jävlar! Nu ringde telefonen, måste fixa mig det sista nu!

Tjingeling!

Dead man walking

Godmorgon folket!

Som vanligt vaknar jag halv 6 på morgonen och kan inte somna om... och idag har jag ju lyckats få till en suverän sovmorgon!!!! Vad är det här för liv jag lever egentligen?

Usch. Menmen! Dags att göra en kopp te eller kaffe, har fortfarande inte bestämt mig än, och käka frukost, och göra klart svenskan så gott jag kan! Det måste in IDAG.... "senast kl12 på torsdag".... ja men tjena, då är jag på Gillinge.

Åker till skolan, tränar på träden vi har, pratar med min handledare på projektarbetet, sticker till Väsby, vaccinerar mig mot influensan, fixar bankärenden, och sen är det middag med systrarna Joelsson!


Sniff sniff snörvel

Det här är helt sjukt. Sitter och sniffar för luft med näsan, och ja, ni läste rätt, sniffar, och så snörvlar jag också. Det var ju mindre fräscht...

Ska ta och hoppa in i en varmdusch (oh thank heaven!!!) och ta nässpray, vilken bra ide jag fick eller hur? fast innan ska jag slänga in vetekuddarna i micron, lägga in dem under täcket och SEN duscha.

Man får ju inte vara dum!


Mobilblogg helvete.

Vet ni vad?!

Jag hade världens sug att blogga idag, mitt på dagen, flera inlägg, whatsoever liksom. Men finns det en blogg.se-app för Android?
Nej.
No me gusta....

Istället valde jag att hoppa i lövhögar på skolan och njuta av hösten. Sug på den ni blogg.se!!!!

Håller typ på att bli rejält förkyld? Helt sjukt! Näsan är helt täppt, hostan är  halvt tillbaka  och jag har feber, FEBER?!?! Vet inte hur ofta jag haft feber de senaste veckorna alltså..... -.-'

Juste!!! Måste tilläggas!!!
Min käre 'lillebror' är tillbaka från USA
AND HE BROUGHT POP-TARTS TO ME!!!!
Men den jäveln la dem i fel väska....så de är i strängnäs nu. wtf!?! Och han vägrar säga hur många det är!
that evil basterd.....


Nej, nu ska jag poppa musik, nysa, gråta, och plugga lite. Skum blandning? Jupp!

Saknade, älskade Nexus

Det många inte tror om mig är att jag kan bli beroende av någonting. Alltså verkligen hypa ur när jag ser saker och ting, eller krampaktigt hålla fast i saker....
Det är ju så att jag älskar min telefon. Känner mig så naken utan telefonen och nu när jag fått tillbaka Nexusen efter andra reparationen (idioterna på Media Markt hade ju sönder den...) så släpper jag den inte!

Hämtade den efter skolan idag, och startade den direkt när jag kom hem, hux flux så sitter jag fastklistrad vid telefonen och fixar mina appar, utseendet och allting.

Hej mitt mellannamn är hopplös?

Har så grymt mycket plugg, men har jag gjort någonting? Nej.
Istället har jag suttit och tagit hem en megabra foto-app till Nexusen, så jag får fett snygga bilder när jag redigerar dem! *happyface*...hehehe. iPhone har ju 'instagram' men det finns inte för android...those basterds! Samma sak med blogg.se-appen, den finns också än så länge enbart för iPhone -.-'
Segt läge. 


Blogg-renovering

Bloggen var först bara tillfällig, men nu har jag bestämt mig för att behålla bloggen. Den blev min lilla dagbok som jag försvånandsvärt delar med en hel del människor dagligen? Thank you people!

Men måste renovera den lite... känns att mina kategorier är lite knasiga, och jag vet inte riktigt vart jag ska sätta alla inlägg, men det är ju något jag ska ändra på!

Idag hade jag världens tjockaste, festaste, fulaste vägg uppe för omvärlden, jag lekte stark och glad, men inombords var jag jättesvag och tänkte hela tiden på min fyrfotade vän. Hade ett prov inför körkortet för motorsåg, och det hade jag inte tränat på ett dugg, men känns som att jag klarade det ändå....förlorade tankarna lite när jag väl sågade också, så blev lite snett men jag blev helt klart godkänd, det känns bra det!
Trädet föll ju rätt liksom...

Men just nu, denna vecka har jag tonvis med skolarbete, jag skojar inte! Har så sjukt mycket att göra, jag bara måste bli av med skiten snarast!!
På det ska ett möte med studentkommitén och elevrådet dras ihop. Har varit världens sämsta ordförande känner jag!
Och fixa massa listor, kontakter, ja gud vettevad. Behöver en stor whiteboard tavla egentligen där jag kan skriva upp saker :O

Nu ska jag fundera på massa grejer också:
vart jag ska bo efter studenten
Vad ska jag göra efter studenten
Vad vill jag göra
Vilka betyg strävar jag efter
Vad vill jag med mitt liv?

Tror jag går och gömmer mig under en sten ett tag.

A broken soul and a splattered heart

Igår åkte jag hem från Öland, tillbaka till älskade Stockholm igen, det tråkiga är att Geisha inte är med mig hem.
Hon är fortfarande fast kvar hos mamma och syster... :'(
Har haft en underbar vecka med min gris (syster+ mamma), var så skönt att träffa henne igen!!! <3

och jag vet. det är BARA en hund, men för mig är det min allra bästa vän, jag klarar mig inte utan henne!

Satt och hyperventilerade och grät timman innan min buss gick, tårarna bara rann och jag bröt ihop totalt.
Sen säger mamma:
"Helen jag måste fråga en känslig fråga..."
Jag:
"hunden stannar här i lägenheten."

Jag skulle inte klarat av att kliva på bussen om hon var med. Klarade knappt att göra det när hon var instängd i sitt rum.
Rummet som jag stängde in henne i och sa:
"Matte kommer snart tillbaka hjärtat, snart tillbaka, vänta här så länge".

Jag känner mig så hemsk. Satt större delen av bussresa och grät, det var helt sjukt. Är fortfarande surrealistiskt!
Hon skulle ha det så mycket bättre hos mig, men nej hon är fast å¨Öland med folk som inte gör allt för hennes bästa.

"det är bara en hund"

Jo men tjena. Hon är MITT allt! <3

image description
Tillsammans är vi två, tillsammans är vi så starka som vi kan bli.
Jag älskar dig <3

RSS 2.0