2012 måste bli bättre än 2011

Ca 45 minuter kvar av 2011. Vi har öppnat 2 av 3 champagneflaskor och jag har seriöst VÄRLDENS huvudvärk. Nu tycker jag att vi tar steget till det nya året, året då det är skottår, året då jag tar studenten och får verkligen bli MIG med vänner och familj omkring mig! <3 GOTT NYTT ÅR KÄRA LÄSARE!

the feeling of being hated is the greatest of them all

Som vanligt på dalarö, men kul att känna sig så hatad som man tydligen är. Tjingel.

Dalarö

Väskan är packad, känslorna är helt upp och ner, bussen går fem över 12, jag längtar <3 Nyår på Dalarö med bästa familjen, hoppas bara det blir lika avslappnat som alla andra gånger, det är det jag är mest rädd för, att allt går fel. Det mesta tack vare As problem med mig som INGEN vet vad det är för någe. Så bra! Nej, nu ska jag släcka alla lampor, klä åå mig ytterkläder och gå till bussen! <3

Monopol<3

Hej, idag vaknade jag typ halv 12, och var fortfarande full. Att spä på fyllan mer med 3 öl kl.4 på morgonen visade sig inte vara en särskilt bra ide.

I'm just saying

Så GRYMT KUL vi hade det igår!! Det var det nya "Monopol- Här och nu", det där när man har kort och kortläsare och skit, handlar med miljoner osv. Vi körde ju med ränta och skit, lån jag kommer fan inte ihåg allt? och ölpriser!
Vafan, en öl för 5,5miljoner, någon?
Vi valde att ge upp monopolet för G och M var tvungna att dra. Slutade upp med att vi sitter och kör ölspel, saning och konka samt 'jag har aldrig', som ensam tjej så utnyttjades man en hel del, eller ah, ni fattar. Jag var inblandad i typ alla 'konka' i alla fall!

Haha helt klart värt det, sen slaggade jag och Junior hos P som vi var hos, för vi ville fortsätta supa (hehe). Jag utnyttjade min rätt som tjej och tog en plats i dubbelsängen, på ett villkor att P fick sin sida av sängen (vilket han fick... halvt i alla fall). Det var supermysigt för vi låg och höll om varandra och hade supermys. Tydligen när Junior hade vaknat så låg jag och sov (finally!) i Ps armar...den jäveln fotade.
Måste tilläggas att P är to-die-for allvarligt fan. Jag ångrar inget!
Skulle på mellandagsrean med syster min, jag mådde ju bara så INTE bra!!! Var fortfarande full, coh jag mår illa när jag är full, så roligt sällskap var jag kanske inte? Men blev nykter och symptomfri vid typ 3-4någongång. skönt.
Kommit hem, käkat nudlar till middag (står fan inte ut med vanlig mat dagen efter kan jag tala om!)
Imorgon ska jag sova, ja ska faktiskt lägga mig nu... och sen fixa mitt rum inför nyår (Så att Ronja kommer in under min säng, bort från alla raketer) sen åker jag till Dalarö!! (Där det btw är strul igen mellan mig och A...wtf is wrong with that girl??!!?)

Lila hår?!?!

okej. Andas. Mitt hår är LILA nu efter tvätten. Jag gråter allvarligt snart? Vafan?

Update
Det börjar skifta mot brunare ton nu när det torkar phew liksom?!

Monopoly!

Tja!
Sitter här, nyduschad (jag vet att ni ville veta), och funderar på om jag kanske, bara kanske borde ta och göra mig iordning för monopolkvällen som Junior släpar med mig på?
Det lär bli en jädra massa bärs alltså!!! haha!
Ska liksom in till Stadion (god, please guide me to the right station) och där möter han upp mig, ska slagga hos honom sen också. För det finns inte en CHANS att jag åker hem till Väsby själv liksom? Hahaha, sen lär man vara rätt så påverkad också, hehehe!

Nejfan. Kläder. VAD HAR MAN PÅ SIG?!
Glömde jag säga att jag är ensam tjej där? Eh nej, tydligen inte. Och vi ska käka tacos inan, så vitt är bara att glömma! Och imorgon blir det mellandagsrea med syster min...tydligen?

Aja. Alltså kankse det blir en uppdatering ikväll eler imorgon under dagen, annars blir det när jag kommit hem. Internet på telefonen strular ju lite (morr på nexusen alltså!).


Born at midnight

Idag har varit VÄRSTA slappardagen för mig! Klev upp halv 12, åt frukost, kröp ner i sängen och läste. Tjugo över 5 idag klädde jag på mig (ansågs inte acceptabelt att äta middag i morgonrock?!?). Har läst ut min ena bok (på 400sidor) den hette just "born at midnight"- c.c. hunter. Riktigt bra bok!!! Såg sen i slutet att jag kunde köpt uppföljaren samtidigt, men gjorde det inte?! Hur smart får man bli??! Nu ska jag krypa ner i sängen igen, och läsa "silence"-becca fitzpatrick! Au revoir peopleee!!

Filmkväll!

Sittee uppkrupen i soffan med mina gudföräldrar bredvid mig och vi kollar på film! För en gångs skull sover de inte heller, utan det är riktigt underhållande att kolla! Har sett klart "knight and day" för ett litet tag sen, just nu ser vi på "a-team". Lyckad kväll med andra ord! Var ju btw inne i stan idag, hade det dundermys med Junior, inhandöade två böcker förresten, så lycklig :')

Försvinner från verkligheten...

...och in i mängderna av folk i mellandagsrean!
Jag och Junior (även förut kallad le boyfriend = it was a joke people) ska mötas upp i stan om typ en timma och handla upp hans presentkort på Dressmann samt mina spenderbara 400kr kanske... Och så ska vi prata en del, vi båda behöver det i guess.

Status från igår: Känslorna och tankarna finns fortfarande kvar, inte kul det här.

Ett stort tack till älskade Bällsusen som messade och undrade hur det stod till med mig också. Kan glatt meddela att Lillebror messade med mig i kanske 40minuter och fick mig på bättre humör <3

God Jul.....eller?

Nu är julafton förbi. Jag hade det verkligen underbart hos Tussen och hennes familj, allvarligt. Det är ju inte varje dag man får ett verktygsset som är lila?!?!??!
Nu när jag är här hemma i Väsby igen började jag fundera. Verkligen truly fundera.
Hela tjocka familjen är nere på Öland och firar jul, känns som jag missade någonting faktiskt, men det är fortfarande en del av mig som inte vill ner och träffa dem igen. Och veta att jag blir så ledsen?

Men jag har varit känslokall hela julhelgen nu. Skojar inte. Jag har skrattat och gråtit med Tussen, men aldrig haft några julkänslor, inte ens när jag kollade på Kalle Anka?
Det känns så fel att ha varit ensam, allts¨å inte bokstavligt talat, med mina tankar och känslor. Jag har inte kunnat dela med någon?

Och sen att min gudfar vid matbordet utbrister mindre finkänsligt: 
- Känns det inte fel att kalla M och J för Mami och Papi? De är ju inte dina föräldrar?

Självklart kom tårarna, för hans mening var dels att provocera så att jag verkligen tänkte igenom svaret, men jag vet inte om man kan säga såra också. För det sårade mig att höra det. Mami och Papi är min extra mamma och pappa, det vet min biologiska pappa om. De är en familj för mig, och att höra att jag inte ska kalla dem det av en helt outsider kändes inte helt okej. Vår trevliga dagen-efter-julafton-middag-med-rester var inte så trevlig längre.

Jag ville bara sjunka genom ett hål och försvina igen. Februari drogs upp till ytan igen. Känslorna, alltet. Fan.
Gick efter maten och borstade tänderna, kröp ner i sängen, läste ut min bok jag fick i julklapp, och gråtit. 
Jag vill försvinna in i mitt skal igen.

God Jul

Kröp precis ner i sängen för att sova några timmar den här natten också. Idag är det julafton och Tussen fyller år idag! Har haft fullt upp i huset med att städa och fixa så har struntat lite i bloggen...och idag struntar jag i den också, det är trotsallt jul! <3

Jul<3Nyår

Usch vad oeffektiv jag har varit idag?
Eller ah, var ju hos tandläkaren och sånt, men annars? Inget mer, skulle nog städat rummet kanske?
Men tydligen får vi gäster här ikväll.... så den möjligheten sket sig...
-Imorgon är jag uppskriven på värsta schemat! HAHA! Ska städa hela bottenvåningen + plocka och fixa + städa badrummet. Easy shit.

Pratade med Papi i telefon också, firar troligen nyår på Dalarö <3 Längtar!!
Nu ska skinkan griljeras, men jag slipper göra det. hihi! :D

I survived

HEMMA!
Fifan. Det blev blod, svett och tårar - bokstavligen!
Hade dock inget hål i tanden, så är överlycklig!!! :D
Problemet är att jag gnisslar tänder...när jag sover... och pressar min käke för hårt, så mina tänder är fulla med minisprickor, därav att min framtand förlorade ett hörn...
Det var ju inte så värst kul att höra.
Så nu ska jag utföra en liten gymnastikövning varje kväll och morgon för att min käke ska bli avslappnad, HÄÄÄRLIGT! 
Och tandstenen, usch på den! Hon skrapade i alla fall snällt bort den, men tårarna kom, blodet rann, och jag svettades som en tok.
Jag vet att ni vill veta allt det här.
Men är somsagt hemma nu, ätförbud i 3 timmar, ska inte äta hård mat (hej då knäckemackorna och hårda godisar!) helst och borsta tänderna 3ggr/dag. WOHOO liksom.

Jag som är hungrig nu....

Skräcken kommer krypande

När jag var liten fick jag alltid bokmärken av min tandläkare, jag hade flera samlarböcker fulla med bokmärken. Det var kul, och jag har aldrig varit rädd för käre Tandläkaren tack vare det?
Men jag ska dit imorgon, och allvarligt talat vill jag inte det?
Varför ringde jag och bokade tid för? :'(
Ni vet den där hemska kroken de använder för att känna så att varje tand sitter fast?
Well, I can deal with it... men när de använder den för att skrapa tandsten på mig har de gått förbi en gräns. Jag sitter och krampar, hyperventilerar (så gott det går), svettas som en tok och har världens panik.
Det är inte okej.
Satt och googlade tandsten, ja för det är det jag har. Min diagnos är "Grov tandsten trots sin ringa ålder, sitter hårt både på tand och tandköttsficka"..... De ska använda ultraljud på mig egentligen, men gör idioterna de?!?!?! NEJ.
De använder den äckliga, fruktansvärda (true story alla tandläkare!!!!!!) krokjävlen!!!!
Jag går alltid blödandes därifrån, ibland har tårar fällts under besöket också.
Alltid lika jävla kul.
Ska prata med min tandläkare imorgon, för jag kommer få panik, igen, som vanligt. Och jag blir ALDRIG erbjuden bedövning, för jag är "vuxen".... jävlahelvetesskitäckel!
Det är de här stunderna man önskar att man var liten och inte hade några problem alls att bry sig om.

Ni ser de två nedersta helvetesredskapen? Det är de förjävliga krokarna!!

GRATTIS

Vi måste ju ta och säga Grattis till min kompis JulleBulle som klarade körkortet idag!!!!!


Hädanefter blir det:
Taxi
Fyllechaffis
Allmän skjuts
Musikdunk
Willys-turer
Många skratt
ev. övernattningar
Ocj självklart
SOPPATORSK

Grattis Jullebulle! 

?

Jag vet inte riktigt. Dagen har gått förbi i ett blur alltså. Ja det blir svengelska, deal with it. Grytm mycket tankar i skallen som far runt, och jag kan inte ta bort någon eller sänka farten. Snart lär jag få huvudvärk också, ser inte fram emot det!!
Usch. Har i alla fall hunnit fixa julklapparna till gudföräldrarnas föräldrar... eller nästan i alla fall! :D Gjorde chokladkola-nougat med limesmak! :D
Nu hoppas vi bara på att de gillar det!
Vill att det ska bli lördag, så jag kan få öppna mina julklappar jag har här hemma, och åka till Tussens paradis där jag kan förlora mig själv och slippa tänka.

Tandläkaren

...ska jag till imorgon klockan 11:00.
Känns faktiskt bra det här, att jag tog steget och ringde och bokade en tid så jag slipper lida med det där hålet i tanden under julhelgen? :)
Så nu - medan jag ändå sitter här i badrummet med datorn - ska jag ta och rengöra käften riktigt jävla ordentligt, för det lär bli tandstensskrapning också! :'(
I'm gonna die when that happens!!

Tankar

Klockan är 02:41 när jag börjar skriva det här.
Jag gick och 'la' mig vid tolvslaget, men inte har jag somnat inte.
Jag ligger bara och tänker.
Har fått höra av en viss person när vi var helt ensamma att den tycker om mig, jag tycker om den personen också. Älskar den personen, men så säger den "jag tycker nog om dig mer än vad jag borde".
Det slog slint i skallen på mig, för det går bara inte? Alltså, dundermysigt och jag trivs, känner mig trygg. Men det är FEL.
Eller så är det bara jag som tolkar fel? Fast det tror jag inte, för jag var där, jag vet vad som hände, och jag vet vad som sas. Gud, varför nu, varför egentligen? Det kan förstöra allt jag byggt upp?
Helvete.

Klockan är nu 02:47, jag ska nog inte ens skriva mer.

Jul hos Tussen!

Jag är hemma i väsby nu för er som ville veta

Bestämde mig idag att det blir julaftonsfirande hemma hos Tussen m. familj! För det är redan planerad en utgång då Tussen fyler 18 på julafton! :D

Ska bli rätt skönt faktiskt, och pappa ska sätta in pengar på mitt konto (kärlek! <3) så jag kan faktiskt ha LITE kul! :D
Sen får jag ju lönen från assistansjobbet också, dubbelpott liksom? :D :D
Har fixat julklapparna till gudmor + gudfar+ deras son, känns grymt bra! Tussens födelsedagspresent + julklapp också klart!! Och imorgon ska jag fixa plus-far och plus-morföräldrarnas julklappar (äppelmust från skolan samt konfekt!) samtidigt som jag är hundvakt.
Min käre Schweizare försöker dra med mig ut imorgon... är GRYMT sugen på det faktiskt!! men vettefan...

-ska nog gå och norpa lite till choklad från gudfars godiskorg han fått från jobbet (hehe) och sätta mig här vid datorn och nexusen och jaga reda på Tussen!

puss!

SNÖ!!

Blev väckt av Papi imorse, eftersom jag skulle vara hund akt till Morgan och Svea!! :D <3 Vi har varit ute i SNÖN och lekt, så lycklig jag blev!! Dock blev det lite svårt att hålla i Morgan när han var kopplad och drog, för av någon anledning så gör det fittigt ont i högra armbågen :'( Sitter uppkrupen i soffan, ipaden i knät, och kollar på "i love you Philip Morris" :)

ont det gör ont

Mami håller på att knåda på min rygg, har VÄRSTA knölen i ryggslutet, det gör ont som fan!!! Något är ännu en gång strul med min rygg, vad är det här?!?!?!?!??! :'( Tycker fett synd om mig själv, imorgon blir jag kvar här som hundvakt till morgan och svea <3 mysfaktor! just nu undrar jag vart papi, mami och thuvi försvann när det knackade på dörren :( Feel free to contact me om ni vill umgås med mig imorgon?! :D

Staying at the island a few days more

Ligger i soffan hemma på Dalarö, känns bra att vara här igen. True story. Ska kolla på Eclipse med mami och papi. Nu, dundermys. Skriver mer senare!

Christmasholiday!! :D

Gud, dagen är här. Jag har äntligen mitt JULLOV!!!!
Kan äntligen andas, varva ner, och vara glad igen! Njuta, kanske bygga upp lite christmas-feelings kanske?
Denna vecka har varit bland de mest hemska men ändå den mest underbara på HELA året. Jag överdriver inte.
Så underbara två dagar jag haft nu på senaste tiden, och vet att jag kommer ha det underbart i helgen samt måndag-tisdag också!
Sen är det jul. Gosh. Och jag står inför ett dilemma.
Åka hem till Tussen kvällen den 23 och fira HEL jul med henne + familj, ELLER vara här i Väsby fira med mina gudföräldrar som gjort så mycket för mig och SEN åka hem till Tussen?
Shit vilken beslutsångest jag har. Men tror jag stannar här, känns så taskigt att bara dissa dem på julafton liksom, och jag ska få julklappar, jag vill i alla fall vara artig?
Nej nu ska jag ta och jobba lite med styrelsearbete (fredagen är inte slut än) så det är klart och jag inte behöver tänka på det mer, sen ska jag fundera ut så att jag har med mig allt till Dalarö + le boyfriend nu i helgen!

One perfect day of many more to come

Ojoj, sorry guys! Telefonen har strulat som fan med internet + jag har haft fullt upp i plugget. Här överdriver jag inte heller!!! :'( Men imorse 9:30 fick jag jullov, och dagen har varit PERFEEEKT!! Åkte in till stan för att möta le botfriend efter hans sjukhusbesök, drog in till stan, mötte upp BallenBus och hennes vänner.(som vi svagt skände ut oss inför...) drog vidare. Körde ett spontanbesök på Sergel och såg "HappyFeet2", awesome movie!!!! :D Sen mötte vi BallenBus igen, sa hejdå, gick vidare någonstans, blev kysst (ohlala) i en vägkorsning, kramades, ålte till jakan, sa hejdå till le boyfriend och åkte tillbaka till stsn igen för att gå på möte! :D Så supermysig dag! Sen bestämde vi att jag ska sova över på söndag till måndag (kanske till tisdag också) då vi ska vara moraliska stöd på vår väns rättegång...lite pirr i magen har man allt! Mami ringde också, omg säger jag bara! Kommer få utstå korsförhör på lördag kväll om le boyfriend. I'm gonna die! :'(

Myspys

Ligger nu i Tussens säng och håller hennes säng varm åt henne. Lite skolk sådär Schoolsoft har gett mig närvaro! men har faktiskt Nationella Provet snart. Innan jag blev säng-värmare mös jag med le boyfriend (som btw tvingade mig att ge honom ryggmassage...). Det pirrar i magen av föera anlednibgar och jag LER mycket nuförtiden, det känns riktigt jävla bra!

LUSSEBULLAR!!!!

Okej jag erkänner.
Erkännande #1:
Jag bara älskar frysta lussebullar och har käkat upp de som låg i min kära  frysbox + några från frysen i köket.
Erkännande #2:
Gudmor bakar nya lussebullar NU, ikväll. Vilket  innebär en eller två nybakta ikväll?!?!?! ;D
Erkännande #3:
Degen smakade jättegott och jag har lust att gå ut och nalla lite till...


Old memories are coming back

Jag vet hela den våren då jag satt och såg på Twilight varje kväll.
Hela det sportlovet som jag satt uppe hela nätterna och snackade med Bällsus och bananen.
Och den tiden som jag var som lyckligast, precis som många andra twilighters.
Nu har jag precis suttit och sett klart Twilight och gjort en filmanalys av den,
eller ah,
måste skriva ihop filmanalysen också ^_^
Tårarna ville börja rinna längst kinderna,
för det är så mycket minnen i den filmen som jag ALDRIG kommer att glömma.
Shit vad jag blev sentimental när jag kollade på filmen!
Kan alla repliker,
vad som ska hände,
vad de gör,
ja fan,
ALLT.
Saknar den tiden lite.

Enligt mig en av de vackraste bilderna som de tog under Twilight-året <3

A cracked smile is all I want from you

Sitter just nu i min fina fräscha säng. Bytte lakan inatt någongång och bestämde mig även för att duscha. Liksom complete freshness-feeling?
Har sett klart på alla Transformers nu, så freaking awesome!!! Lär se dem snart igen (A)
Dagens sysslor är att:
  1. Dregla över min perfekta utbildning jag hittade igår
  2. Plugga matte
  3. Träna på NP-talet i SvB som jag ska hålla för hundklassen imorgon
  4. Träna på beskärningskunskaperna så jag klarar det provet imorgon
  5. Göra kreativa uppgiften till Romantiken
  6. Kolla på Twilight/NewMoon/Eclipse och göra en filmanalys av en av filmerna.
  7. Kötta mer matte
  8. Städa rummet
  9. Vika tvätten
That's my day folks! Gud vad kul jag kommer ha det.
Lär väl smita in här lite då och då och uppdatera er, för roligare liv kan man bara inte ha än det jag har idag!

Mitt beslut

Gud, igår alltså.
Jag hittade DEN, utbildningen som är som gjord för mig.
Men jag kan inte läsa den nästa höst.
för jag saknar den jävla matte C kursen.
Så nu har jag hypat ur mig den enorma lyckan för mina gudföräldrar
(ibland förstår jag inte hur de står ut med mig...) och pratat igenom mitt beslut med dem.

  • Jag ska jobba/resa i ett år eller två,
  • samla ihop pengar och
  • SEN får jag börja min efterlängtade utbildning!
    För att bli mer vuxen och "växa" in i rollen.
Jag måste bli redo. Känner på mig att det här är rätt beslut också, nu återstår bara frågan:
vad fan ska jag jobba med?!

Fler mattekurser??

Depressionen som uppstår när man hittar den PERFEKTA utbildningen för en själv och inser att man saknar en mattekurs.
Helvete.

Ni kära läsare som känner mig, ni andra med för den delen, läs informationen på länken och säg inte att jag är som gjord för utbildningen?!
http://www.liu.se/utbildning/program/polkand/beskrivning?l=sv

<---Jag just nu, allvarligt.
Nej, LiU blir det troligen (ja vi snackar Universitet nu!!) med  humanistisk inriktning. Antingen i Norrköping (helst) eller i just då aktuella Linköping. Ställde  mig precis i bostadskö där (det blev en miss, trodde jag ställde mig förra veckan), så nu ska det samlas poäng så jag har en chans till vettig studentbostad sen!! :D



True said about life

-John Lennon

Funktioner, topptriangelsatsen, pararelltransversaler, sannolikheter, pytagoras, ekvationssystem med ersättningsmetoden, additionsmetoden ∞

∞= evighetstecknet
Jag har köttat matte ett bra tag nu! Kommit på vilka fler uppgifter jag har den här veckan, de ska vara klara senast imorgon (egen deadline)
Alla olika metoder och formler, jag tror jag dör snart! Tur att vi får ha formelpapper på provet! phew!
Men känns som att det mesta börjar sitta nu, för ett G i alla fall. Går i tankarna att göra en liten kort, men enkel, statistisk undersökning bara för att, för att slippa det senare liksom? Men det får bli efter filmanalysen och bokanalysen och kreativa uppgiften och inlärningen av beskärningskunskaperna!
Somsagt, det är en del, men nästa termin blir det förhoppningsvis lugnare!! <3

Ett ord: Huvudvärk

Faaaaaaaaaaaaan vad det bultar i skallen!!!!
Gick och la mig vid 22 igår, sov fram tills 9 imorse, men under natten har jag vaknat HELA tiden av hostattacker. Kan fan inte andas när jag hostar sådär?!
OCh på det hela, nu när jag verkligen är vaken och satte mig upp (har legat och kollat på Transformers: REvenge of the fallen) så bara BOOM, huvudvärk.
TAck liksom?!
Och det är idag som jag ska kötta MatteB?! Yeah, good luck with that!
Orpon.
Nu måste jag verkligen klä på mig någonting så jag kan tassa ut till toaletten... tror inte mina gudföräldrar uppskattar om jag enbart springer ut med ett par trosor? heheh........

Bloggen går framåt!

Nu finns det kategorier (äntligen!) här på bloggen!
Lite smått röriga, men kategorier! Om ni tänker lite som jag tänker förstår ni hur de är indelade, true shit bro!
Pratade med le  boyfriend idag, stackarn börjar bli sjuk, kankse jag som smittat? Vem vet :(

Tussen och jag har lite vajkalle på tråden (take it or leave it med mitt skrivsätt, okej!?), vi måste verkligen reda ut det här. Fan att sånt här ska hända!

Nu ska jag fixa transformers på mini så jag kan gosa ner mig och kolla film. Bumblebee <3

Angels<3

Är hemma nu, blev lite tjafs i stan (skyller på att jag inte mår tipptopp!) men annars var det mysigt att gå runt i stan med pappa och syster. Vi bytte julklappar och jag fick en jag kan börja använda redan nu;
nämligen en kylplatta till mina datorer! :D Tack sistaah!

Sitter nu och poppar David Guettas album på mitt  kära spotify med basen på max och samtidigt tänkte jag slå in julklappar som jag fixat! ;D

Puss på er kära läsare!

*snörvel*

Alltså min förkylning blir fan bara värre?! Och huvudvärken???! Har aldrig haft en sån här huvudvärk, allvarligt talat! Inatt när jag sov, WOW säger jag bara! Kan inte andas, inte sova, tårarna rinner och jag har VÄRLDENS största hostattack genom tiderna. Inte fan var det kul alltså!!!! Idag ska jag till stora staden el stockholmo för att plocka upp en tröja som min Fruga lånat av mig, sen träffa ma sistaaah för att byta julklappar. Blir väl att kolla runt efter fler julklappar också, handla presentpapper ska i alla fall göras!!! Nu ska jag ta min älskade astmamedicin eftersom Nexusen så gulligt påminde mig om att jag ska ta den! Toodles!

"ute i skogen vandrar han omkring..."

Ojojoj kass uppdatering idag, jag som ÄNTLIGEN kommit på hur jag på ett bra sätt bloggar via Nexusen?! Sorry guys! Idag har jag hållt på med granris och tuja, händerna doftar gott av kåda och granris har aldrig varit taggigare än vad det var idag! Aj säger jag bara!! Sen blev jag lessen också, insåg att jag kanske inte kan lita på en av mina bästa vänner som jag gör nu, att bara bli sviken sådär tär på vår vänskap. Orkar inte med att folk ljuger för mig, fan nej tack! Ska ha samtal om det på tisdag, vill inte ha det såhär spänt längre. :( Update om le boyfriend: kramarkramar pussar och sms hela dagen lång! Hehe nej skoja bara, vi är ju diskreta på skolan så kramar och sms blir det allt! Sen skulle han ringa men tröttmössa han är gick han och la sig, så vi ska prata imorgon <3 Det känns bra nu!

8 December 2011 - dagen jag valde att ta steget

Kort skoldag idag, lika död som vanligt. Men idag SKA jag fan lägga mig innan 22 satsar jag på!!!
Det är inte bra att gå och lägga sig klockan 1 varje natt och kliva upp halv 6? Konstigt va?!

Åkte till Danderydssjukhus också, var där som mentalt stöd, till min käre pojkvän. Ja ni läste rätt, pojkvän!
Nu blir det intressant! Men vi väljer  att inte avslöja vem än på ett tag... I'm sorry guys! haha <3
Oroar mig lite för en viss  person just nu också, en ex-friend typ som nu hatar mig fast jag inte gjort någonting. Men hon är som hon är, lite knas liksom?! hehehhe!
Har ju valt  att inte bry mig mer, orkar inte.Och nu med många major prov nästa vecka innan julavslutningen, ja då  jävlar ska  jag bara fokusera på migmigmig! Den ni! :D
Nej nu ska jag jaga reda på le boyfriend via sms!
Tjingeling på ett tag!

Spänningen är OLIIIIDLIIIG

Okej, jag vet att min imitation av Peter Harrysson inte är helt korrekt men liiiite lik är den väl trots allt?

Har precis skickat in min uppsats i Engelska C, en epilog på "a family supper"... nu är det bara att vänta tills webläraren beslutar sig för att rätta den. Jag är GRYMT nervös alltså!

Röstlös som jag är, eller ah, halvt i alla fall, så ska jag nu resten av kvällen träna på mitt SvenskaB tal som jag har imorgon som en del av Nationella Provet. Är fortfarande osäker på talets uppbyggnad, tjena liksom. Måste även mejla min handledare lite info om projektarbetet.

Ringde min faster nyss, ska hem till henne imorgon efter skolan, ska bli mys <3
Nu blir det plugg, tjingel!

Darth Vader

Hej, jag har ljugit om mitt namn hela tiden. Jag heter egentligen Darth Vader, true story bro.

Alltså allvarligt. Jag låter ungefär som honom när jag pratar, och ont i halsen gör det också! Ikväll äre det min matlagningsdag och jag ska göra kycklingsoppa (det fanns ingen purjolök så jag kunde göra min potatissoppa!!!).

Sitter nu med min andra kopp te (smak: Mums bums från Khals kaffe) med äckel-päckel honung i! Och käkar en fryst lussebulle, mohahah!
Det är synd om mig, nu ska jag sitta och skriva en engelskauppsats, en epilog på en text ur EngelskaC boken. Tjingeling!

December, Jul, Vinter...vart?

Usch ibland känner jag mig så himla hemsk när jag glömmer att blogga. Eller tja, mitt liv är inte direkt jätteintressant, men det finns tydligen de som gillar att läsa om det, och jag mår bättre av att skriva ner det här i bloggen.

Min vecka har varit hektisk men så underbar!
Måndags var det konsert med 100 Monkeys, underbart verkligen!!!

Tisdags vanlig skoldag, fast det var sovmorgon och maskinmeck på schemat. Även detta underbart!

Onsdags så skulle jag ha möte med min hatade lärare om mitt mejl, var så spänd att jag höll på att dö. Fick lite skit ang mejlet, och förhoppningsvis klarar jag kurshelvetet. Åkte sedan hem till Tussen och sov där dessutom <3

Torsdags blev det sovmorgon hos Tussen, sen begav vi oss av till SACO mässan i Älvsjö, det var ju massvismed  universitet där!!! Fick hem massa  med papper och jag var helt klart intresserad, åkte därefter till Säby med Tussen också för att prata med Lillebror <3

Fredags var väl den segaste skoldagen ever!!! Men hem snabbt och utgång med Frugan var inplanerat! Hon kom hit, vi begav oss ut och hade skoj till tolvslaget ungefär då hon fick något anfall (stackars fru) så satte henne på tåget hem och stack tillbaka till klubben där jag hittade klasskompisar som jag partade med till 3 på morgonen.

Lördag kom jag hem klockan 4på morgonen, alltid lika härligt! -sov till 12, var med Ronja lite, sen begav jag mig av till stan för att vara ett tag med Pappa, vi skulle ju på julbord.  Var på julbord, asgod mat och dricka, drog några öl och åkte sedan hem. Kom hem strax efter tolvslaget ungefär.

Söndag (idag) vaknade jag vid 13, seg som fan och vill  bara äta hela tiden. Ugah vad jag inte har lust att plugga. Känner att allting hopar sig så nu vill jag bli av med allt!

Sen är det där  med  Julen? Vill jag fira den? Är jag i någon som helst julstämning? Det känns fan inte som jul ute i alla fall! Och nyår snart också! Vet inte hur jag ska göra... och inga pengar har jag heller, för min mor har inte velat betala mig. Grrr.....

RSS 2.0