Sjukskriven

Jahapp. hemma och är sjukskriven på onsdag. Min praktik funderade på att komma hem till mig och kidnappa mig - de saknar mig :')

Ska ringa vårdcentralen o boka tid hos min läkare igen, försöker få tid på onsdag, annars ah, den här veckan. Vill ha svar om röntgenplåtarna.

Det enda positiva jag kan se med min sjukskrivning, är att jag nu, med full rätt, kan ligga ute i solen och steka, bättre på brännan inför studenten?! Awesome!!!

Effektiv sjukdag med Röntgen, frisören och pakethämtning!

Goddagens, god kväll!

Jag har ont som fan idag, inget hjälpte över att jag åkte till Röntgen o var tvungen att vrida och vända hej vilt på knäna och armbågen. Aj satans vad det gjorde ont.

Åkte från Löwet till väsby centrum, bestämde mig huxflux att fixa frisyren min. 1040:- kostade kalaset.
Svider lagom och bra, men det var det värt!
Hon gjorde liksom:
-färgning av utväxt
-blekning av hår
-färgning av hår
-klippning av hår
-styling av hår

För allt det där. Jag fick fan en bra deal känner jag, och jag bara ÄLSKAR min nya hårfärg som är som min normala blonda färg, fast med koppar och guldtoner! SÅ JÄVLA SNYGGT!

Fett bra investering med andra ord.

Min och Frugans utstyrslar som vi ska ha på skivan kom idag btw, så de hämtade jag ut. Var ju ändå på vägen hem... DE ÄR ASSNYGGA? Mygod. Jag är KÄR i min hatt <3 x)

Röntgen står på schemat

Morsning korsning!
Har ställt klockan på halv åtta men min kropp ville vakna halv sju, så ah. Jag är vaken i alla fall!

Knäna gör fortfarande ont, vad har jag gjort fel för att förtjäna den här smärtan frågar jag mig själv??!!!?!

Åker i alla fall in till Röntgen idag, ska bara få i mig frukost o klä på mig, sen drar jag tänkte jag.
Wish me good luck?


Ett G får fan räcka

Fick ett mejl från min oerhört hatade svenskalärare. Nu vill hon att jag gör 3 jävla novellanalyser OCH fördjupning på dess författare. Hon vill att jag läser och skriver en uppsats om VARSITT kapitel för två jävla redovisningar jag missade. Hennes kommentar hon sa till mig i skolan var:
Du ska få en uppsats att göra för att stärka ditt VG

Jo man tackar. OM jag inte gör en av de här uppgifterna ja då får jag "bara" ett G, ja vafan. Ett G får banne mig räcka! JAG ORKAR INTE MED RAGATAN!

__________

Kollade nyss antagningsstatistiken på programmet i Kalmar, jag ligger 3.86 högre i merit än de som kom in förra året, känns bra. Nu tillägnas allt mitt hopp åt att jag kommer in på förstahansvalet. Keep your fingers crossed

Update om min smärta:
Benen skakar något, gör ont, värker, jag mår illa av någon anlending (troligen p-pillrena), är hungrig hela tiden. Åh jag vill fa inte leva längre?

Skulle kunna åkt till röntgen idag, men jag gjorde inte det då jag var hemma o var sjuk. Liksom, utsätta mig själv för den pressen att STÅ på benen och lyckas ta mig buss till buss, upp för trappor, ja you name it.
Nej tack.

Just deal with it

Fan vad lättirriterad jag är när jag har ont??! Fräser på direkten, okej it's worth it för hon fattar inte, men det är ju inte bra?

Jag är hemma idag från praktiken på golfbanan, vaknade med huvudvärk och enorm smärta i knäna. HÄÄÄRLIGT värre!

Fifan, tvingade mig själv att sova fram till kvart i tolv, somnade vid 20 igår, så sömnbrist har jag icke!

Önskar att jag hade godis att knapra på, enormt mycket sådant! Eller grillchips, jo grillchips går toppenbra!
Känner mig ensam, acne-besvärad, ful, hungrig och svullen - the truth folks!


Inte några bra nyheter alls

Jag var hos läkaren idag, vi skulle kolla på min armbåge och mina knän.
Vi bestämde att jag ska till Röntgen.

Det är så pass illa, så pass knas att läkaren KÄNNER hur det är något fel i min armbåge, alltså så inbillar jag mig inte med den. Mina knän är svåra att bedöma och diagnostisera,  så han skickar mig till Röntgen somsagt för att se vad plåtarna visar, och även till labbet där de tog 3 stora rör och ett förjävligt fingertopps-prov.

Det var fyra blodprov på en vecka, my god, man har ju skills?!

Nej men, vi pratade även om VAD som kan vara fel.
Operation, reumatismens återkomst, ledförslitning och bergis något  mer togs upp.
Det här känns fanemig inte bra alls

Skavsår, usch!!

Allvarligt, jag har fått skavsår av den jävla cykelsadeln!!! :'(

Hur ska min resa till praktiken gå nu då? Liksom...VÄGRAR att stå upp hela vägen och mitt sadelskydd är halvt puts-väck!
fuck this.

Har träningsvärk så det sjunger om det, hela kroppen är öm, kanske blir vältränad till sommaren? Tur att jag får sluta tidigare idag, ska ju till vårdcentralen o kolla upp mina knän och armbågen. Hoppas det går bra, ska be att få något för mina öron också, för de gör ont igen!

Nej, nu måste  jag skynda mig. Toodles!

Utelåst med träningsvärk!

Hallå bloggen!

Cyklade 5:25 imorse, my god vad jag har dåligt flås??!!!
Hade räknat med ca 40min på cykeln, med kass jävla sadel (jag återkommer till sadeln strax!) och mitt flås som påverkas starkt av astman.

Ja,hur lång tid tog det att cykla då?
Jo, jävla 25 minuter. Så jag fick sitta och vänta.

MEN jag har haft grymt ont, nu skojar jag inte, grymt jävla ont mellan benen hela dagen eftersom att sadeln på cykeln (se, jag sa ju att den skulle komma!) är en killsadel, aka den är SMAL och den är STENHÅRD och man sitter typ på en pinne?
Det är helt sjukt vad obekvämt jag sitter på den?!?? Måste sänka sadeln kom jag på också, eftersom jag sitter helt fel med hela kroppen tack vare det obekväma?

Usch! Cykelturen hem var ju feta tortyren säger jag bara! Var hemma fort som attan (20min, den ni!), bytte kläder, slängde ner det viktigaste i väskan och stack in till stan. Skulle ju sälja en studentskivebiljett. Då ringer gudmor min o säger att hon o gudfar ska iväg ikväll, jaha men ha det så trevligt tänkte jag.
10 minuter efter så kommer jag på att mina nycklar då blir inlåsta på mitt rum här hemma. bra där.

Ringer upp gudmor, hon kunde inte prata, så ah, fick klara mig utan nycklar helt enkelt!
Åkte till rotan, ringde grannen som har nyckel och fråga om jag kunde få den så jag kom in? Jo det fick jag, bestämde även att vi ska träffas på söndag för då ska jag rida!!! :D

Ser så fram emot det, minus att jag just nu typ har skavsår mellan benen (vet ni ville veta) tack vare sadelhelvetet.

Bölar som en tok

Min cykel lämnade mig idag.
Den har tjänat mig sen 31 Maj 2003 -min tioårsdag.
8 årgammal blev den, nu har den gett upp och går bara emot mig hela tiden. Jag har också gett upp. Vill skrota skiten. När jag flyttar så kommer den inte ens följa med mig, den kommer åka till begravningsplatsen kallat "tippen".

Blir så arg och ledsen, jag ska cykla på den IMORGON, jag BEHÖVER den! Och pappa var den som började med att förstöra mitt cuykelhelvete så att jag fick ett sugit jävla getballe däck framtill när  jag hade två ASBRA terrängdäck innan. Nu har jag bara ett asbra däck, och det är bak.
Men fram går det inte in luft överhuvudtaget!!!!

Man kan inte ens bända loss däcket??!!
Som tur är så har både Gudfar och deras son F en varsin moutainbike. Vi tog ner Fs cykel, pumpade upp den och tvättade den. Jag har en cykel imorgon, men min gudmor vill typ att jag ska laga den jag har och cykla på den.

Det är fan inte värt det, det är ett skrotobjekt som tjänat mig många vårar, somrar och höstar. Många mil har vi haft tillsammans och vafan. Det är inte så att jag vill bli mer och mer beroende av dem? Jag VILL stå på egna ben men just nu, för fucking tillfället SÅ GÅR INTE DET!

Full rulle hela dagen!

Min klocka ringde, jag stängde av den och somnade om. Med andra ord fick jag lite panik när jag vaknade 3minuter senare (wtf?!).

Gjorde mig iordning och gav mig iväg. Gick bra hos min psykolog, sen fick jag vänta i väntrummet typ 30minuter på att barnmorskan skulle komma ut och hämta mig. Jag fördrev tiden med att äta min medhavda lunch och leka med Nexusen.
Hon hämtade mig, supergullig kvinna verkligen, fick mina piller som såg rosa ut, mycket trevligt! Nej men, får testa dem i 3 månader (oerhört intressant läsning, jag vet), hoppas det går bra! Hämtade ut dem och stack till donken för att hämta ut min gratis-latte och somsagt ta mitt piller.

For iväg till stan, satte mig på stadsbiblioteket och lekte runt på deras datorer (de har btw blockat twitter, those basterds!), gick ut, när jag får sms av min gulliga faster som frågar om jag fortfarande är kvar, och att jag då skulle sticka till entren. Sprang typ in i henne! MYCKET TREVLIGT!
Snackade lite fort, sprang sedan iväg på upptäcktsfärd längst sveavägen för att göra mitt alkohol- och drogtest för jobbet jag söker. Hittar gatan tillslut och får göra testerna. Där skedde blodprov nummer 1.

Bestämde mig att det är väl trevligt med en promenad längst hela sveavägen, så började knata på, sticker in på ÖoB, handlar schampoo,balsam,tvål  och prylar jag behöver pronto  liksom. Har påvägen dit gått förbi Hötorgets Blodgivarcentral, tog ett impulsivt beslut och stack dit. 
Blodgivare ska jag bli!

Fyllde i alla papper, ja you name it, hela processen, fick gå in, prata med nån kvinna (också  denna supertrevlig!) som ville ta blodprov nummer 2 på mig. Kollade konstigt på mina prickar (reagerade konstigt nog på tejpen jag fick från prov1) på höger arm som jag då fick förklara för henne. Jaja, det var bara att ta i andra armen.

Åker hemåt, har två försvagade armar  som bultar en liten aning, även pillerjag måste komma ihåg att ta varje dag samt uppmaningar att ta astmamedicinen varje dag.
Asbra dag med andra ord!

Träning!!

Jag fick värsta suget att ge mig ut och springa. Det hade slutat regna och ja, allt talade att jag skulle ut.

Leta reda på träningskläderna, svär som en sjöman över att vissa försvann i flytten, snörar på mig skorna och ger  mig ut.
Jag kunde springa i 3min, sen tog det stopp.

Smartass som jag är har inte tagit min astmamedicin regelbundet sen typ,.... oktober? Eller tidigare.. typ september är senaste gången jag kommer ihåg att jag tog den varje dag... asbra jag vet!

Så det tåg  stopp helt enkelt, fetaste astmaattacken trots att jag tagit flera doser astmamedicin innan jag gav mig ut och sprang. Värdelösa skitsak.
Fick alltså köra på en powerwalk, astråkigt, och dålig musik har jag på luren, det hjälpte inte direkt. Måste ta mig tid och ork framförallt, att ordna mitt itunes-bibliotek. Helt jävla värdelöst är det nu iaf!

Nu ska jag nog svälja mer astmamedicin och tat lugnt lite. Sen en dusch o sedan sängdags, fullbokad dag imorgon!

Fullbokad brud

Det regnade idag, det är söndag idag, det blev ytterligare en filmdag för fröken Andersson tyckte jag!

Ronja ville inte ens resa sig upp ur sin säng, bara sov o sov och sov, så vid 14:00 nånstans däromkring puttade jag ur henne ur sin säng. Hunden måste ju ut och pissa?!

Även sprungit runt lite i huset med mina studentklackar... vill inte pressa ner fötterna med blöta strumpor igen, så kör barfota-style nu!
Blir antagligen en till session med blöta strumpor, men det får bli närmare studenten liksom? Allt för att underlätta iklämmandet av mina kryssningsfartyg till fötter med blöta strumpor...

Bestämt mig för vilken klänning och vilka skor jag ska ha på mig på studentmiddagen på skolan och mösspåtagningen den 7 juni, där kör vi svarta klackar med små nitar, en lila klänning, även denna i chiffong, med svart skärp-detalj på.
Perfa!

nu är tanken att jag ska lyckas röja upp lite i mitt rum, kolla upp HUR jag ska gå till en gata imorgon (alkohol och drog-prover hos Manpower Hälsopartner, den ni!) och ah, lite småskit med andra ord!
Även ringa Junior, fråga vad han har för sig, planerna för imorgon. Ja you name it. 

Jag är en fullbokad brud imorgon.

Fuffens på G!

Det blev bakning trotsallt, dock så har  jag haft en kris här hemma, since strösockret typ var slut (fanns bara 1dl kvar!!). Så det blev lite omplanering och fixande o trixande. Nu har jag löst problemet!

Det skulle vara muffins, det bestämde jag mig från början, men ah, vill ju testa på det där med cupcakes också? Men frostingen behövde socker, så det sket ju sig. Gjorde iaf muffins från ett halverat recept på en citronkaka! Den ni! hahah!
Hittade en feting till citron i kylen, saften från den åkte raka vägen ner i smeten MUMS!
Då min gudmor älskar mandelmassa och alltid har det hemma (det är fan gott alltså), så tog jag den rullen och skar tunna skivor av den och la på toppen av varje muffin, det behövdes nog den lilla brytningen tänkte jag!
Det var ju bara att testa, sket det sig så fick det väl göra det resonerade jag!

in i ugnen och sedan var det dags för  mig att funta på en frosting av något slag. En frosting som inte innehöll varken socker eller färskost.
Det fick bli en fluffig smörkräms frosting med florsocker-bas!

Kan ju lägga till att denna frosting blev suveränt god, MEN pressade ner en asfräsch lime i den för smak (muffinsarna blev lite mesiga i citronsmaken nämligen). Några droppar gul karamellfärg och POFF, min frosting var klar!

Nu ligger frostingen i sin påse i kylskåpet, muffinsarna ligger på bänken o väntar på att mina gudföräldrar ska komma hem, SEN kan vi frossa tänkte jag!

Vill de inte ha så ställer jag självklart upp och äter dem?!
(bilder kan komma senare, inget löfte dock!)


Tråkiga lördag

Herregud vad jag har tråkigt. Är uttråkad, uttjatad, ensam och forever alone?
Nej den här helgen har jag faktiskt Ronja, men uttråkad är jag ändå!!
VAD FAN GÖR MAN?

Får seriöst tokdamp snart? Har ätit frukost o sånt, springer runt i min Zippis, har ont i hela kroppen (en del träningsvärk från motorsågen, resten VÄRK) och ja, avlider långsamt pga tristress.

Funderar på att ställa mig och baka någonting.. Vet inte VAD ännu dock!
Hjälp?

Ett steg närmare att få veta, dubbel betydelse

Lyckan som uppstod när jag fick smset från SJ som ber mig göra ett alkohol och drogtest <3 vilket innebär att jag är ett steg närmare anställning! *lycka*

Har därmed bokat upp min måndag, tror inte jag får plats med fler saker på listan!
Såhär ser den ut nämligen:

9:00 psykologen
11:00 p-piller business
14:30 manpower hälsoteam - alkohol o drogtest

Sen ska jag dansa med Junior, det bestämde vi förut iaf, får se om det blir av eller ej.

Ringde vårdcentralen nyss också! Måste få hjälp med mina knän och min armbåge, fick en tid på onsdag kl. 14:30, hahha, min första praktikvecka börjar ju bra. Känns som att alla dessa läkarbesök/undersökningar kommer ta upp större delen av min tid numera x)

It's all coming back

Dålig update igår berodde på att min kropp har valt att gå i strejk.
Knäna fuckar upp sig allt oftare och oftare, fattar inte vad som är felet med dem egentligen? Även min högra armbåge är totalt fucked up.
Borde nog gå till en läkare och fråga vad fan som är felet?


Var även supertrött igår, usch, ingen energi kvar alls till något!
Filminspelning med Walter Skarsgård på plattan (jo man tackar!) Mycket trevlig snubbe det där ^^

Idag är hela kroppen fucked up. Ingen mensvärk  däremot, men ont gör det överallt. Speciellt i knäna och armbågen :'( Funderar starkt på att bo i min Ziperall idag, bara för att (*kollar mitt schema*). Kommer väl bli jeans typ...och regnjackan?

Nej usch. Nu borde jag fixa mig. Har prov idag också, inte pluggat ett skit, kan typ ingenting heller, för jag har inte orkat plugga.
Jag kan väl lika gärna vara död för världen?

Nattliga funderingar

  • Vad ska jag ha på mig på filminspelningen imorgon?
  • Hur tänker killar ibland egentligen?
  • Varför blir jag extremt hungrig vid 22?
Ja det var väl dagens nattliga funderingar.
Dagens Nattliga konstaterande
  • Jag ler aldrig så stort  som när jag vet att sms'et är från dig.

A good day!

Min arbetsintervju gick toppenfantastisktbra!!
Nu hoppas jag att jag måste göra alkohol och drogtesterna för då har jag gått vidare i uttagningen! :D

Jag vill ha det här jobbet, bra betalt var det också!
Så ah... kom igeeen nuuu polisen skicka hem mitt papper så jag kan få svar nångång! :C

Har pluggat nu under eftermiddagen - gjort klar min ritning som vi gör i skolan. Har lite fler bifogade ritningar att göra till den dock, men har inga papper :(
Får hämta i skolan imorgon!
Känner mig extremt duktig!

Sitter nu och chillar med Frugan på skype (as usual) och ska strax hoppa in i duschen o skölja av mig sen dra på mig min zippis (<3)!

Arbetsintervju

Ja, precis som titaln: jag ska iväg på arbetsintervju!
Håll tummarna för mig idag? Att jag kirrar det här?

Ska åka om ungefär 40min, sitter fortfarande i min Ziperall (hehe), men jag har hunnit att trycka i linserna i ögonen, göra "matsäck" så jag slipper svälta vid lunch och ätit frukost.
Skills yao

Nej, nu ska jag trycka i mig några verktabletter också... Min armbåge  OCH mina knän strular. Ont gör det i alla fall!

Toodles

Studentnaglar

Hallåå folket!

Känner mig fett duktig idag! Fått högsta betyg av möjliga på projektarbetet, fått ett "Premium" på min projektarbetsredovisning och hämtat ut min ziperall!

Jag har även hört av mig till min käre skokloster-kompis Johanni, hon har nyligen startat en egen nagelsalong i Skokloster,, och ja... man vill ju ha snygga naglar på studenten.
Så POFF så är mina studentnaglar bokade... nu inväntas bara 6Juni då de ska göras! Längtar! :D

Ska ha nagelförlängning med fransk manikyr och grön NailArt tror jag det hette. Självfallet ska mina naglar passa in i min studentoutfit!!

Man får inte vara dum liksom!

Tycker ni som vill göra snygga, bra och billiga naglar ska klicka in HÄR!


Prov, festligt fika och all skit därimellan

Sitter i datasalen, bråkar med den äckliga skrivaren som vägrar, alltså tokvägrar att skriva ut mitt dokument? Alla andra går bra, men nej. Inte mitt.

Jävla as.

Om en halvtimma ska jag till vår fina "aula", eller nej, vi har ingen, men den som TYP fungerar som det? Skrivsalen anyhow! Där bjuds det på "festligt fika" som skolan så fint valt att kalla det, enbart för oss treor Whoopwhoop!, där sker även ett samtal med din handledare för projektarbetet, så jag får veta mitt slutbetyg i projektarbetet!

NERVÖS!

Har haft prov imorse, inte ett dugg förberedd, åh så stolt jag är över mig själv :') Nej men, liksom, kommunalskatt, finanspolitik, whatever. I don't fucking give a shit.

Kanske dessutom blir mer ekonomi heeeeela eftermiddagen...vill ju måla på min trädgårdsritning!

Faen. Nej, nu ska jag återlämna en hatt jag snodde igår, nivet, gangstaaah-kepsarna? Anhow, snodde Lillebrors sådan igår, meeeen jag passar fan inte i såna? Jo i min egna jag har hemma...icke hans!

hehehe.

Nexusen

Det var inte trevligt att vakna med nexusen som en faceplant i mitt ansikte, det var heller inte trevligt att den tjöt som om det var kärnkraft-anfall. Det allra minsta trevligt var det att klockan var 05:20.

God morgon!

Makaronder, drömmar och fotplacering -min måndag!

Godmorgon på er!

När min klocka ringde kvart i 7 imorse var det inte en sån god morgon kan jag avslöja, meeeen jag är vaken och pigg(are) nu!
Gick och la mig runt 12-snåret igår, dock kunde jag icke somna innan klockan hade slagit 01... hemska sak!
Idag är ju min längsta dag på veckan, upp tidigt, till psykologen (jag är inte sinnessjuk, behöver bara prata av mig om allt som hänt), sen till skolan - där jag btw ska ha massage som egen lektion, efter skolan ska jag hem med Junior för vi ska dansa!

Ja, sen kaaaanske Fridays, vet inte riktigt ännu. Vi får se.

Har ställt mig och kokat mina makaroner och värmt mina köttbullar = min matlåda för dagen är kirrad! ;D

Nu ska jag ta och klä på mig, se inte alltför risig  ut och påbörja min (förhoppningsvis) fantastiska dag där drömmar kan hända på riktigt!
och hitta de skorna som jag brukar dansa i...de har gått och gömt sig, hmpf!

Högskoleansökan

Går igenom min högskoleansökan flera ggr om.
Den är inskickad sen en vecka tillbaka, men fortfarande. Jag vill att det känns rätt. Går in på mitt förstahandsvals hemsida och läser o läser o läser om den. Det känns fortfarande rätt.

Jag vill att sommaren bara flyger förbi, fort som fan. Eller kankse inte? Jag vet ingenting längre.
Vill ha mitt besked om högskolan NU. Liksom pronto. inatt efter 00:00 vore bra. Toppenkanonjävlaasbra!

Använder mina pepp-talk kunskaper för min fruga också, hon har panikångest över valen, VAD i vilken ordning, VART och liksom everything. Precis den jag var för några månader sen.
Been there done that, jag vill hjälpa henne nu <3

Vi kom överens att jag kanske ska kika på ledarskaps-utbildningar. Kanske de kankse, jag har ju fallenhet för de?
Anyhow. Det här med högskola. Det är en sån jävla stor big deal.

tjohoo!

WOHOOO JAG ÄR KLAR JAG ÄR KLAR JAG ÄR FUCKING KLAAAR!
Jag  är lycklig, osminkad, helt jävla risig i håret, OCH jag lite mer finklädd nu!
Ska iväg på gudmors pappas 80-årskalas!
Där ska det bjudas på tårta, omnomnom!

Omnomnom

Okej, det är just nu 'runner up for finish'. Jag är snart klar! Shit, behöver verkligen bli klar nu, för klockan 5 ska jag till min gudmors pappa och fira 80års-dag! Den ni^^
Då blire tårta, omnomnom

Tjingeling, nu ska det stressas för att skriva klart!

Väldigt försenad uppdatering!

Åh jag är så SÄMST på att blogga MEN jag har faktiskt pluggat ordentligt idag! Dock int heeeeelt 100% klar ännu, men blir de i god tid innan inlämningstiden, lovar! :D

Jag vet, mitt skriveri om pluggande är inte världens roligaste, men ska vi skriva om typ relationer, killar och BRÖLLOP.
Jupp ni läste rätt, min alldeles egna fruga (efterskimret.blogg.se & twitter.com/efterskimret) bestämde idag att jag ska gifta mig. Med vem är fetaste hemlisen typ? Nej men, okänd, haha! när, var hur, också detta okänt.
MEn bröllop ska det bli tydligen?

Känns bra att jag får säga någonting själv om situatonen. NEj men vi har smidit master plans hon och jag, nu gäller det bara att i have the guts to do this, nervositeten har redan börjat kan jag tala om.

Högskoleansökningarna ska in snart också, fett nöjd med mina! Tror jag ska surfa runt lite imorgon också, kolla om jag kan lägga till/ändra något av mina val. De som är inskickade just nu är jag fett nöjd med, men TÄNK OM jag inte blir accepterad på något av mina 9 val?

Och så vill jag resa iväg. Ha min weekend tors/fre-söndag någonstans i ett engelsktalande land. Och jag vill dansa, glömma allt och fokusera på stegen. Tyvärr blir det icke mkt dans på mina krogkvällar numera, ska försöka ändra på det! På måndag får jag dock dansa, ser fram emot det!

Nu ska jag krypa ner, starta en film och sova sen. Kanske pluggar efter filmen? hahaha, mest effektiv nattetid.

Trädgårdsmässa!

Hej tjolahopp knackelibang!

Vaknade imorse, stolt som fan över att nästan vara klar med uppsatsen (skriver klart det sista nu, woopwoop!) och började fixa mig. För idag skulle jag + gudmor + assistent iväg till Trädgårdsmässan i Älvsjö! :D

Mycket trevlig dag OCH jag fick smita ifrån och kramas lite med Junior (ja och prata såklart, vad annars?!)
Hahaha, stod kvar vid deras 'garderob' ett bra tag, stack sedan därifrån för vi skulle dra!

På hemvägen typ halvsov jag/ var grymt aktiv med egobilder på instagram: Hallen31 följ mig! ;D

Och nuuu har jag lekt datasupport, I'm awesome! Ska berätta för frugan om våra ursnygga outfits till min skiva som jag planerar vad vi ska ha (samma bokstäver is the shit). Jag är seriös måste tilläggas, PERFEKTA outfiten. Inte Mrs. Potatoehead som jag skickade till Fritsusen...hehhehe <3

Nu somsagt, skype och uppsats!
Toodles!

Step by step

Morsning korsning!
Vaknade för typ 20minuter sen. Great.
Ja det blev utgång, drog dock hem med sista pendeln, direkt hem och sov som en stock!

Idag är det plugg på agendan såklart, men först blir det att ta ur linserna, duschen, hestarna och SEN plugg.

Vet att jag annars lär bli distraherad om man säger så....
Pratar med Bällsusen en hel del nu, vår mejlkontakt är up and running!
Haha, vi hade en sån förut, sag in o dag ut, vi flippade totalt! Men kul är det o saknaden lindras ytterst lite <3

Diskuterat tatueringa med henne. Har ju sagt att jag ska göra en till, nu blir det två, det finns "a meaning behind both"...mer säger jag icke.

Toodleloo!


Väntan...

Hellooo!
Bli inte arga nu att jag bloggar istället för att plugga.
Är faktiskt på jakobsbergs station och väntar på friendster! 12minuter to go...

Hehe vi ska ta en fika, snacka lite skit o sånt. Ska kanske få hit Junior, försöka i alla fall.

Tooodles!


Livets vägskäl...och en uppsats

Okej. fokus. Eller tja, om 1½ timma åker jag härifrån, då måste jag vara färdigfixad och peppad!
HAHA, inte mycket plugg med andra ord.
Men ska börja skriva på uppsatsen faktiskt! Tror jag vet hur jag ska börja.

Alltid något!

Sen blir det till att sälja två biljetter till skivan till friendster, sedan träffa Junior inne i stan. Mycket mys på detta!
Ja,och kaaaaanske utgång ikväll. jag har ingen aning. Är inte så taggad på det, men man vill ju säga grattis ändå?

(Ska bara tillägga att jag beställde hem, lite impulsivt och spontant mitt i natten, en Ziperall á la Student2012-edition inatt. Vill ha den och mysa ner mig med!)

Min framgång...

Okej, lite har jag åstakommit idag!

Jag har läst heeeeela jävla kapitlet (tråkigt värre kan jag tala om!) så nu ska jag bara ta mig tid att skriva skiten också. Blir att gå upp runt 8 imorgon, frulle, plugga sen ska jag iväg! whoopeeedoo!
Blir eventuellt en insvängning på DAAM för att fira en nybliven 18-åring (eller tja, hon fyller imorgon!) dock blire inget dricka för mig vad jag planerar...

Torsdag är tillägnad PLUGG, fredag blire trädgårdsmässan med min gudmor och så på lööördag blire PLUGG (beroende på hur långt jag kommit), och på kvällen utgång.
Söndagen kommer tillbringas liggandes i en säng och dåsa efter alla kaloriker jag kommer få i mig på lördag. Ugah.

The opposite to success

Hehe, liten kort update då min dator oroväckande började haka upp sig och typ krascha. (True story bro)

Jag har läst introt till mitt kapitel.
Inte skrivit ett ord på min uppsats.
Inte ens börjat med romananalysen,
och inte heller det förhatade referatet.



Det här är inte helt okej. Faktiskt.

Hmm. Plugg?
var det någon som sa plugg?
till min syrras förskräckelse uttalar jag mig nu såhär: Jag vill hellre ut och dansa, dricka och ha kul.

My god. Referat. Uppsats. Romanalays (som jag BTW inte ens läst en sida av??!!!).
Jag kommer så dö?

Bra Helen. Det var du som skulle kallas plugghäst va? Hehehhehe....

Vafan. Nu kör vi. Tråkigt jävla apreferat, here I come!

10 April

Alltså, haha!
Jag är helt jävla sjuk alltså, är så trött hela tiden och gör bara massa värdelösa saker OCH mitt största fokus just nu är att leva livet (och ta hand om mina jävla örhängen!!). Haha gud...
På söndag ska mitt sista uppdrag in i Engelska C...jag har inte ens börjat?

Bra där.

Jobbar gör jag tydligen också rätt ofta? Känns ju bra att få veta det faktiskt? Cash-flow. Inte mycket, men då jag överlever på typ 1000:- i månaden så blir jag glad för minsta lilla krona faktiskt.
Borde ta och skicka in massa CVn på olika jobb?
Jag är så dålig
Fan, framtiden börjar snart, efter studenten för fan, och jag gör ingenting att hjälpa den få en god start.

Nu babblar jag bara iväg lite.
Anyhow. Mina hestar och sen plugg.

Bra grejer det där...

Feel the power!

#feelthepower är min nya favorit hashtag på twitter och instagram (Hallen31 på båda, följföljfölj!), haha!

Igår bar det av mot söder, och Snaps Bar Och Bistro. Mitt nya favvo ställe, eller ja typ. När personalen känner igen en såå kanske man har varit där några ggr ;) hahha!

Drog somsagt dit, började med en öl, mums! Länge sen jag lyckades dricka ett helt stort glas öl själv liksom. Det blir ju flarror på DAAM och sånt, men ah, sen monopolkvällen går det bara icke!
Anyhow!
Hade askul, hade med mig mina stammiskort så jag fick vin efter vin efter vin. Tror jag var uppe i 5glas vin, fulla till bredden? Awesomeness.
Då jag tjafsat med KusinVitamin och trodde han skulle befinna sig där (han är alltid där typ?) så ville jag snacka med han. Men nej, han var inte där.
Meeeen så bra som jag är så fick jag dit honom vid 2 på natten, även fick han att gå med på att agera skjuts hem för mig. Hade annars kirrat skjuts borta i Tumba med min party-kompis. Det var fett skönt!

Som vanligt satt vi o snackade i en evighet i bilen, sen halv sex kom jag hem xD gick o la mig, sov fram till 14 idag!
Åh känner mig så duktig! :')

Seeeen, så äre inplanerat med Junior att vi ska på bio på onsdag o se nån film, och på lördag ska jag ut med KusinVitamin på snaps där han ska supa mig under bordet. Det går bra nu polarn! hahah! :'D

Somsagt folket:
Feel the power

Öl!

Ja, den här slappsöndagen blev fan inte som jag tänkt mig.
Hade tänkt att plocka ur linserna ikväll och ha på mig mina älskade glasögon, men icke!
Ikväll skall det drickas öl!

Aja, vad gör man inte för polare som känner likadant som mig?
Tjingeling folket, ses i dimman

"Jag rullar fram"

Ja, ni vet den där låten när frasen som i titeln är med? ANyhow, jag nynnar på den stup i ett. 
För jag rullar fram...

HAHa my god vad mycket jag ätit och druckit den här påsken, och mer lär det bli!! (Jag och mina älskade makaroner skiljer oss inte så lätt!) Igår var det uppe på tapeten att jag skulle ut, men nej, pallade inte. Var hemma o hade det mysigt med  'familjen' ändå, jag gudföräldrarna och deras son! :D 
Ja vi får inte glömma besten Ronja heller...

Idag vaknade jag upp av ett übergulligt sms som fick mig att le och tänka på gamla goda tider. Saknad är ordet för detta. Sen har jag varit upp and going, slappat i soffan framför värdelösa program på tvn. Ja och nu sitter jag här. Hade i åtanke att inte vara så värdelös, men liksom. Det är söndag man får vara värdelös!

Glad påsk och nu kör vi igen!

Well, utgången igår var mycket trevlig, minus killen på dansgolvet...
Och jag kom som vanligt hem runt 5 imorse. Var det en bra idé?
Njaa, inte när jag var tvungen att kliva upp halv 11 xD

Ikväll blir det kanske utgång igen, vettefan OM det blir, meeen man kan alltid vara öppen för förslag, right?
För vi har ingen påskmiddag eller något sånt, utan vi körde på påsklunch som inte alls var särskilt påskig om man får kalla det så. Men gott var det!
Lammytterfile, potatismos med cheddar i, och dillsås. MUMS sen vart det tiramisu till efterrätt. Jag rullar fram!

Har lust att lägga mig och sovalite, är så förbannat trött, men då kommer jag inte kunna sova inatt och då innebär det utgång igen och ja..nej. hahhaha!

Glad påsk!

Nu säger jag glad påsk inför helgen!
nästan 4kg godis, härligt sällskap + utgång ikväll. Jag är taggad på att leva livet nu.

Puss på er era godingar! <3

Långfredag, 6 April

Idag fyller mamma år. Duktig dotter som jag är, mer eller mindre villig (allt beror på hurman ser det) så ringde jag och grattade henne. Se? Jag kan vara artig när jag vill!

Idag är det även långfredagen, vilket innebär sovmorgon så det sjunger om det. Eller ah, jag gick och la mig 22 igår, klev upp 10:15  ^^ Så skönt att få sova ut.

Mitt rum ser ut som en jordbävning. Kanske borde ta tag i det, fräscha upp det inför påsk och så?
Tror jag ska köra på det när jag lyckas få igång musik i mitt rum.

Tänkte promota min Instagram också! :D Det har äntligen släppts för android, självfallet utnyttjar jag detta!

Se med andra ord till att följa "Hallen31" på Instagram

Städning var det ja...

Natti natt!

Känner mig som världens fräschaste när jag till och från börjar blöda näsblod pga stress. Det här är fanemig inte bra!
Måste på något sätt tagga ner och ta det lugnt, andas liksom? För det var ÅR sen jag blödde såhär, det var i nian inför nationella och alla slutuppgifter. It's all coming back to me now

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen för att få sova några timmar till min redovisning imorgon. Hoppas bara att jag inte glömmer någonting till redovisningen! Kom ihåg: dator, extern hårddisk, spårlina, spårsele, vattenflaskan

Och inga makaroner blev det för mig idag heller. Skit också. Det positiva: gudmor ska inhandla ett lager makaronförpackningar BARA åt mig! Lycka!

Läxor, cravings och i-lands problem

Nu sitter jag här, med min dator och mitt stoooora läxberg framför mig. Jag ska ta och sätta fart. Har dock cravings på kalla makaroner o köttbullar...

Jag borde ta och bara skriva rent skiten om Islam, göra klart EU-skiten också, skicka in (fast det kanske inte går då lärarnas datorer är helt fucked up??), sen tränatränaträna inför min projektredovisning imorgon?
Låter som en bra plan?
Oh yes.

Funderar även på vart mina snygga baggy-jeans har tagit vägen, smala ben men slappa upptill, vill hemskt mycket gärna ha dem på mig imorgon.... Syster, har du snott mina kläder igen?



Oh hey, cancel that

Jag gick och la mig halv tuo igår, WOHOO!
kunde jag somna?
Nej.

Låg vaken med en värkande axel typ fram till ett-två någongång, jag var bara SÅ trött men det gick verkligen inte att finna ro??!!
Tillslut somnade jag ju, och när Nexusen ringde var jag såååhääääääär nära att ta självmord. Allvarligt.
Jag har knappt få sova ju, och ska nu gå en hel jävla skoldag från halv nio till halv fyra. Mitt resnde börjar redn halv 7...

*tyckersyndommigsjälv*

Dock så är det projektarbetsredovisningar i eftermiddag, så det är bara att gå runt och lyssna :-)
Min redovisning är imorgon, hoppas jag får sova inatt säger jag bara!!!


PowerPointen!

JAG ÄR KLAAAAR JAG ÄR KLAAAR JAG ÄR KLAAAAR!
fattade ni? Jag är klar med powerpointäcklet!

Hehehe, bad frugan och syster min att kolla igenom den, säga vad de tycker. FRugan var först med att läsa och hitta stavfel, det är fixat nu, inväntar syrrans koll och åsikter bara! fler som vill läsa? Krävs powerpoint 2007!

Så lycklig, så glad! Min axel gör fortfarande ont, men jag bryr mig inte längre! Nu ska jag fixa och trixa lite till med alla skolarbeten och mitt rum (som just nu ser ut som ett bombanfall, vafan?).
Tjingeling!

Anmälan inskickad och P&L!

Min axel är fortfarande låst, jag mår skit pga min jävla axel, skolan är helt fucking fucked up. Jag sitter och jobbar arslet av mig med min powerpoint presentation. Jag gillar verkligen inte det här.

Det positiva med den här dagen är:
- Att jag hittar fler och fler artister som jag gillar på Peace and Love i sommar där jag ska vara funktionär!
- Att min ansökan till universitet/högskola på Antagning.se är inskickad och klar.
- Att jag jättejättegärna vill bli antagen till GMUn i höst
- Att jag är hemma och får sova om jag vill (även cash-flow).

Menmen, nu är det bäst att jag fortsätter med mitt pluggande. Har en hel del att göra!

Det gör fruktansvärt ont

Min axel gör bara ondare och ondare, fan.
När jag vaknade av alarmet imorse började jag grina, SÅ ont gör det!!! Med andra ord stannade jag hemma idag, klarar inte skolan med den här smärtan :'(


Hatfaktor

Äckliga jävla power point
Äckliuga jävla axel
Äckliga jävla smärta
Äckliga jävla mage
Äckliga jävla Biggie

Spyr på powerpoint-presentationen. Hitills 3 sidor info + framsidan BRA! Den ser snygg ut i alla fall och animeringarna fungerar, något bra med det hela, men resten. BLÄÄÄ.
Så enormt tråkigt att göra och jag har ingen fantasi att göra en bra och intressant presentation!
Vet knappt vad jag ska säga under redovisningen ju?

Sen gör min axel förbannat ont, jag fattar inte, och det går ner på ryggen mer och mer nu? Snart är jag väl orörlig där? *villinte*
Aja, vi får la se hur det går imorgon, ska  lyckas ta mig upp tidigt som attan!


Nu har någonting gått snett igen

Min axel och min handled är paj, och mitt knä (den med jätte-blåmärket) och mitt  andra knä strular. VAD ÄR DET HÄR?

Skulle  inte varit med på gympan egentligen men M* höll ju lektion (basket)  så jag var typ tvungen att vara med ändå? Så vi kör som vanligt får jag en boll i ansiktet och det värker som satan i min vänstra axel/skuldra.

Efterråt skulle vi ha innebandy, då jag är vänsterhänt i nästan alla sporter (innebandy med flera) så var det bara för mig att sitta på sidan av (+ att jag i så fall skulle vara ensam vänsterhänt på varje övning förutom tjejen  som höll lektion SEGT!).
Anyhow, något är ordentligt fel nu i kroppen på mig, allt strular och magen har inte kommit i balans ännu, vad som nu är felet med den.

Jag känner mig som min stora dator. Stor, Fet, Grå, Segstartad och ständigt med massa problem.

RSS 2.0