De två kommande veckorna bli världens bästa!

Wohoo!! Nästa vecka är jag ledig på måndag och onsdag, har bra lektioner tisdag,torsdag och fredag, och på fredag kommer älskade Bällsus ner, för VI SKA PÅ TWILIGHT FAN EVENT!!!! Precis som förra året, fast denna gång med läktarplats :D
Sen på lördag åker jag ju ner till öland och utmanar ödet, samt träffar min hund efter x-antal månader (27Februari, ni kan räkna själva), 2november blir det ullared med syrran, mamma + syrrans kompis, hem på lördagen som kommer, en ledig söndag att tillägna plugg, och sen är det back to business med ett nytt schema.
Pure awesomeness.

Måste tilläggas att jag måste tacka min kära 'syster' Manda som kirrade biljetterna åt mig och Bällsusen, hon var ändå på språng i stan, så passade på att flörta med henne att kanske häta biljetter till mig! happyface.

Geisha <3

Igår bestämdes det, jag ska få träffa mitt hjärta Geisha igen. Har inte sett henne sen februari, sen den 27 februari, men den 29oktober smäller det!!!! <3 Åh så lycklig...ska bara lycklas stå ut med mamma i en vecka då hon bor tillsammans med min mamma....hmm. men jag är stark, jag kan klara det!

Min hosta har inte blivit bättre....börjar hosta blod av och till, vilket inte känns bra alls? Men jag döljer det lite för Tussen som kollar konstigt på mig vid varje hostning.....
Hon sover över här ikväll, för vi har suttit och skrivit klart vårt partiprogram, satt och köttade i 2½timma, sen var vi tvugna att gå ut och ta frisk luft för att få nytt syre till hjärnan, sen köttade vi en halvtimma till, och NU är vi klara!! Känns så underbart skönt!! :D

Tankarna har bytt bana

Alltså åh, förvirrad om något är jag just nu?
Ser nog ut som ett rörligt frågetecken. Vet inte vad som försigår innanför skallbenet på mig egentligen :(

Idag påmotorsågen så var jag helt borta...ugah!!
Sen så vet jag inte vad jag gör efter studenten?!
Sen så satt jag och knåpade ihop en studentmössa, och man känner pressen lite?
Och jag ser alla post-it lappar som sitter på min fönsterbräda om allt skolarbete som måste göras, usch.

Men jag klarar det! måste bara sätta igång och plugga alltså!
Saknar BallenBus, ja denna tjej har många namn! Men hon kommer ner snart, då blri jag lycklig!

Är jag effektividag då?
Oh nej.
Sitter och kollar på femte avsnittet av "modelljakten"...man kanske borde sökt trots allt, folk säger att jag borde sökt? Och efter avsnittet ska jag kolla på resor mot en viss ö under höstlovet... hur mycket det skulle kosta... tjingeling!

Hostattacker

Jag avlider snart.
Och det är inte pga min mobil (den historien kommer vi till snart ska ni se!), utan det är för jag håller på att hosta upp lungorna på mig.
Seriöst. Har gått igenom två asstora och intensiva hostattacker, som varat i mer än 10 minuter!!!!!

Usch. Men har fått något piller av gudfar min, som tydligen ska lindra något i alla fall... får seom jag får sova inatt? hehehheeh. Imorgon blir det skola, sen bär de av till Dalarööö! :D
vrooomvroooooom!

Nu till min fantastiska telefon!
Den är inte så fantastisk längre. Inne på sin andra reparation och är bara 2 månader gammal. TACK media markt! Nu ska den skickas  in till Samsung themselves som ska kolla vad fan är fel på mitt wifi, fungerar det inte efter det ja då jävlar ska jag ha en ny telebobbo. Den har kostat på tok för mycket pengar för mig!!!! :'(

Nej nu ska jag jobba lite halvt med styrelsen. I'm gonna die!

Pensionärsdags?

ojojoj! Jag måste ju bli lite bättre på det här med att uppdatera.
men jag har goda nyheter som väger upp för frånvaron!!!
JAG HAR FÅTT TILLBAKA NEXUSEN NU!!!!!

Lyckan har nog aldrig varit större!! Men fucking media markt har förstört den så jag kommer inte ut på typ NÅGOT trådlöst nätverk nu, OCH jag blir utkastad från comviq HELA tiden?!?!?! Blir så arg! Ska dit efter plugget imorgon, skrika på dem, försöka få ut en ny telebobbo, och sen så ska jag hem, äta, och PLUGGAPLUGGAPLUGGA!!!
Avlider snart, allvarligt?
Ligger så grymt mycket efter och är ute på Dalarö i helgen, good luck chuck. Plugget får jag kötta imorgon kväll. Kommer bli så underbart kul!

Sitter och lyssnar på "30 seconds to mars" och har det riktigt underbart framför min stora dator <3 nackdelen är att en gammal vän är sort of stalker och förstår inte när det är dags att vara tyst och sluta. GAH. i-landsproblemen i Helens värld liksom.

Jag vill att min telebobbo ska vara HEL. Den ska FUNGERA. Jag dör, avlider faktiskt.
Gosh.

Kallsvettas

Jag frös. JAg hostade. Jag nös. Jag skakade. Jag kallsvettades. Sängen var blöt. Nej. Dygnsur. Jag var dygnsur. Det gick inte att sova. Helvete.

Det var min natt igår?
Gick och la mig halv tio, sen tror jag att jag somnade direkt, och bara POFF vaknar jag, och jag bara skakar och är dygnsur, och svettas som FAAAN, kollar klockan som visar 23:40. Det känns ju kul?
Så det var bara in på toan och skölja av sig, lägga sig igen (nej jag orkade inte bädda om) och somna, sen var man ju död som bara den när man skulle upp imorse?

Har haft en underbar dag idag, imorgon blir nog toppen den också!! :D Och så är jag inte ensam hemma längre, F kom hem idag, och imorgon kommer gudföräldrarna + hunden + morföäldrarna!!!! Pure awesomeness.

Och ja. 
Jag har tröttnat rejält på att vara ensam.
Jag vill faktiskt ha en pojkvän som kan vara med mig och älska mig :')

F I T T A, nu drar vi

Jävla skit.
Jävla skit orpon äckel.
Jävla halsont.
Jävla feberkurvor.
Jävla illamående känsla.

Jävla, vad jag tror det är, Halsfluss?!?!?

Jag mår så grymt dåligt, har feber som går upp och ner HELA TIDEN. Jag vill inte bli sjuk?!?!?
Imorgon är det liksom styrelsemöte, skola-arbetsdag imorgon, i freaking plantskolan, förberedning inför höstmarknaden (segt.), fredag blir det transportservice och sysslor där, sen på söndag då jävlar är det arbetsdag(?!?!), höstmarknaden på Säbyholm. Entusiasmen flödar.
Hoppas jag får ta hand om Elbilen och skjutsa ner varor till parkeringen :')

Borde nog fortsätta med mitt städande av mitt rum, har kommit en BRA bit påväg, damsög under sängen och har skurat heeeeela golvet!! Nu är det hyllorna kvar. Sen ska varenda blomma, bortsett från palmen, vattnas, sen KLARTT!!
Så stolt över mig själv.

Puss

Waking up an hour earlier than you should, and awake as hell.

Ja som rubriken säger, Idag har jag en av mina sämre dagar. Visst det går att se det positivt, men nej?

Jag har Tussen här hemma hos mig, jag var lite halvt invalid igår, knäna fuckade ur as hell!!! Kunde knappt gå, så det blev morfin på det. Fan vad länge sen det var som jag tog de pillrena, de verkade verkligen direkt!! Så Helen was out. Typ, kunde ju basta, garva, och ha det mys med Tussen? :D

Anyhow, vi måste åka hemmifrån mig halv 7... hehe, Tussen är ju lagom glad åt det kan jag ju tala om? För det innebär att vi skulle upp 05:45, äta frukost fixa oss och skit.
Men jag vaknade av mig själv 04:45, gick på muggen, tänkte vara gullig att göra frulle till oss båda, sen kollar jag klockan, och bara "shit". Fortfarande så har jag nog inte kopplat att det är en timme tidigare. Tussen är grymt morgongrinig bara så att alla vet (vilka är ni som läser min blogg, gullungar verkligen?! :'D), så jag går in i sovrummet och här är vår konversation:

Jag: Tussen, jag har gjort frulle...
Tussen: eh va? Hur mycket är klockan (lite panik i rösten, undrar vart den kom ifrån?)?!
Jag: tio i.....
Tussen: Tio i vad, Helen, hur mycket är din klocka? -.-'
Jag: Tio i fem :D (ja jag sa detta glatt, personen som först vaknar till liv efter 2 timmar, men inte idag inte!!)
Tussen: *ååååhgrhh...*

Det var här jag stängde dörren och gick och åt min frulle. Här tänkte man vara snäll och ha lite sällskap?

Så min frulle bestod av:
-Ett glas apelsinjuice
-Två rostade mackor med skinka och en med leverpastej
-Två koppar te (lapacho från Kahl's kaffe <3!!)

Sen ska jag ha teori heeeeela morgonen i fucking iskalla tallgården på skolan. Det här är ju roligt värre?
Nej, nu blir det faktiskt väckning för Tussen, först gör jag iordning en kopp te och mackorna till henne.

Man ska fan vara glad att ha mig som vän.....ibland ;)
Puss!

RSS 2.0